ten turniej powinien być organizowany po ESWC jak wiekszosc graczy się przerzuci na TMNFKamilos wrote:Nie za dużo tych turniejow?
Teraz jest GRC i PRemierlague
Polish Regional Tournament
Ja się od razu zgłaszam do Team Wielkopolska, jak miejsce w rezerwie będzie...
- OrdonekQ7
- Moderator
To ja się zgłaszam do reprezentacji Śląska, tutaj chyba jest najwiecej ludzi ze sceny TMN 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Jakie mapy? Kiedy? Jaki tryb, ile punktów? 
Ogólnie fajnie, tylko przez najbliższe tygodnie bym nie mógł grać.
A w ogóle - Małopolska
Ogólnie fajnie, tylko przez najbliższe tygodnie bym nie mógł grać.
A w ogóle - Małopolska
Ordonek i NBlast mam rozumiec ze zglaszacie się do wybierania teamów waszych wojewodztw??
Mapy: To wlasnie pytanie. Dlatego oglaszam konkurs na najlepsze mapy do turnieju. Mozna nadsylac swoje prace na moj email szynpol@gmail.com. Najlepsze.... ileś tras zostanie przyjetych ;p
Kiedy: Jak będzie dużo chętnych to daje jeszcze tydzien na to zeby reszta woj sobie sklady ustalila. Jak się nie zmieszcza w czasie to maja pecha. będą wo dopoki nie dadza mi swojego skladu.
Tryb: druzyny 3vs3. Do ilu pkt to się jeszcze zobaczy ale nie będzie ich dużo.
A co do tego ze ten turniej powinien być po eswc to jak znam zycie tak wlasnie będzie ;p
Mapy: To wlasnie pytanie. Dlatego oglaszam konkurs na najlepsze mapy do turnieju. Mozna nadsylac swoje prace na moj email szynpol@gmail.com. Najlepsze.... ileś tras zostanie przyjetych ;p
Kiedy: Jak będzie dużo chętnych to daje jeszcze tydzien na to zeby reszta woj sobie sklady ustalila. Jak się nie zmieszcza w czasie to maja pecha. będą wo dopoki nie dadza mi swojego skladu.
Tryb: druzyny 3vs3. Do ilu pkt to się jeszcze zobaczy ale nie będzie ich dużo.
A co do tego ze ten turniej powinien być po eswc to jak znam zycie tak wlasnie będzie ;p
daj se na wstrzymanie szynpol i zrób po eswc
A kiedy się konczy??
- Freestyler35
- Jeździ konno
mozna by było zrobić na to maly hateemelek na friko czy lua...
i by tam było forum(phpBB2)
niezly pomysl te zawody rozerwac się mozna ;-)
ps DOLNY śLąSK!
i by tam było forum(phpBB2)
niezly pomysl te zawody rozerwac się mozna ;-)
ps DOLNY śLąSK!

a ode mnie tez nie jedna osoba oderznela podpis ;p
No dobra. To narazie składy wybierają:
Pomorskie: Maciek
Małopolskie Szynpol (czyli ja ^^)
Wielkopolskie: Słowik
Dolnośląskie: Freestyler <<<<<< to nie jestem pewien bo napisał tylko dolny śląsk wiec nie wiem czy się zglasza ;p
Śląskie: Ordonek <<<<<<<< tu tez nie jestem pewien wiec proszę o potwierdzenie ;p
A co do tego forum to już zakladam na portalu fora.pl bo nie wiem czy jest sens jakas strone robić (moim zdaniem forum wystarczy poza tym nie umiem robić html'ków ;p [ale warto kiedyś sprobowac ;p]) No chyba że ktoś zrobiłby taką stronke.
Pomorskie: Maciek
Małopolskie Szynpol (czyli ja ^^)
Wielkopolskie: Słowik
Dolnośląskie: Freestyler <<<<<< to nie jestem pewien bo napisał tylko dolny śląsk wiec nie wiem czy się zglasza ;p
Śląskie: Ordonek <<<<<<<< tu tez nie jestem pewien wiec proszę o potwierdzenie ;p
A co do tego forum to już zakladam na portalu fora.pl bo nie wiem czy jest sens jakas strone robić (moim zdaniem forum wystarczy poza tym nie umiem robić html'ków ;p [ale warto kiedyś sprobowac ;p]) No chyba że ktoś zrobiłby taką stronke.
no i kułwa se tak mysle ze tez zagram
i tak w eswc nie biore udzialu. btw malopolska
no i powiem jeszcze tak ze jeśli maja do poszczegolnych wojewodztw jakieś nooby wybierac to jest zal, będą kwalifikacje i już. tak mi się przynajmniej wydaje

kwali to najlepsze rozwiazanieMrOoZiO wrote:) no i powiem jeszcze tak ze jeśli maja do poszczegolnych wojewodztw jakieś nooby wybierac to jest zal, będą kwalifikacje i już. tak mi się przynajmniej wydaje
Mrozio ty się przejmować nie musisz bo i tak mialem cie wziac do repry.;p
W każdym woj sobie wyberaja w jaki sposob będą wybierac do teamu. My zrobimy kwali. Napwno będziesz ty i ja no bo jestem liderem poza tym zalozycielem turnieju ;p. Tomerq może jeszcze ale się zobaczy.
P.S. Mrozio masz przestac zdobywac pkt bo mnie przescigniesz zaraz!!!!
W każdym woj sobie wyberaja w jaki sposob będą wybierac do teamu. My zrobimy kwali. Napwno będziesz ty i ja no bo jestem liderem poza tym zalozycielem turnieju ;p. Tomerq może jeszcze ale się zobaczy.
P.S. Mrozio masz przestac zdobywac pkt bo mnie przescigniesz zaraz!!!!
Przed eswc ten truniej stanie się niewypałem na cała skale... Przynajmniej mi się tak wydaje. A idea jak najbardziej swietna i trafna... Gronek, Guts? Mysle podkarpacie powalczy ^^

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Ja wyrażam chęc do reprezentowania Kuj- Pom. Misi Ty też, co nie?
Czyli realowiec ustawia team kuj-pom
Ja do WLKP ;p
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
niech ktos napisze , kto jest z dolnoslaskiego, z checia rozmieciemy wszystkich z holuskiem i looniaczem i mor_olem i kto tam jeszcze z dolnegoslaska

Jarecki wrote:Gronek, Guts?
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless

<- Drzwi