Nowy klan SuperTim (ST) [mamy multigaming]
dla mnie jest istotna jedna rzecz:
czy siedzac na kiblu, wymyslajac ten MG, srales czy szczales?
to jest wazne, i będzie decydowalo o tym, czy pokaze się na rekrutacji, wiec proszę odpowiedz!
to jest wazne, i będzie decydowalo o tym, czy pokaze się na rekrutacji, wiec proszę odpowiedz!
zrobilem rzadka kupe, chcesz powachac ?
rzadka, aha rozumie.
proszę trochę jeszcze dokladniej napisz jaki był kolor i jak pachnela.
również interesuje mnie forma, która stworzyla ta kupa, jak już wyladowala w kiblu.
czy poprostu lala ci się z dupy, czy był także prysk (to jest wazne, bo od tego zalezy, jak się wlasnie prezentowala już w kiblu).
dziekuje.
coś w tym stylu?

czy raczej tak?

EDIT: sorry brzerz, mam nadzieje, ze nie przezkadza ci, ze uzylem twoje fotki prywatne.
proszę trochę jeszcze dokladniej napisz jaki był kolor i jak pachnela.
również interesuje mnie forma, która stworzyla ta kupa, jak już wyladowala w kiblu.
czy poprostu lala ci się z dupy, czy był także prysk (to jest wazne, bo od tego zalezy, jak się wlasnie prezentowala już w kiblu).
dziekuje.
coś w tym stylu?

czy raczej tak?

EDIT: sorry brzerz, mam nadzieje, ze nie przezkadza ci, ze uzylem twoje fotki prywatne.
pomylilo ci się, tutaj sra brzerz

przepraszam, przez nastepne 10 minut mnie nie ma, ide rzygac :/

lol, tamta druga fota wymiata
Ile g*wna, o ja pi***olę XD
[ Dodano 02 Maj 2008, 17:00 ]
chciałem dodac, ze akurat jadlem obiad przy tych fotkach..
[ Dodano 02 Maj 2008, 17:00 ]
chciałem dodac, ze akurat jadlem obiad przy tych fotkach..
jak się siedzi to się chyba sra albo to i tojakub wrote:dla mnie jest istotna jedna rzecz:

dla naszych mlodszych użytkowników lub mniej madrych:
to porownanje nowych MG i robienie nowych topikow z gadanjem o gownie przez wallyego i mnie jest takie male porownanje calkiem specialnie zrobione.
to porownanje nowych MG i robienie nowych topikow z gadanjem o gownie przez wallyego i mnie jest takie male porownanje calkiem specialnie zrobione.
NIE DLA KAŻDEGO :DDDDDD MMUAHAHAHA XDDDmarcineq wrote:jak się siedzi to się chyba sra albo to i tojakub wrote:dla mnie jest istotna jedna rzecz:
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
jakub lol to ten kibel z ta zupka ? ale skurwiel ewoluował Oo
Re: Nowy klan SuperTim (ST) [mamy multigaming]
Wally wrote: szukam z rankingjem poniżej 2.000.000 skill musi być na poziomie swiatowym, tak wiec wymagam autor medal na wszystkich mapach nadeo A.