chłopie, cziluuuj:P1X4rd451 wrote:okurwa dziecko WOWa japierdole z tego textu ze jest drugi to się prawie posralem okurwa buahhahahaha leze i kwicze dajcie kur** papier bo jak się sra na leżąco to czeba wiecej wycieraćbuahahhahaa po jakiego chuja nam to piszesz kur** lamusie. kur** coś ty się grochówki najadł ze tak pierdolisz buahahhahha ale smierdzi . SRY graczom TMn za przekleństwa ale kur** szlak mnie chycił jak tkoś robi takie tematy . kur** człowieku czy ty mózgu nie masz kur** i nie odrużniasz TMN od WOW WFT(Warcraft frozen thorn)
wez kur** skończe ten temat i spuść wode w klopie kur** papa. ZAL...........
PL5
PL5

- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL5
Ale pallayn już nie gra chyba w w2 to raczej by mu nie skopał. Maćko może przegrać z Avangerem- kolesiem, który jest pierwszy z Polski, albo z kimś z zagranicy, a tak to raczej małe szanse, bo widziałem jak gra to dla porównania podam, że naprzykład maćko ma klase w w2 jak hack w tmn.....A, że mu czasem opier*ala i pisze posty bez sensu to jego sprawa 
-
MaciekKing
- Jeździ konno
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
dzieci neo rox !1X4rd451 wrote:okurwa dziecko WOWa japierdole z tego textu ze jest drugi to się prawie posralem okurwa buahhahahaha leze i kwicze dajcie kur** papier bo jak się sra na leżąco to czeba wiecej wycieraćbuahahhahaa po jakiego chuja nam to piszesz kur** lamusie. kur** coś ty się grochówki najadł ze tak pierdolisz buahahhahha ale smierdzi . SRY graczom TMn za przekleństwa ale kur** szlak mnie chycił jak tkoś robi takie tematy . kur** człowieku czy ty mózgu nie masz kur** i nie odrużniasz TMN od WOW WFT(Warcraft frozen thorn)
[ Dodano 18 Wrz 2007, 18:14 ]
dzieci neo rox !1X4rd451 wrote:okurwa dziecko WOWa japierdole z tego textu ze jest drugi to się prawie posralem okurwa buahhahahaha leze i kwicze dajcie kur** papier bo jak się sra na leżąco to czeba wiecej wycieraćbuahahhahaa po jakiego chuja nam to piszesz kur** lamusie. kur** coś ty się grochówki najadł ze tak pierdolisz buahahhahha ale smierdzi . SRY graczom TMn za przekleństwa ale kur** szlak mnie chycił jak tkoś robi takie tematy . kur** człowieku czy ty mózgu nie masz kur** i nie odrużniasz TMN od WOW WFT(Warcraft frozen thorn)
TM mi się tnie :/
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
Ale yard nie wróci ;-)Coof wrote:Maciek widzę, że świetnych wypowiedzi udzielasz. Normalnie tak wielokrotnie złożone zdania, że szok.
A wiesz, że 3 ostrzeżenia=ban? Tylko, że Yard musi wrócić.
lols
-
MaciekKing
- Jeździ konno
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
a ja wstawie ....TunoPL wrote:...MaciekKing wrote:nie wróci bo go widziałem naćpanego
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
Noto niby jak wyjaŚnisz że go nie ma na forum. Tylko jedno rozwiązanie jest... moje
-
MaciekKing
- Jeździ konno
PL5
NIE możliweTunoPL wrote:a może nie ma neta? twoje rozwiązanie jest najmniej prawdopodobne :/MaciekKing wrote:Noto niby jak wyjaŚnisz że go nie ma na forum. Tylko jedno rozwiązanie jest... moje
Żadnego znaku życia od strony yarda który jest adminem forum o.O
Nikt z jego kolegów nie ma neta?
NIe ma kawiarenek internetowych w jego wiosce?
Odcięto kable od neta w jego wiosce?
Czy co?
Moje rozwiązanie jest pewne na 97 %

<- Drzwi