T&C's: 3WAD! - Pierwsze informacje.
Savier a masz klawiaturę żeby napisac do admina strony ?? o przeniesienie do newsów Toby do mnie nawet zadzwonił siedząc na kiblu i prosząc o przeniesienie ja za dogadaniem z Shadem na czas newsa daliśmy mu MOdka i chłopak ogarnia teraz turniej i nie ma problemu jak Ci coś nie pasuje sorry stary zjebałeś bo chłopak się stara a ty udajesz k**wa speca od organizacji 

@Savier - n/c
@Misza - No patrz, o tym nie pomyślałem..
Ale wydaje mi się, że póki co to zależy nam na tym, żeby zapisywały się teamy 3-osobowe i żeby uzyskać tą magiczną liczbę 16 czy 32 teamów..
Najwyżej potem będzie można dodatkowych graczy dopisywać. Pasi?
@Misza - No patrz, o tym nie pomyślałem..
Ale wydaje mi się, że póki co to zależy nam na tym, żeby zapisywały się teamy 3-osobowe i żeby uzyskać tą magiczną liczbę 16 czy 32 teamów..
Najwyżej potem będzie można dodatkowych graczy dopisywać. Pasi?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Turniej mający rozruszać polską "scenę" TM a mają występować gracze zza granicy? Tylko ja widzę tutaj pewną nieścisłość? Desperados.pl pokazał, że jest jeszcze trochę aktywnych osób.
Last edited by crowmaster_13 on 26 February 2012, 16:29, edited 1 time in total.

C13
Chwila tutaj kolega Becks się zapytał i musi mi dostarczyć kontakt
prosta zasada jeżeli nie ma zespołu a np. ma 2 to lepiej chyba żeby dobrać kogoś chętnego z poza naszego kraju i było wiecej teamów niż 2 osoby które będą dalej narzekać w temacie jaka to scena jest chujowa 

Crow, przecież nikt tutaj nie sprowadza Frosta, karjena (no chyba że ngt ;P), a turniej trochę ludzi rozrusza.
@Toby - pasi pasi
@Toby - pasi pasi
Stream ? xd
zależy kiedy jak gdzie z kim
jak długo itp :p
szkoda ze się wpieprzyliscie w tmm
szkoda, że nie umiesz czytać
1.4. Z turniejem ruszamy około tygodnia po tym, jak ostatnia polska drużyna odpadnie z TMM, oczywiście można wcześniej, to już zależy od Was.
(słodka grafika :3)
1.4. Z turniejem ruszamy około tygodnia po tym, jak ostatnia polska drużyna odpadnie z TMM, oczywiście można wcześniej, to już zależy od Was.
DziękujęHoT Meg wrote:(słodka grafika :3)
Zasady i ogólne założenia turnieju zadziwiająco podobne do Trio Cup które od jakiegoś czasu planuję z Crowmasterem. Good Luck.

Jeżeli chodzi o skina, to nie ma problemu. Dam radę 
P.S Jak coś to mogę dorzucić trochę miedzi na nagrody, np 50K Może zainteresowanie wzrośnie
P.S Jak coś to mogę dorzucić trochę miedzi na nagrody, np 50K Może zainteresowanie wzrośnie
To na pewno była zaplanowana akcja w stylu incepcji, włamanie i wykradnięcie waszego pomysłuJoker. wrote:Zasady i ogólne założenia turnieju zadziwiająco podobne do Trio Cup które od jakiegoś czasu planuję z Crowmasterem. Good Luck.

W sumie to bardzo dużo już osób się zapisało może zakończmy zapisy

spokooojnie ;> Pewnie sporo osób się jeszcze namyśla , m.in tak jak ja 

szkoda ze nie czytałem.HoT Meg wrote:szkoda, że nie umiesz czytać
Myślalem, że jak już są zapisy to turniej rusza na dniach.
Żeby nie bło jak z pl10.. Zapisy tak szybko, przerwa na stc, i polowe teamów się rozleciało.
Tey no chłopaki co jest z wami mamy fajny Turniej jest jakaś fajna nagroda
a tutaj 2 zespoły zapisane. Czekacie na koniec zapisów czy jak ?