"MAMO, TATO CO WY NATO??? - DYSKUSJA!!!"
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
EEee mam nadzieje ze będzie od daty rozpoczecia trochę potrwa konkurs:P bo akurat jak się zacznie to meni nei będzie;] jakiś czas.
tak tak
Panie i Panowie, proszę się tym nie martwić, konkurs potrwa na tyle długo by ktoś przebywający tydzień czy dwa poza kompem (wakacje) miał szanse też walczyć o zaszczytne miejsca i nagrody 
...
przywiozę super nagrody, między innymi iPhony
A gdzie mozna wrzucac te swoje paragony? ;d
jeżeli będziemy wrzucac na forum to w niedlugim czasie pojawia się kopie i plagiaty pomyslow
może by tak wysylac bezposrednio do Scrapa i komisji
Ja mam coś tak zajebistego ze nikt podobnego nie będzie mial xd
ale o co chodzi ? przecież nie było jeszcze dokładnie powiedziane co bedzeimy robić ... tylko kat.
tak tak, to tylko taka PRZED premiera w postaci ciekawego zadania. Muszę ,powiedzieć, że MAT mnie rozwalił tym paragonem
i pewnie wygra, bo nie wyobrażam sobie czegoś tańszego niż 1 grosz ale życie już nie raz pokazało że może nas zaskoczyć więc czekam dalej.
Tak to już chyba będze mój ostatni post bo REISE FIBER (czy jak tam
) mnie dopada.
Jak się komuś uda coś tańszego wynaleźć to będzie mega hit!!! Pakujcie paragony na tmpl! nie na priv pls, tak by wszyscy je mogli zobaczyć i ocenić
PS.
BARDZO WAŻNE!!!
DLA WSZYSTKICH GRACZY NIE ZNAJĄCYCH MNIE!!!
w związku z pytaniami na gadu gadu o to czy ten konkurs czasmi:
nie organizuje jakaś sekta?
nie jest dialerm? - tu max loooool!!!!!!!!!
nie jest pułapką?
nie jest podstępnym wyciągnięciem danych?
nie jest to chęcią ZAROBIENIA NA WAS
?!!!!!
nie jest to bujdą???
i w ogóle nie jest to jakaś lipa??!!!
LUDZIEEEEEEEE, Scrappler to ojciec dwójki dzieci, głowa polkiej, katolickeij rodziny i robię ten KONKURS tylko po to by ZACHĘCIĆ WAS DO NAUKI I POKAZAĆ JAK WIELE UMIECIE I JAK WIELE MOŻECIE SIĘ NAUCZYĆ!!!!! nie zadawajcie mi tych wszystkich dziwnych pytań!!!
A jak wasi rodzice chcą się czegoś o mnie dowiedzieć to postaram się po powrocie napisać coś więcej o sobie (oczywiście bez przesady
). Pytania do/o mnie proszę przesyłać na adres mailowy: scrappler@onet.eu
Tak to już chyba będze mój ostatni post bo REISE FIBER (czy jak tam
Jak się komuś uda coś tańszego wynaleźć to będzie mega hit!!! Pakujcie paragony na tmpl! nie na priv pls, tak by wszyscy je mogli zobaczyć i ocenić
PS.
BARDZO WAŻNE!!!
DLA WSZYSTKICH GRACZY NIE ZNAJĄCYCH MNIE!!!
w związku z pytaniami na gadu gadu o to czy ten konkurs czasmi:
nie organizuje jakaś sekta?
nie jest dialerm? - tu max loooool!!!!!!!!!
nie jest pułapką?
nie jest podstępnym wyciągnięciem danych?
nie jest to chęcią ZAROBIENIA NA WAS
nie jest to bujdą???
i w ogóle nie jest to jakaś lipa??!!!
LUDZIEEEEEEEE, Scrappler to ojciec dwójki dzieci, głowa polkiej, katolickeij rodziny i robię ten KONKURS tylko po to by ZACHĘCIĆ WAS DO NAUKI I POKAZAĆ JAK WIELE UMIECIE I JAK WIELE MOŻECIE SIĘ NAUCZYĆ!!!!! nie zadawajcie mi tych wszystkich dziwnych pytań!!!
A jak wasi rodzice chcą się czegoś o mnie dowiedzieć to postaram się po powrocie napisać coś więcej o sobie (oczywiście bez przesady
...
Nie mozna nic taniej kupic bo wtedy to nie zakup tylko dostanie za darmo ;p
Ehh... Moglem wczesniej wrzucac moj paragon a nie czekac na odpowiedz gdzie go dawac xd
Ehh... Moglem wczesniej wrzucac moj paragon a nie czekac na odpowiedz gdzie go dawac xd
heh,ale wy komba robicienie lepiej sprzedac mp4 i się kasa podzielic ;p proste ze prosto ;p;d