a co do zgodności sceny, wiesz tutaj kultura zobowiązuje a w praniu wszystko wychodzi, wiem bo widziałem, nie że zawsze, ale są wyjątki...
Zapisy i regulamin PL7! [UPDATE]
to był tylko przykład majkel, żeś to dosłownie wziął, czy ja musze wszystko w oprawke brać żeby było wiadomo?
a co do zgodności sceny, wiesz tutaj kultura zobowiązuje a w praniu wszystko wychodzi, wiem bo widziałem, nie że zawsze, ale są wyjątki...
jape cffffffffaniaku, na TS chodź i nie pierdol!Majkel wrote:@up muahahah no nie mogę xDDD
Pitman ty wiesz ze jest mala roznica miedzy grana dal zabawy tm a wojna?
Wojna to walka o wielkie wartości itp. itd. a PL to liga w której nawet nie ma nagród... Wojny wybuchaja przez sprzecznosc interesow, a w tm zeby twierdizc ze wynik był inny niz był to wyrok na siebie, mamy scene na tyle zgrana i uczciwa ze nie ma mozliwosci by komus odpuscic coś takeigo...
i znowu się zaczyna 

jeżeli admin nie będzie dostepny, a nie jest od wielu tygodni (nie dziala mu gg, nie odpowiada na pm itp), prosilbym o dostepnego admina.
wix jest fajny, bardzo go respektuje, ale admin musi być jakos dostepny dla graczy i drużyn, czesto sa pytania i inne rzeczy.
może shadow, który i tak teraz o wszystko dba, będzie adminem na PL7, bo wix widocznie od pol roku ma problemy z "netem".
wixik, piczo, napisz coś, bo to co teraz robizs, jest trochę nie administratowe.
[ Dodano Sob Gru 27, 2008 11:37 pm ]
poprostu milcz, jak nie wiesz o co jedzie.
wix jest fajny, bardzo go respektuje, ale admin musi być jakos dostepny dla graczy i drużyn, czesto sa pytania i inne rzeczy.
może shadow, który i tak teraz o wszystko dba, będzie adminem na PL7, bo wix widocznie od pol roku ma problemy z "netem".
wixik, piczo, napisz coś, bo to co teraz robizs, jest trochę nie administratowe.
[ Dodano Sob Gru 27, 2008 11:37 pm ]
seque, majkel i ja od 3 dni se na TS zartujemy.envy wrote:i znowu się zaczyna
poprostu milcz, jak nie wiesz o co jedzie.
ryja - tak, wix obgadywalem CieJakub wrote:może shadow, który i tak teraz się o wszystko dba, będzie adminem na PL7
@Seque gg, Majkel na pewno walnie jakas riposte jakubowi^^-_-^^
to daj innego chetnego na admina.
ma być dostepny i w miare doswiadczony.
[ Dodano Nie Gru 28, 2008 12:12 am ]
EDIT:
zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
zycze nam wszystkim super Polish Leageu 7!
ma być dostepny i w miare doswiadczony.
[ Dodano Nie Gru 28, 2008 12:12 am ]
EDIT:
zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
No i PL traci cały swój urokJakub wrote: zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
*... i wszystko jasne.
a Ty już wstales?mor_olo wrote:No i PL traci cały swój urokJakub wrote: zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
zycze nam wszystkim super Polish Leageu 7!*
:D
Ty myslisz ze jak Jakub ma takie trudne decyzje(wtrącać się ,czy nie wtrącać?) do podejcia to ja potrafie spokojnie spać, po prostu czuje że w swiecie TM coś jest nie tak, jakieś podstawowe prawo zostało złamane i przez to dzisiaj vel. wczoraj nie zasnędamianhhh wrote:a Ty już wstales?mor_olo wrote:No i PL traci cały swój urokJakub wrote: zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
*... i wszystko jasne.
olo, THX, najwiekszy respekt mozliwy!mor_olo wrote:Ty myslisz ze jak Jakub ma takie trudne decyzje(wtrącać się ,czy nie wtrącać?) do podejcia to ja potrafie spokojnie spać, po prostu czuje że w swiecie TM coś jest nie tak, jakieś podstawowe prawo zostało złamane i przez to dzisiaj vel. wczoraj nie zasnędamianhhh wrote:a Ty już wstales?mor_olo wrote:No i PL traci cały swój urokJakub wrote: zdecydowalem, ze nie będę się już w ogole wtracal we wszelkie sprawy zwiazane z PL.
dzięki serio.
To ja bym prosil zeby Jakub udowodnil ze ma Polskie obywatelstwo skoro jest w skladzie na PL7.W turnieju mogą wziąć udział jedynie gracze polskiego obywatelstwa.
Caly czas zaintersowani znaja moje gg, wiec predzej czy pozniej odpisze. Z netem już raczej mam ok.
Co do punktacji hmmm, fakt wymaga to dyskusji, Ja osobiscie punktowalbym mapy, aczkolwiek w real ligach licza się mecze a nie np bramki.
Kwestia dyskusji. ALe nie ukrywam ze będzie o tym dyskusja. Bo przeciez liga jest dla was
Co do punktacji hmmm, fakt wymaga to dyskusji, Ja osobiscie punktowalbym mapy, aczkolwiek w real ligach licza się mecze a nie np bramki.
Kwestia dyskusji. ALe nie ukrywam ze będzie o tym dyskusja. Bo przeciez liga jest dla was
Tak. Wyrzeknijmy się wszystkiego, co odmienne, bo tłum robi inaczej niż zacofani Polacy.Wix wrote:w real ligach licza się mecze a nie np bramki.
Wywalmy multilapy. Zmieńmy sposób punktowania. Grajmy na trasach ESL.
W końcu to real ligi są.
[ Dodano 28 grudnia 2008, 21:07 ]
Egzegezy wrote:Tak. Wyrzeknijmy się wszystkiego, co odmienne w PL, bo reszta robi inaczej niż zacofani Polacy.Wix wrote:w real ligach licza się mecze a nie np bramki.
Wywalmy multilapy. Zmieńmy sposób punktowania. Grajmy na trasach ESL.
W końcu to real ligi są.
[ Dodano 28 grudnia 2008, 21:09 ]
Coś zepsułem.
Małe pytanko odnośnie kwalifikacji, mapka kwalifikacyjna zostaje podana tuz przed i jest tylko 10 minut na zrobienie czasówki (czyli jedziemy nie znając trasy) czy przynajmniej dzień przed?2. Kwalifikacje:
Kwalifikacje odbędą się na tydzień przed pierwszą rundą.
W sobotę 3 stycznia zostanie opublikowana mapa kwalifikacyjna. Lider drużyny musi zebrać 3 najlepszych graczy, którzy wezmą udział w kwalifikacjach pod nadzorem jednego z sędziów.
Trzech graczy będzie jechać w trybie Time Attack ustawionym na 10 minut. Ich czasy będą sumowane.
Z góry sorki za głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi jak to się mawia
nie dostaniesz trase kwalifikacyjną na tydzień przed rozpoczęciem PL7, tak że będziesz miał czas na treningmarco1979 wrote: Małe pytanko odnośnie kwalifikacji, mapka kwalifikacyjna zostaje podana tuz przed i jest tylko 10 minut na zrobienie czasówki (czyli jedziemy nie znając trasy) czy przynajmniej dzień przed?
Z góry sorki za głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi jak to się mawia
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

marco1979 wrote:Małe pytanko odnośnie kwalifikacji, mapka kwalifikacyjna zostaje podana tuz przed i jest tylko 10 minut na zrobienie czasówki (czyli jedziemy nie znając trasy) czy przynajmniej dzień przed?
Code: Select all
W sobotę 3 stycznia zostanie opublikowana mapa kwalifikacyjna.Dodalem trzy slowka:
Lider drużyny musi zebrać 3 najlepszych graczy, którzy wezmą udział w kwalifikacjach pod nadzorem jednego z sędziów, po uprzednim skontaktowaniu się z nim.
watpiesz, ze jestem polakiem, czy jak?Leon wrote:To ja bym prosil zeby Jakub udowodnil ze ma Polskie obywatelstwo skoro jest w skladzie na PL7.W turnieju mogą wziąć udział jedynie gracze polskiego obywatelstwa.
może sprawdzimy także shiefowi obywatelstwo na NC?
widze, ze naprawdę chcesz pomoc, dzięki.
Z tego co wiem też nie mieszkasz w Polsce, ale pewnie masz obywatelstwo Polskie. Post bardzo chamski i niepotrzebny. Pewnie chcesz się odegrać , ale cóż nie moja sprawa.Leon wrote:To ja bym prosil zeby Jakub udowodnil ze ma Polskie obywatelstwo skoro jest w skladzie na PL7.W turnieju mogą wziąć udział jedynie gracze polskiego obywatelstwa.
Zresztą i bez Jakuba damy rade

jakbym w zyciu myslal, ze bezemnie nie dacie rady, bym się chyba natrul hiszpanskim obywtelstwem.Diav3l wrote:Zresztą i bez Jakuba damy rade
uuu, czeka PGS nastepny post
Diavel może i post chamski ? Wiesz ciekaw jestem.może jak się okaze to prawda to ostatnie wasze wygrane w PL będziemy chcieli obalic gdyz był obcokrajowiec w teamie?Ja tam skana swojego aktualnego i waznego polskiego paszportu mogę wrzocic.Dlatego tez chce zobaczyc czy Jakub jest polakiem bo prawdę mowiac ja w to watpie.