może to i lepiejJakub wrote:ja tam nic nie widzeIrRed wrote:Znalazłem dla Jakuba coś lepszego ;p
dziekuje irmeg za reniferka na naszej klasie!
A może tak zmiana planu, bo się słodkością na razie brzydzę
Zamiast coś słodkiego mu przesyłać to może coś innego np. rodzinnego jak SuperOnkel 
Jakub wrote:ja tam nic nie widzeIrRed wrote:Znalazłem dla Jakuba coś lepszego ;p
oooooooo ... ja nie mogę, ale ham ... <foch-astronomiczny> ... te nie gadam z Tobą więcej ...

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
jak ja ci podaruje np sukienke, a ty ja nie będziesz chciał, to tez focha na Ciebie strzele, megahyperastronomicznego proszę pana reda.IrRed wrote:Jakub wrote:ja tam nic nie widzeIrRed wrote:Znalazłem dla Jakuba coś lepszego ;p
oooooooo ... ja nie mogę, ale ham ... <foch-astronomiczny> ... te nie gadam z Tobą więcej ...
musze Cie rozczarowacJakub wrote:jak ja ci podaruje np sukienke, a ty ja nie będziesz chciał, to tez focha na Ciebie strzele, megahyperastronomicznego proszę pana reda.IrRed wrote:Jakub wrote:ja tam nic nie widzeIrRed wrote:Znalazłem dla Jakuba coś lepszego ;p
- KonradM
- Doświadczony driver
Profil Meg jest tak oblegany przez scenowiczów, że nie mogę nie-gamingowych wpisów w ostatnich powiadomieniach znaleźć 
www.hstv.pl - We are all the same, players in the game.
wiem Jakub, że bardziej by Ci się podobało 'Złap mnie za dupę' niż 'Kopnij mnie' , ale tylko takie mieli ;PJakub wrote: jak ja ci podaruje np sukienke, a ty ja nie będziesz chciał, to tez focha na Ciebie strzele, megahyperastronomicznego proszę pana reda.
nie doceniłeś gestu

a jednak...IrRed wrote:wiem Jakub, że bardziej by Ci się podobało 'Złap mnie za dupę' niż 'Kopnij mnie' , ale tylko takie mieli ;PJakub wrote: jak ja ci podaruje np sukienke, a ty ja nie będziesz chciał, to tez focha na Ciebie strzele, megahyperastronomicznego proszę pana reda.
nie doceniłeś gestu... i za to mam na Ciebie focha ... nie zawsze się dostaje to o czym się marzyło ;p
mam KACZUSZKE!!!
hahaha
EDIT:
hahahahhahahaha, dzięki konrad!!!
polska do boju!
i co ty na to, irred?
nie kocham CięJakub wrote: i co ty na to, irred?

No wiesz, bo ja jestem taka śliczna i wybitnaKonradM wrote:Profil Meg jest tak oblegany przez scenowiczów, że nie mogę nie-gamingowych wpisów w ostatnich powiadomieniach znaleźć
z tym ze nie ma wyboru to ja coś o tym wiemMeg* wrote:No wiesz, bo ja jestem taka śliczna i wybitnaKonradM wrote:Profil Meg jest tak oblegany przez scenowiczów, że nie mogę nie-gamingowych wpisów w ostatnich powiadomieniach znaleźć... cała trackmania mnie kocha (nie ma wyboru)
No to przede wszystkimWin'a wrote:i skromna też jesteś Meg
/wykasowane
Last edited by SykeS on 07 December 2008, 13:24, edited 1 time in total.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Sykes natychmiast to wykasuj.
Przepraszam Madziu, chyba źle odebrałaś mojego posta 
Ja do teraz jestem pod pozytywnym wrażeniem tego zdjęcia i chociaż pewnie jakieś zboczuchy zaczną z tego żartować, to uważam, że wyglądasz na nim pięknie
No i mam nadzieję, że Ty zrozumiesz w jakim sensie mi się podoba, bo już kiedyś był taki temat na TSie 
Serdecznie pozdrawiam
Ja do teraz jestem pod pozytywnym wrażeniem tego zdjęcia i chociaż pewnie jakieś zboczuchy zaczną z tego żartować, to uważam, że wyglądasz na nim pięknie
Serdecznie pozdrawiam
Christopher McCandless
Christopher McCandless
czyżby grono ludzi posiadjących zdjęcie na 'kanapie' się powiększyło? 
Chodziło mi jedynie o to że umieściłeś to tutaj bez mojej zgody... A co sądzisz o tym zdjęciu to mnie szczerze niewiele obchodzi.
Dzięki za usunięcie :*
Umieszczając zdjęcie w necie udzielasz, chcąc nie chcąc, zgody na rozpowszechnianie go w sieci (linkowanie do niego), tym bardziej na portalu społecznościowym typu nasza klasa.Chodziło mi jedynie o to że umieściłeś to tutaj bez mojej zgody...

To akurat było mało miłe...Meg* wrote:A co sądzisz o tym zdjęciu to mnie szczerze niewiele obchodzi.
Christopher McCandless
Christopher McCandless