F2K - lan Bydgoszcz
F2K - lan Bydgoszcz
hmmm ... Piotr Rybak ?! ;p ... znam takiego kolesia z wojska ;]

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
F2K - lan Bydgoszcz
Najprawdopodobniej to nie jest ani Piotr ani Marcin ani nawet Rybak. Chyba, że by był na tyle głupi, żeby podawać prawdziwe dane i adresy w Gdyni. Co dziwne pod taka datą urodzenia jaką się podpisywał jest w Gdyni Marcin Rybak także albo Pride go nie lubi albo to on.
F2K - lan Bydgoszcz
...albo to jego stary xd
F2K - lan Bydgoszcz
mozliwe envy
F2K - lan Bydgoszcz
On złamał tyle przepisów że można by go na kilka latek wsadzić. Fałszerstwo, wyłódzenie(to chciał z NAR), podawanie czyiś danych osobowych(prawdopodobnie).
Oj by posiedział...
Oj by posiedział...

F2K - lan Bydgoszcz
jak by się zglosilo to go przeciez go wysledza. watpie ze był na tyle madry zeby za każdym razem przez 2xchinskie proxy się laczyc, a zmienne ip neostrady go nie uchroni.
wystarczy ze go ktos pozwie, i kolesia złapią. no chyba ze już lezy w jakims rowie
wystarczy ze go ktos pozwie, i kolesia złapią. no chyba ze już lezy w jakims rowie

hyhy
F2K - lan Bydgoszcz
a jak myslicie, to z tymi sztukami walki itp tez wymyslone wszytko?
jak nie, to przeciez łatwo byloby go identyfikowac, np na jakims turnieju.
jak nie, to przeciez łatwo byloby go identyfikowac, np na jakims turnieju.
F2K - lan Bydgoszcz
Nawet jeśli z niego taki fighter to sam nie rozwali 10 osob ^^
Chyab ze trenuje Uciekaido to może go w ostatecznosci uchronic ;d hehe
Chyab ze trenuje Uciekaido to może go w ostatecznosci uchronic ;d hehe

F2K - lan Bydgoszcz
Jeśli nawet to prawda to przy założenieu, że podawal fałszywe dane to mógł podać, że tam walczy itd. a to właśnie ten koleś, za którego się podawał walczy.
Ale chwila, on kiedy jeszcze NAR było w F2K zapraszał nas na swoją walkę, więc wtedy to musiał być on.
Chyba, że już wtedy zakladał oszustwo itd. bo ta walka miała być w grudniu...
Ja już nic nie wiem
Jeśli komuś by bardzo zależało to może zglosić na policję i sprawdzić, na pewno istnieje Marcin Rybak z danymi takimi jakie podawał Pride, a czy to on tego nie wiem...
Ale chwila, on kiedy jeszcze NAR było w F2K zapraszał nas na swoją walkę, więc wtedy to musiał być on.
Chyba, że już wtedy zakladał oszustwo itd. bo ta walka miała być w grudniu...
Ja już nic nie wiem

F2K - lan Bydgoszcz
i to droga sceno jest przyklad e-cwaniaka