Game Festival 2011 TMNF ......

Newsy ze strony glównej
tgrs
Samochodowy prawiczek

Post by tgrs »

Liczymy, że frekwencja z Waszej strony dopisze.

Informacja dotycząca noclegów pojawi się dopiero 2.11 - poczekajcie jeszcze te dwa dni. Powinniście być zadowoleni :)

tgrs,
Grupa GameFestival
Key.
Admin

Post by Key. »

Ponieważ mapka Toby'ego jest o kant dupy potłuc, tu jest wersja 2.0

Podobnie jak napisał Toby, wpakowujecie się na przystanek pod al. Jana Pawła II, wsiadacie 2 autobus linii 17, jednakże nie jedziecie nim do przystanku "UKSW", a wysiadacie wcześniej ("AWF") i przesiadacie się w autobus linii 181. Jedziecie nim fhói daleko, aż dojedziecie do przystanku "ŻUBROWA-UKSW". Następnie kilkaset (?) metrów z buta, i jesteście na miejscu.

Image

ADRES:

ul. Kazimierza Wóycickiego 1/3, Warszawa
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

nie lepiej zeby dojechali 17 do cmentarza wloskiego, wbili w 114 i pojechali do samego konca? w ten sposob nie będą musieli z buta smigac bo 114 zatrzymuje się przed brama wejsciowa na kampus. dzięki temu jest mniejsza szansa ze się zgubia^^

i w ogole w masz info w ktorym budynku to się odbywa? bo jak w Audytorium to po wysiadce z 114 będą mieli ten budynek przed nosem, nie trzeba będzie szukac :P
Image
Image
Image
Key.
Admin

Post by Key. »

nie wiem w którym budynku, a ta mapka to była "wersja optymalna" jak to określiło jakdojade.pl

jak tak patrzę, to twoja wersja jest gorsza, oszczędzasz 200 metrów chodu, ale zarabiasz dodatkowe 10 minut jazdy...
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

;o ze niby jak?:D to jest chyba 3 przystanki dalej tramwajem + 114 od wloskiego jedzie ta sama trasa co 181 tylko 1 przystanek dalej dosłownie chyba. ale dobra jak chcecie ja tylko dalem propozycje alternatywna ;p
Image
Image
Image
Key.
Admin

Post by Key. »

o, kurde, fakt. :d

nie zauważyłem, że jakdojade.pl pokazało mi wysiadanie z 17 na ks. Popiełuszki. ^^

Jak teraz się jeszcze przyglądam to w grę wchodzi też metro do Młocin, i stamtąd 114...
Image
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

jakieś info na temat noclegów?
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Key. wrote: Jak teraz się jeszcze przyglądam to w grę wchodzi też metro do Młocin, i stamtąd 114...
ano, zapomnialem o tym, tak będzie chyba najszybciej i najlatwiej :D
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “News”