szkoda, ze się tym nie pochwalil
!!!Przełom w Polski w Trackmania United!!!
le, no to git wynik.
NieZtety Twoj pobyt na forum zakonczyl się kompromitacja, ić stont.michal200594 wrote:dzięki mor_olo ale to jest coś w rodzaju meczu, jak na to się zapisac?
Coz tu dodac
Kutafony z tmpl respect dla Michala
Wszak przyszlosc nalezy do niego 
-
rad
- Doświadczony driver
O faaaaaaaaaak gawronek tez był w top100 chyba
,przyszlosc nalzy do michala
tak,jego przyszlosc,ale ostatnio przestal się przechwalac powiem wam
chociaż osiagnal wiele i jest swietnym graczem,chociaż oczywiście was wszystkich g*wno tmu obchodzi ja wiem...poziom polski w tmu bardzo spadl jakby nie parę osob typu cayman,michał,ptysio,dawid,saves,ja czy jacys nowi gracze to w polsce by był taki poziom jak w chinach (w chinach jest 6 graczy)..................
bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
Wszystko inne jest zajebiste, ale trzeba za to placic i dlatego gra mało osob. Nikt nie kaze ci grać w innych trybach. Jednak do turniejow itp. nadaje się bardziej TMN bo jest po prostu wiecej graczy.LooKaSh wrote:bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
-
rad
- Doświadczony driver
zgadzam się z tym,ale ja nie mowie o turniejach,tylko ogolnie o grze w trybie solo czy przez internet zeby ci polscy gracze jakos się wyrozniali,nie wiem...
może kolejny turniej z coppersami? :>rad wrote:zgadzam się z tym,ale ja nie mowie o turniejach,tylko ogolnie o grze w trybie solo czy przez internet zeby ci polscy gracze jakos się wyrozniali,nie wiem...
hehe, zart bo czasu nie mam
BTW, rad pipo zbliza się stc! Jak nie zaczniesz trenowac to se gnij w tej TMU ale bez taga GT.
i wyszło że lookash jest NOOBEM w tmu dlatego teraz gada ze jest głupia.gawron. wrote:Wszystko inne jest zajebiste, ale trzeba za to placic i dlatego gra mało osob. Nikt nie kaze ci grać w innych trybach. Jednak do turniejow itp. nadaje się bardziej TMN bo jest po prostu wiecej graczy.LooKaSh wrote:bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
-
rad
- Doświadczony driver
Wiem rip,będę trenowac skoro ci zalezy
,chociaż ty tez bys mogl się czasami pojawic chocby na x-fire...
nie lubie tmu, nie gra mi się przyjemnie w tych trybach, nawet tryb stadium nie jest tak fajny jak w tmn... i może jestem noobem bo w to grałem parę razy...siekiera wrote:i wyszło że lookash jest NOOBEM w tmu dlatego teraz gada ze jest głupia.gawron. wrote:Wszystko inne jest zajebiste, ale trzeba za to placic i dlatego gra mało osob. Nikt nie kaze ci grać w innych trybach. Jednak do turniejow itp. nadaje się bardziej TMN bo jest po prostu wiecej graczy.LooKaSh wrote:bo tmu to nie wypał ): mi się nie podobają te tryby... stadium, desert i coś tam jeszcze było fajne ale reszta to aż nie chce się jeździć ):
-
rad
- Doświadczony driver
Stadion w tmu zjebany troszke a nawet troszke bardzo i tnie przede wszystkim
to racja 
Jedyny minus stadium to dirt, a jest masa tras przeciez bez dirta, chocby tych z tmn
Tniec nie zauwazylem.
-
rad
- Doświadczony driver
WTF ON JEST 9 NA DESERCIE SOLO
no tak...szok...ale zapowiadal już :p gratki michal to naprawdę przelom 1 816 500sp na desercie O_O
no tak...szok...ale zapowiadal już :p gratki michal to naprawdę przelom 1 816 500sp na desercie O_O
a ja jestem 17(world) na puzzlach
no ale michał to naprawdę wymiata
no ale michał to naprawdę wymiata
Siekiera=Siekierka
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
boszee, nie macie się czym chwalic ? chwalenie się czyms to glupota,
jestem 9 na solo na desert, wOw :shock: a ja 17 na swiecie w puzzle, wOw :shock: dajcie sobie z tym spokuj 
-
Nieświecący
- Jeździ konno
Ja jestem... aa nie to nie ta gra w to nie grałem 
-
rad
- Doświadczony driver
No wiesz maxer,ja siebie wcale nie chwale tylko kogos a ze Ciebie to g*wno obchodzi to nie patrz nawet na to
PS:siódmy
PS:siódmy

<- Drzwi