Serwer [POL]Nadeo znów wystartował!
Jakub, to co za problem te 10k wydać na freezone'a żeby się nim stał? Bo nie rozumiem, naprawdę? Jakoś drożej czy jaki ch**?

nie znam się, nie mam pojeica jak.
w ogole jestem z siebie dumny, ze coś stoi.
w ogole jestem z siebie dumny, ze coś stoi.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jakub wrote:w ogole jestem z siebie dumny, ze coś stoi.
A poważnie to Freezone'a robi się tak, że dajesz depozyt 10 000 miedziaków (jak rezygnujesz z niego to oddają Ci coppersy) i co tydzień zabierają Ci z konta 250cc (tych już nie oddają). I w nazwie serwera, na początku musi znaleźć się dopisek Freezone. Ot cała trudność a raczej jej brak.

C13
Nie do końca bo żeby freezone było musisz mieć włączony system manialive z pluginem freezone, a za to zazwyczaj się dodatkowo płaci albo trzeba to zgłosić że się chce taki serwer.A poważnie to Freezone'a robi się tak, że dajesz depozyt 10 000 miedziaków (jak rezygnujesz z niego to oddają Ci coppersy) i co tydzień zabierają Ci z konta 250cc (tych już nie oddają). I w nazwie serwera, na początku musi znaleźć się dopisek Freezone. Ot cała trudność a raczej jej brak.
czy ja rozumiem to dobrze, ze freezone byloby tylko ciekawe dla ludzi, ktorzy z przypadku widza serwera?
jeżeli tak jest, to ja chyba nawet tego nie chce.
jeżeli tak jest, to ja chyba nawet tego nie chce.
- Piotruś
- Pirat drogowy
jakub jeździliśmy na falloucie jakąś chwilę a to też przypadek bo na twojego serwa jakoś wbić nie mogłem...ciężko pracuje teraz chłopak...także czas jak ma to tylko niedziele wolne, ale miło było się styknąć gdzieś po 2 latach...
Tak, freezone by było ciekawe dla osób które nie mają united i nie korzystają z tego forum (bo inni sobie dodadzą do ulubionych i po problemie).
Np dla mnie (nie mam united), jeżeli będę miał ochotę pograć oldy, lepiej żeby freezone nie było, przynajmniej nie trzeba pamiętać o /afk co mapę.
Np dla mnie (nie mam united), jeżeli będę miał ochotę pograć oldy, lepiej żeby freezone nie było, przynajmniej nie trzeba pamiętać o /afk co mapę.
Na freezone jezdzisz chyba 5map a potem czekasz 1albo 2albo i więcej map na obserwatorze.
co do servera:
nie zadowala mnie. mapy są... no dobra jeśli to jest serwer pol NADEO to niech już będą takie jakie są... ale same skręty w lewo co mnie za przeproszeniem wk**wia. no ale cóż. zero klimatu na mapach - ja to nazywam szkielet mapy. dodatkowo sobie nie popunktuje bo serv jest dla nowych aq. liczę więc że server lada chwila odżyje na coś fajnego
co do servera:
nie zadowala mnie. mapy są... no dobra jeśli to jest serwer pol NADEO to niech już będą takie jakie są... ale same skręty w lewo co mnie za przeproszeniem wk**wia. no ale cóż. zero klimatu na mapach - ja to nazywam szkielet mapy. dodatkowo sobie nie popunktuje bo serv jest dla nowych aq. liczę więc że server lada chwila odżyje na coś fajnego
TrackMania - I jedziesz dalej!
bo masteradmin-pipa nie umie wrzucić nowych map...
Wpierw niech te pousuwa bo wszedłem z aq brata i myślałem że padne ^^ przynajmniej szanowne towarzystwo jest dobre
jak już nauczy się dodawać mapki to bardzo liczę na zwycięskie trasy z różnych konkursow na tmpl i nie tylko! 
ej, widte to!dertas wrote:bo masteradmin-pipa nie umie wrzucić nowych map...
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Jakub, z calego serca, chcialbym Pomoc Ci z tym serwerem, chyba ze chcesz sam się nauczuyc, wtedy nie ma problemu 
Zwycięskie trasy chyba miały być na serwie tmpl, ten serwer ma w nazwie "nadeo" więc możliwe że się przeliczysz ;pwilk508 wrote:jak już nauczy się dodawać mapki to bardzo liczę na zwycięskie trasy z różnych konkursow na tmpl i nie tylko!
Nie zdziwie się
A moglby mi ktoś podac link który doda mi server tmpl do ulubionych?:)
Mapy tam kurde ogarnijcie, bo niektóre to porażka a nie ma niektórych bardzo mocnych.
Jeśli freezone to kwestia tylko miedziaków i jeśli Jakub to chce to ja biorę na siebie te miedziakowe koszta. Tylko nie wiem jak ; P
Jeśli freezone to kwestia tylko miedziaków i jeśli Jakub to chce to ja biorę na siebie te miedziakowe koszta. Tylko nie wiem jak ; P

no coz - ja tam co do serverow nie jestem spec. Ale i tak trasy to porażka 
Oj chciałbym mieć klucz do TMUF...
Oj chciałbym mieć klucz do TMUF...
lozborn, oczywiście, ze akceptuje pomoc. co dokładnie masz na mysli, obgadamy na mumble.
coof, ktore ci brakuja?
wilk, to jest server ze starymi nadeosami.
taki zawsze był i będzie.
jest wiele ludzi, ktorzy nie lubia nadeosow, jednak jest także wiele, ktorzy je lubia. dla tej drugiej grupy jest wlasnie ten serwer.
mysle, ze ogolnie moznaby było pomyslec o tym, czy nie dac na serwera także stare, dobre miniasy swensena i inne. pogadamy, zobaczymy.
coof, ktore ci brakuja?
wilk, to jest server ze starymi nadeosami.
taki zawsze był i będzie.
jest wiele ludzi, ktorzy nie lubia nadeosow, jednak jest także wiele, ktorzy je lubia. dla tej drugiej grupy jest wlasnie ten serwer.
mysle, ze ogolnie moznaby było pomyslec o tym, czy nie dac na serwera także stare, dobre miniasy swensena i inne. pogadamy, zobaczymy.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Gdyby ktoś potrzebował spis map jakie dawniej były na serwerze to proszę bardzo tabelkę. WDD robiło kiedyś ligę na tych trasach.

C13
Jakub, i koniecznie pomyśl nad osobami, które powinny dostać opa. Wybierz sobie jakoś kryterium. Męczące jest co chwile dawanie Vote,i kurde jedziesz i 5 saekund przed koniec urywa czas, a w tym czasie ktoś jechał na PB.