Technical League
-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Technical League
a moglbym się dowiedziec na ile osob ta liga ?
ja proponuje 8 bo wg mnie lista będzie duza i trzeba dac szanse slabszym
moglyby być takie zespoly jak
convicted
p4g
pox
evo
xtreme drift
nool
coswortch
kszo
smd
i kilka innych :p
ja proponuje 8 bo wg mnie lista będzie duza i trzeba dac szanse slabszym
moglyby być takie zespoly jak
convicted
p4g
pox
evo
xtreme drift
nool
coswortch
kszo
smd
i kilka innych :p
Technical League
Wiec jaka trasa? (jeśli coś to RH może tez dojdzie XD)
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

Technical League
Sorry
,ale nastapila Reaktywacja nr.2
, czyli pozostaje Redux PL6,bo w mappacku w quali jest ta mapa
Technical League
mam nadzieje ze p4g się zapisze i będzie ciekawa rywalizacja
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Technical League
ja myślę że odpalenie równocześnie z PL7 to będzie zły pomysł lepiej jak byście tydzień później zrobili kwali, bo mogą być teamy które np zapisują się tylko do 1 ligi myśląc że na pewno przejdą a tu dupsko i wtedy powinni mieć jeszcze możliwość zapisu do 2 ligi

Technical League
RH się zapisze, jak już się skład zbierze po reaktywacji. Do 3 sierpnia będziemy gotowi ;P
Technical League
jakie PL7?:FDiabloS_CRB wrote:ja myślę że odpalenie równocześnie z PL7 to będzie zły pomysł lepiej jak byście tydzień później zrobili kwali, bo mogą być teamy które np zapisują się tylko do 1 ligi myśląc że na pewno przejdą a tu dupsko i wtedy powinni mieć jeszcze możliwość zapisu do 2 ligi
Technical League
A co Ty shadow myślałeś, że wiecznie tylko wix i mor_olo będą organizować PL? Teraz my tu nie mamy nic do gadania, Emsi opanowuje scenę!
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Technical League
sry emsi, ze cie zawiode, ale pl7 ma być po stc5 i nc4 ;]
Technical League
przepraszam, ostatnio się gubie na tej scenie^^SykeS wrote:A co Ty shadow myślałeś, że wiecznie tylko wix i mor_olo będą organizować PL? Teraz my tu nie mamy nic do gadania, Emsi opanowuje scenę!
...
Też nad tym myślałem, ale wymyśliłem co innego, mam nadzieje, że to dobry pomysł 
Gdyby była 2 edycja TL, trwałaby podczas PL7, z tą różnicą, że mapa kwalifikacyjna byłaby ta sama, i wtedy zespoły, które nie nie przejdą kwalifikacji do PL7 (za słaby czas), i będą chciały wziąć udział w 2 edycji TL, mogą być przyjęte do ligi z czasem wykręconym na kwali do PL7
Rozumiecie? Bo trochę chyba zamotałem się jak pisałem
Gdyby była 2 edycja TL, trwałaby podczas PL7, z tą różnicą, że mapa kwalifikacyjna byłaby ta sama, i wtedy zespoły, które nie nie przejdą kwalifikacji do PL7 (za słaby czas), i będą chciały wziąć udział w 2 edycji TL, mogą być przyjęte do ligi z czasem wykręconym na kwali do PL7
Rozumiecie? Bo trochę chyba zamotałem się jak pisałem