Sebik1992 Trax

Robot
Pirat drogowy

Sebik1992 Trax

Post by Robot »

Świetna trasa ale łatwo się pogubić bo dużo wracania jest i kręcenia się w kółko. MT perfekcyjne natomiast same przeszkody dosyć nudne i proste.
9/10 ode mnie klimat tez jest zajebiaszczy ale naprawdę sama trasa z siebie trochę nudna. Wiem że ciężko było to wszystko skleić żeby te mosty były idealnie połączone. naprawdę dobra robota i doceniam Twój wkład pracy w to :) A i jeszcze jedno to jest chyba pierwszy prawdziwy RPG.
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Sebik1992 Trax

Post by Vanitas / Lexiu »

Ić schowaj się Robot i jeździj te swoje hardcore'owe erpegi i triale.

Sebik - to co ty wyczyniasz z MediaTrackerem to po prostu jest nie do opisania.
Jestem po pierwszym przejeździe, niestety niepełnym bo źle pojechałem i nie mogłem przejść dalej.

Fuckin' epic map!
Discord: vanitasss
Robot
Pirat drogowy

Sebik1992 Trax

Post by Robot »

LEx to moje zdanie i ch** ;p Nie będę slodzil eRPeG fajny za***iscie wykonany ale brakowalo mi tam wlasnie wyzszego poziomu trudnosci. Bo jak mapa jest za latwa to się robi monotonna ale na szczescie MT uratowalo ja :)
Poza tym jak sebik się nei obrazi :* i wezmi to pod uwagę to nastepny eRPeG będzie nei do przebicia. Igntul mi nawet to mowil.
Image
Karat
Samochodowy prawiczek

Sebik1992 Trax

Post by Karat »

Mam pytanie Sebik. Jak zrobiłeś te czerwone, niebieskie i żółte mosty na ostatniej mapie?
Voj4k
Admin

Sebik1992 Trax

Post by Voj4k »

Mediatracker, a mosty to modele 3D
Karat
Samochodowy prawiczek

Sebik1992 Trax

Post by Karat »

A umiesz może zrobić te mosty? bo chcę zrobić RPG na styl connector'a
Voj4k
Admin

Sebik1992 Trax

Post by Voj4k »

Poproś Sebika o udostępnienie modeli mostów :)
devt
Doświadczony driver

Sebik1992 Trax

Post by devt »

sebik udostępnił byś traski z turnieju co kiedyś robiłeś TM2D czy coś takiego :P
Image

Image
Sebik
Gangsta Mapper

Sebik1992 Trax

Post by Sebik »

Longjump
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 11559#auto
Tym razem postanowiłem wydać.... LOLa. Nie - to nie żart :P Chcę się sprawdzić w każdym gatunku. Najpierw speedwaye, potem techy (które chyba wychodzą mi najgorzej ze wszystkich typów), przez RPG aż do LOLków.
No dobra - skupmy się na samej trasie: jest to jeden wielki konkurs skoku na odległość. Zdobytym wynikiem można się pochwalić na specjalnie przygotowanej stronie :) Trasa oprawiona jest w całkiem dobre MT miłe dla oka. Dla tych, którzy znudzą się skakaniem przygotowałem małą trasę techniczną po lewej stronie od statu. Jest to bardzo nietypowa mapa, więc warto ją sprawdzić i zrelaksować się :)
Gra: TrackMania United
Środowisko: Pustynia
Id. 3811559

Have fun!

PS. Trasa jest na dobrej drodze do zostania najwyżej zawardowanym LOLem w historii United TMX :D
crowmaster_13
Pirat drogowy

Sebik1992 Trax

Post by crowmaster_13 »

Z inicjatywą skoku w dal już się kiedyś spotkałem tyle, że tam był kawał prostej drogi bez zbędnych dojazdów. Nie mówiąc już o dodatkowej trasie obok.

Tę trasę ściągnąłem i spróbowałem kilka razy skoczyć. Wynik wgrałem na stronę, jednak nie spodziewajcie się hektarów ;) Trasę też przejechałem (miły akcent jak wpadłem do ślepego tunelu - MT "powiedział" mi żebym się respawnował :)), ale znów - czasem nie ma się co chwalić.

Na koniec zostawiłem awarda bo nawet jak nie jeżdżę innych środowisk (o świrowaniu pawiana tym bardziej mowy nie ma) to myślę, że tak przygotowana trasa na to zasługuje.
ImageImage
Image
C13
Post Reply

Return to “Trasy”