Tyta,ładny layout to co że standartowy,bardzo fajny
Nowa strona teamu 'Evolution'
tomerq bardzo fajne daj mi 
Wolisz mieć sfioletowiały i roz***any kawałek chuja, czy wcale?Emsi wrote:Sykes,lepiej mieć ch**ową, niż żadnej
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
WCALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SykeS wrote:Wolisz mieć sfioletowiały i roz***any kawałek chuja, czy wcale?Emsi wrote:Sykes,lepiej mieć ch**ową, niż żadnej
'Evo'
Heh, niezły przykład wybrałeś,ale ok, może lepiej byłoby z forum
Już zmieniłem them i header, trochę odchudziłem stronkę, możecie mi powiedzieć jak teraz wygląda?
Szczególnie pytam tych, co ją oceniali najsurowiej, i proszę, oceniajcie tego czy strona jest na CMSie, czy nie, tylko oceńcie całokształt.
Chętnie wysłucham jakiś porad
Aha, Tyta, fajna macie stronkę, tylko skasuj ten login z awatarem na topie, tam gdzie po francusku, czy po jakiemuś jest , bo po co 2 okna do loginu na jednej stronie
Dogrywałeś ten login z awatarem?
Już zmieniłem them i header, trochę odchudziłem stronkę, możecie mi powiedzieć jak teraz wygląda?
Szczególnie pytam tych, co ją oceniali najsurowiej, i proszę, oceniajcie tego czy strona jest na CMSie, czy nie, tylko oceńcie całokształt.
Chętnie wysłucham jakiś porad
Aha, Tyta, fajna macie stronkę, tylko skasuj ten login z awatarem na topie, tam gdzie po francusku, czy po jakiemuś jest , bo po co 2 okna do loginu na jednej stronie
Dogrywałeś ten login z awatarem?
Chciałabyś ;dWin'a wrote:tomerq bardzo fajne daj mi
A co do tego loga, bannera, czy jak to się tam zwie, to nie podoba mi się ten lancer i ciągle mam wrażenie, że to takie trochę rozmyte i niewyraźne jest :?
Ok, zmieniłem logo, po raz kolejny. Możecie powiedzieć jak to teraz wygląda?