PL10 kolejna garść informacji

Newsy ze strony glównej
nugget
Team Poland

Post by nugget »

Kubek wrote:A ja proponuje bojkot. To co robi spw nie ma najmniejszego sensu. Niech zespoly z 1 ligi umówia się, i oddadza spw WO. Wygraja każdy mecz, a gra będzie toczyla się o 2 miejsce.
U MAD BRO? :<
Image
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Spokojnie, człowieku.

TO, że spw ma zapisanych botów, nie oznacza, że będą grali na wszystkich meczach. Przecież oni mają inne teamy, które bardziej ich interesują.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

I co z tego? To i tak będzie NAJMNIEJ prestiżowa edycja PL wiec co za roznica który team zbierze boty z teamów które nie biorą udziału? 3/4 graczy startujących w tym PL nie bierze go na poważnie tylko "ot tak co by sobie pojeździc". Nie widze problemu - jak dla mnie mogą mieć w składzie Frosta i Karjena :)
Image
Image
Image
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

Kubek wrote:A ja proponuje bojkot. To co robi spw nie ma najmniejszego sensu. Niech zespoly z 1 ligi umówia się, i oddadza spw WO. Wygraja każdy mecz, a gra będzie toczyla się o 2 miejsce.
Aż tak się boicie dwoch graczy? Nothinga i Nuggeta? przypominam ze mecz to 4vs4. Popatrz na BT ile wzielo graczy z poza teamu. Chyba jedynie WDD nikogo nie wzielo.
Cheddar
Jeździ konno

Post by Cheddar »

A tak wracajac do podziału lig.Myśle ze bardziej sprawiedliwy będzie podział 5:5 ponieważ widać ze jest 5 zespołów które odstaja od reszty :/ a 6 team w 1 lidze będzie dostawał baty.Myśle że podejmiecie słuszna decyzje co do tego.
Image
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

mysle ze lepiej dostawać baty niz w/o. A poza tym nawet jak nie w/o to wolałbym i tak grać z owiele lepszymi od siebie czy się nauczyc czegoś od nich. jesteś z WDD, w twoim ineteresie jest schemat 6:4
maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by maziarz »

Skoro widzicie 5 drużyn odstających od reszty to może bez kwali zrobimy? Lepiej,szybciej. Bo i tak to nie ma sensu... Ludziska 6:4 jest bardzo dobrze :)
XST!
Cheddar
Jeździ konno

Post by Cheddar »

Czemu myślicie że w 2 lidze będą same w/o??.
Image
baronn
Doświadczony driver

Post by baronn »

Bo te "gorsze",mniej znane drużyny mają skład złożony z paru osób,którzy tak i siak pewnie nie zamierzają grać :)
Image
Image
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Sprawy podziału na ligi nie ma co poruszać bo decyzja już jest i na bank nie zostanie zmieniona.

A skoro ktoś poruszył zapisywanie botów to też się wtrącę. Luke, boimy się dwóch graczy? Powiedz, kto potrafi prześcignąć Nothinga i Nuggeta jak będą jechać mecz bez większych dzwonów? To nie jest tylko dwóch graczy, ale aż dwóch. Dzięki temu w większości rund będziecie mieć ogarnięte TOP3 (niech będzie, że jednak ktoś się znajdzie kto ich pobije albo któryś duetu N&N przerysuje bandę pod koniec). Od tego prosta droga do punktów co przejazd i po sprawie.

Fakt, potem będziecie mogli się pochwalić, że zajęliście bardzo dobre miejsce. Tylko co z tego jak ktoś za was ten turniej pojedzie? Właśnie dlatego WDD nikogo do siebie nie brało chociaż propozycje były. Głupota z naszej strony? Dostaniemy po d*pie? Przyjemne to nie będzie, ale będziemy mieć świadomość, że to my jechaliśmy PL a nie ktoś za nas/dla nas.
ImageImage
Image
C13
Kuchar
Jeździ konno

Post by Kuchar »

lukeboss wrote: Aż tak się boicie dwoch graczy? Nothinga i Nuggeta? przypominam ze mecz to 4vs4. Popatrz na BT ile wzielo graczy z poza teamu.
Luke, oni się sami do nas zgłaszają ^^ nie potrzebujemy nikogo prosić :roll: :wink:

@Crow Dobrze mówi polać mu :winner: (chodzi mi o ostatnie zdanie) :P
Image

Image
virgin
Jeździ konno

Post by virgin »

Bo to właśnie o to chodzi, żeby pokazać team taki jaki on jest, a nie taki jaki jest, gdy dojdzie do nich kilku bardzo dobrych graczy!

P.S.
Tak tylko powiem, że 5/5, czy 6/4 to i tak w każdej grupie w/o się znajdzie.
misza0
Pirat drogowy

Post by misza0 »

W PL10 nie gram, ale się wtrącę. Jak wiecie PL10 pokrywa się z CAP'em oraz EMS. W EMS wygrać można chyba 2000$, a grają tam drużyny ngt oraz notha ;P Nie jestem nimi, ale wydaje mi się, że lepiej potrenić i spróbować wygrać te 2000$ niż PL10 z teamem, w którym jest się od tygodnia(?).
luka
Rudy

Post by luka »

wg mnie tam doszło 5 botów, a nie 2 :)

ale jak każda drużyna se dobiera, to niech se dobiera i tak to jest zapewne ostatnie pl10, to niech każdy ma okazje se pograć
Image

Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

noth i nugget w spw, gdzie jest wasz problem?
przeciesz na tmpl każdy widzi, ze srad się akurat wlasnie z ta dwojka zna i spotyka (chodza mowki, ze srad i sroth = para).

nugget i noth sa gracze drużyn swiatowym levelu.
tak, fu, zeby nie grali!!

nie pierdolcie, SUPER, ze gracie, nothing, nugget.
pamietam kazdych z was, jak zaczynaliscie i koffam wasze skille!!
noth w wawie, nugget w reprze.

jak tacy gracze jak wy biarzecie udzial w PL, PL będzie mialo coś, o czym może się chwalic.

gg
luka
Rudy

Post by luka »

jeb**
Image

Image
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Jakub wrote:noth i nugget w spw, gdzie jest wasz problem?
przeciesz na tmpl każdy widzi, ze srad się akurat wlasnie z ta dwojka zna i spotyka (chodza mowki, ze srad i sroth = para).

nugget i noth sa gracze drużyn swiatowym levelu.
tak, fu, zeby nie grali!!

nie pierdolcie, SUPER, ze gracie, nothing, nugget.
pamietam kazdych z was, jak zaczynaliscie i koffam wasze skille!!
noth w wawie, nugget w reprze.

jak tacy gracze jak wy biarzecie udzial w PL, PL będzie mialo coś, o czym może się chwalic.

gg
+1
lukeboss
Doświadczony driver

Post by lukeboss »

Kuchar wrote:
lukeboss wrote: Aż tak się boicie dwoch graczy? Nothinga i Nuggeta? przypominam ze mecz to 4vs4. Popatrz na BT ile wzielo graczy z poza teamu.
Luke, oni się sami do nas zgłaszają ^^ nie potrzebujemy nikogo prosić :roll: :wink:

@Crow Dobrze mówi polać mu :winner: (chodzi mi o ostatnie zdanie) :P
do mnie bob ngt i noth tez sami napisali. Nikogo z nich nie prosiłem. Misza pisal ze lepiej potrenic na ESL i wygrac coś. Co im zalezy, oni przejada 4 razy mapke i zrobia top10 dedi, czego my nie umiemy zrobić w ciagu tygodnia.
savier
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by savier »

luka wrote:wg mnie tam doszło 5 botów, a nie 2 :)

ale jak każda drużyna se dobiera, to niech se dobiera i tak to jest zapewne ostatnie pl10, to niech każdy ma okazje se pograć
sam nie jadę, ale to jest polski turniej, dlaczego by zabronić polakom co chcą jechać, brać w nim udział? Nawet jeśli to boty?
luka
Rudy

Post by luka »

savier wrote:
luka wrote:wg mnie tam doszło 5 botów, a nie 2 :)

sam nie jadę, ale to jest polski turniej, dlaczego by zabronić polakom co chcą jechać, brać w nim udział? Nawet jeśli to boty?

czy widzisz w tej wypowiedzi zakaz gry dla kogoś ?
Image

Image
Image
Post Reply

Return to “News”