POwodzenia na ESWC!!!!!!!!!!
Szopek, TranQ Cie zajebie za to nagranie jak go z markiem wkręciłeś:P
GL HF PGS!
Reszta oczywiście też. TCW, FF, peXg. Wy wszyscy bawcie się dobrze i niech te dni miną w miłej atmosferze.
Tak czy inaczej kciuki trzymam za moich
GL HF PGS!
Reszta oczywiście też. TCW, FF, peXg. Wy wszyscy bawcie się dobrze i niech te dni miną w miłej atmosferze.
Tak czy inaczej kciuki trzymam za moich

dzięki dzięki biaczCoof wrote:GL HF PGS!
Tak czy inaczej kciuki trzymam za moichGL HF PGS!
@Drift
jak da rade ;p
Bawta się wszyscy jak należy bez względu na płeć/wiek/narodowość/wagę(pozdro Jakub)/ramień/długość chuja/ilość znajomych na naszej-klasie/orientację seksualną i co najważniejsze - przynależność do drużyny 
Powodzenia i jak już Dżejkopowi pisałem, pomachajta do kamery tak by was na HSTV widzieć ;d
Powodzenia i jak już Dżejkopowi pisałem, pomachajta do kamery tak by was na HSTV widzieć ;d
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
dzięki biczaski za podziekowania ;] będzie za***iscie, już sobie powoli wyobrazam jak to będzie

łaaaaaaaaaaa ... ila flaszek mam brać
:D:D
...
GL & HF !!! 5 godzin do pociągu
...
GL & HF !!! 5 godzin do pociągu

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
GL wszystkim grającym... Mam nadzieje, że społeczeństwo mnie przyjmie xd
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
majkel, nie peniaj
każdy się do Ciebie dorwie, ale po kolei 
Majkel spokojnie, będą jeszcze kobiety więc przeżyjesz 
no powodzenia i do zobaczenia w poznaniu ;]
łapie chwile te słodziutkie... choć krótkie.
Taaa...
Jest taka możliwość, że będę rozdawać autografy 
zaraz wyjeżdżamy cu @ eswc. ;]
za 1.5 h jadę do poznania dopiero:P więc mogę sobie posiedziec jeszcze i mapki przypomniec:P
Imprezka ogólnie rzecz biorąc zaje... w paszcze
. Wszyscy się dobrze bawili mam nadzieje
. Oprocz kilku rzeczy związanych z organizacja samego turnieju to nie ma na co narzekac. Niestety trafili się Żal (przez duże Ż) prezenterzy, ktorzy prowadzili finał na scenie. Poza tym że byli kompletnymi gburami i zgrywusami to jeszcze kompletnie nic nie wiedzieli o TMN:
Cytat: (w przybliżeniu)
.......jaka to zmyślna gra, punkty się same zliczają i wszystko się samo dzieje (restarty rund) o.O"
.
Druga sprawa związana z ogranizacją to niedzielny finał, który zamiast na głównej scenie odbył się na komputerach na, których gralismy kwalifikacje. Wg odebrało to zupełnie ta atmosferę napięcia i rywalizacji finalowej jaka panowała w sobotnim finale. Wielkimi przegranymi turnieju okazali się niestety jedni z 2 faworytow: Hack i Jarecki. No cóż, pewnie stressss. może nastepnym razem się uda
. Jeśli chodzi o sam sobotni finał to już dawno nie widzialem tak zacietej i wyrownanej gry na rundach (w ostatniej ruhdzie każdy mogl wygrac).
Słowa uznania należą się biczasowi Vip'owi, który starał się nad tym wszystkim zapanowac
Pozdro dla całego TCW, Diavela, Jakuba, Brzerza, Freda, holusa, Maxera i oczywiście Vipa i dla całej rzeszty, której nie wymienilem a udało mi się z nimi poznać.
Gratulacje za grę dla Lecha, Khasiusa, Mor_olo, Diavela, Wallego i Mata
Cytat: (w przybliżeniu)
.......jaka to zmyślna gra, punkty się same zliczają i wszystko się samo dzieje (restarty rund) o.O"
Druga sprawa związana z ogranizacją to niedzielny finał, który zamiast na głównej scenie odbył się na komputerach na, których gralismy kwalifikacje. Wg odebrało to zupełnie ta atmosferę napięcia i rywalizacji finalowej jaka panowała w sobotnim finale. Wielkimi przegranymi turnieju okazali się niestety jedni z 2 faworytow: Hack i Jarecki. No cóż, pewnie stressss. może nastepnym razem się uda
Słowa uznania należą się biczasowi Vip'owi, który starał się nad tym wszystkim zapanowac
Pozdro dla całego TCW, Diavela, Jakuba, Brzerza, Freda, holusa, Maxera i oczywiście Vipa i dla całej rzeszty, której nie wymienilem a udało mi się z nimi poznać.
Gratulacje za grę dla Lecha, Khasiusa, Mor_olo, Diavela, Wallego i Mata

<- Drzwi