Drużyny
Drużyny
wybaczcie jeżeli usunalem jakiś team który powinien zostac ale wstepnie skasowalem każdy team który mial mniej niz 2 czlonkow zarejestrowanych na tmpl.
musialem nie zauwazyc KD bo z pewnością bym zostawil, tak jak zostawilem Cosworth`
@Grono
w 3 dni powstal 1 team.. a usuwanie co tydzien czy co miesiac nie powinno być wiekszym problemem. Szczegolnie ze z tego co się orientuje to druzyny nie były za czesto kasowane a już na pewno nie w ostatnich paru miesiacach
@edit
k**wa ! k**wa! k**wa!
nie wiem kto ale to nie ja skasowałem KD. Patrze a tu już nie ma KD KSZO PGS.
JAPIERDOLE CO ZA DZIECI!@
rece opadaja
i teraz na mnie będzie
musialem nie zauwazyc KD bo z pewnością bym zostawil, tak jak zostawilem Cosworth`
@Grono
w 3 dni powstal 1 team.. a usuwanie co tydzien czy co miesiac nie powinno być wiekszym problemem. Szczegolnie ze z tego co się orientuje to druzyny nie były za czesto kasowane a już na pewno nie w ostatnich paru miesiacach
@edit
k**wa ! k**wa! k**wa!
nie wiem kto ale to nie ja skasowałem KD. Patrze a tu już nie ma KD KSZO PGS.
JAPIERDOLE CO ZA DZIECI!@
rece opadaja
i teraz na mnie będzie
Last edited by Twist on 01 August 2008, 14:11, edited 1 time in total.

hyhy
Drużyny
@ordonek
bo jedno xx jest nie wiem czy przez przypadek czy co ale diablos powiedzial ze to bez koleczka skasowac
co do dowcipnisia mam dla niego informacje. Wszystko będzie w logach poniewaz na bazie mysql'a operacje sa przeprowadzane..
chcialbym jeszcze was przeprosic. naprawdę zle mi z t ym.. nie wiem czy moja wina czy nie, w każdym bądź razie ma to na pewno jakiś zwiazek z tym ze napisalem o tym. już do scary'ego napisalem, mam nadzieje ze tego nie zignoruje
bo jedno xx jest nie wiem czy przez przypadek czy co ale diablos powiedzial ze to bez koleczka skasowac
co do dowcipnisia mam dla niego informacje. Wszystko będzie w logach poniewaz na bazie mysql'a operacje sa przeprowadzane..
chcialbym jeszcze was przeprosic. naprawdę zle mi z t ym.. nie wiem czy moja wina czy nie, w każdym bądź razie ma to na pewno jakiś zwiazek z tym ze napisalem o tym. już do scary'ego napisalem, mam nadzieje ze tego nie zignoruje

hyhy
Drużyny
Skoro to nie Ty to zrobiłeś Twist, to nie masz co się obwiniać. Ja mam pomysł, aby wyrzucić wszystkie teamy z listy i utworzyć je od nowa, bo zrobi się jeszcze większe zamieszanie (taki mały format
)
- marcin18109
- Doświadczony driver
Drużyny
brakuje KSZO, KD, PGS i jeszcze jakiegoś niestety nie wiem jakiego.
może jakiś team się naprawdę rozpadł, w każdym bądź razie brakuje 1 od kad ostatnio sprawdzalem
może jakiś team się naprawdę rozpadł, w każdym bądź razie brakuje 1 od kad ostatnio sprawdzalem

hyhy
Drużyny
aktualnie usuwanie teamów jest kompletnie wyłączone.
Po za tym nie wiem co masz na myśli piszac "spierdzieliles sprawe", to nie ja napisalem dziurawy skrypt
Po za tym nie wiem co masz na myśli piszac "spierdzieliles sprawe", to nie ja napisalem dziurawy skrypt

hyhy