Słowa wyjaśnienia
Słowa wyjaśnienia
Fist, a Ty też pierdolisz. W ogóle, nie wiem, o co biega. Offtopujecie wszyscy jak cholera. Wix napisał wyjaśnienia, więc ok. Zgadzacie się za tym, albo nie. A nie jest to temat na dyskusję, czy Jakub jest fajny, czy nie! Skończmy pisać wszyscy w tym temacie, trochę szacunku.
Słowa wyjaśnienia
Ajemku, ogólnie to chodzi mi o to, żeby przywrócić pokój i się nie kłócić, sorry, że kosztem małego offtopu 
Słowa wyjaśnienia
@Fistashi
napisz o swoich przemysleniach w gazecie wyborczej, czy tam cd-action już nie pamietam
Zapewniam cie tez, ze mozes smialo na lana przyjechac, nic ci się nie stanie ;]
@Maciek Star chyba będzie musial specjalnie dla Ciebie gwiazdki zaczac stawiac
Napisalbym coś, ale mysle, ze nie rozniloby się to za wiele od tego co w swoich postach zawarli Khas i Hack, także zgadzam się z nimi ;]
napisz o swoich przemysleniach w gazecie wyborczej, czy tam cd-action już nie pamietam
Zapewniam cie tez, ze mozes smialo na lana przyjechac, nic ci się nie stanie ;]
@Maciek Star chyba będzie musial specjalnie dla Ciebie gwiazdki zaczac stawiac
Napisalbym coś, ale mysle, ze nie rozniloby się to za wiele od tego co w swoich postach zawarli Khas i Hack, także zgadzam się z nimi ;]

Słowa wyjaśnienia
Mat, nie usprawiedliwiaj go, bo jeżeli był to głupi żart, to na poziomie 10 latka on był. Ale mimo wszystko nie trzeba nikogo wyzywać bez powodu.
Słowa wyjaśnienia
powiedz to leonowi, bez kogo posta nie byloby tu dalszych postow.Maciek wrote:Mat, nie usprawiedliwiaj go, bo jeżeli był to głupi żart, to na poziomie 10 latka on był. Ale mimo wszystko nie trzeba nikogo wyzywać bez powodu.
pozdrawiam stara i chleje dziś cala butelke rumu jak nie wiecej.
star, ile dales kumplowi, zeby się przebral za babka?
[ Dodano Pią Sty 16, 2009 6:13 pm ]
za babkE*
Słowa wyjaśnienia
Już napisałem, że troszkę przesadził.Jakub wrote:powiedz to leonowi, bez kogo posta nie byloby tu dalszych postow.Maciek wrote:Mat, nie usprawiedliwiaj go, bo jeżeli był to głupi żart, to na poziomie 10 latka on był. Ale mimo wszystko nie trzeba nikogo wyzywać bez powodu.
pozdrawiam stara i chleje dziś cala butelke rumu jak nie wiecej.
star, ile dales kumplowi, zeby się przebral za babka?
[ Dodano Pią Sty 16, 2009 6:13 pm ]
za babkE*
Słowa wyjaśnienia
Rozjebaliscie forum,.
ALe przynajmniej parę postow się narobilo i parę madrych zdan padlo.
ALe przynajmniej parę postow się narobilo i parę madrych zdan padlo.
Słowa wyjaśnienia
Forum padło..
Pamięta ktoś jeszcze 'Mamy Cie' i jeden z pierwszych tego odcinków? : )
Mat - i własnie o to mi chodzi, wypomina mi się coś, co zrobiłem 1,5 roku temu za co żałuje i na każdym kroku przepraszam, a mimo to jestem wyzywany i piętnowany ;D A potem się dziwić że tyle osób zostaje emo*
)
Dlatego apeluje o zakończenie wojen i życie jako normalna wspólna scena a nie zwalczanie siebie niekoniecznie fair
Pozdro.
Mat - i własnie o to mi chodzi, wypomina mi się coś, co zrobiłem 1,5 roku temu za co żałuje i na każdym kroku przepraszam, a mimo to jestem wyzywany i piętnowany ;D A potem się dziwić że tyle osób zostaje emo*
Dlatego apeluje o zakończenie wojen i życie jako normalna wspólna scena a nie zwalczanie siebie niekoniecznie fair
Pozdro.
Słowa wyjaśnienia
Fistashi, nie tędy droga.Fistashi wrote:Forum padło..Pamięta ktoś jeszcze 'Mamy Cie' i jeden z pierwszych tego odcinków? : )
Mat - i własnie o to mi chodzi, wypomina mi się coś, co zrobiłem 1,5 roku temu za co żałuje i na każdym kroku przepraszam, a mimo to jestem wyzywany i piętnowany ;D A potem się dziwić że tyle osób zostaje emo*)
Pozdro.
Kto nie pamięta czasów "Bo w POL same żule są" i akcji z Masterem? Dawne czasy, no nie? Ale sięgnijmy na chwile pamięcią do tamtych wydarzeń. Ile założonych przez Mastera tematów i napisanych postów, z prośbą o "zakopanie toporu" itp. Nikt nie dał Masterowi przychylnej odpowiedzi, jednak dzisiaj jest traktowany jako normalny gracz i członek sceny (może czasami z przymrużeniem oka, ale to bardziej subiektywna opinia). Nie potrzebujemy listów z przeprosinami, pokazów sztucznych ogni czy kraty wódki na łeb. Po prostu zachowuj się jak na człowieka przystało, przysłoń stare wybryki dobrymi uczynkami i nie odliczaj dni jak to teraz robisz. Takich rzeczy nie zapomina się z dnia na dzień, to mija z czasem, jak długo - zależy wyłącznie od Ciebie.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Słowa wyjaśnienia
tu wystarczy mieć inne zdanie i już robi się "złe uczynki"...
[ Dodano 16 stycznia 2009, 22:03 ]
ale nie będę narzekał ;P trzeba się cieszyc życiem
[ Dodano 16 stycznia 2009, 22:03 ]
ale nie będę narzekał ;P trzeba się cieszyc życiem
Słowa wyjaśnienia
Tak, Sajks, ja wiem - ale weź się tu zachowuj normalnie, jak wchodzisz na serva i w najgorszym wypadku jesteś kickowany a w najlepszym po chwili się śmieją z Wyborczej .. ; )) Zresztą, ciekaw jestem kto z was w wieku 12 lat nie robił głupich rzeczy 
A zresztą, nevermind, będzie co będzie, ide jakiś film obejrzeć
A zresztą, nevermind, będzie co będzie, ide jakiś film obejrzeć
Słowa wyjaśnienia
Nie narzekaj, tylko dziękuj sobie, że nie wciskałeś kitu, że pracujesz w Fakcie. EOT.Fistashi wrote:w najgorszym wypadku jesteś kickowany a w najlepszym po chwili się śmieją z Wyborczej .. ; ))
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Słowa wyjaśnienia
Słuchaj Ty no Maćku. Jeśli Ci się nie podoba coś we mnie przyjedź i powiedz mi to w twarz. Poznań Głogowska 65/39. Zapraszam w godzinnach popołudniowych.
A że napisałem s***dalaj - cóż nigdy za super intelekta się nie uważałem i nie starałem się przebierać w słowach. Krew mnie zalewa, gdy wchodzi pusta laska i pisze w temacie nie na temat. Bo.. co to kogo obchodzi, że ma kompleksy i musiała pocisnąć Jakubowi w threadzie o Wixie? Musiała do jasnej cholery napisać te dwa zdania? Nie mogła tego załatwić przez GG. I nie mów do mnie więcej w taki sposób. Wypraszam to sobie. g*wno mnie interesuje co o mnie myślisz, a Ciebie powinno g*wno interesować gdzie wpierdalam swój nos. I to nie jest groźba. To rada.
A że napisałem s***dalaj - cóż nigdy za super intelekta się nie uważałem i nie starałem się przebierać w słowach. Krew mnie zalewa, gdy wchodzi pusta laska i pisze w temacie nie na temat. Bo.. co to kogo obchodzi, że ma kompleksy i musiała pocisnąć Jakubowi w threadzie o Wixie? Musiała do jasnej cholery napisać te dwa zdania? Nie mogła tego załatwić przez GG. I nie mów do mnie więcej w taki sposób. Wypraszam to sobie. g*wno mnie interesuje co o mnie myślisz, a Ciebie powinno g*wno interesować gdzie wpierdalam swój nos. I to nie jest groźba. To rada.

Słowa wyjaśnienia
<post edytowany przez moderatora>StaR wrote:Słuchaj Ty no Maćku. Jeśli Ci się nie podoba coś we mnie przyjedź i powiedz mi to w twarz. Poznań Głogowska 65/39. Zapraszam w godzinnach popołudniowych.
A że napisałem spier**laj - cóż nigdy za super intelekta się nie uważałem i nie starałem się przebierać w słowach. Krew mnie zalewa, gdy wchodzi pusta laska i pisze w temacie nie na temat. Bo.. co to kogo obchodzi, że ma kompleksy i musiała pocisnąć Jakubowi w threadzie o Wixie? Musiała do jasnej cholery napisać te dwa zdania? Nie mogła tego załatwić przez GG. I nie mów do mnie więcej w taki sposób. Wypraszam to sobie. g*wno mnie interesuje co o mnie myślisz, a Ciebie powinno g*wno interesować gdzie wpierdalam swój nos. I to nie jest groźba. To rada.
Słowa wyjaśnienia
Tak jest. Mamy Cie w d*pie Yo_oo. ch**, że Cię nie znam. Zdenerwowałaś mnie swoimi kompleksami leżącymi u postaw Twoich psychiki. Być może problem pojawił się również w relacjach damsko-męskich. Po prostu większość kobiet jest głupia
Z całym szacunkiem dla Meg.
Odczep się od Jakuba, jeśli chcesz mu poprawić humor, dorośnij i powiedz wprost, że on Ci się podoba, ponieważ podryw, który zaprezentowałaś był znakomity w czasach podstawówki.
Ehh. Teraz tylko czekać aż Maciek mi pojedzie, że chamem jestem
Swoją drogą mój imiennik a myślałem, że bardziej mnie zrozumie (ew. nie będzie na tyle głupi by nie zrozumieć). Wiem, że połowa sceny mnie nie nawidzi za to, że jestem chamski, gadatliwy, opryskliwy etc. Mam to w d*pie, cieszę się natomiast z tego, że żadna z moich "chamskich wypowiedzi" nie była nie uzasadniona. Nie jadę bez potrzeby.
A i LUBIĘ JAKUBA
i SCRAPPLERA LUBIĘ I HOLUSA, I JARKA, I REDA I SAJLASA, DIAVELA wszystkich Was k**wa lubię.. Dlatego jeszcze tu jestem. Jeśli Wam to przeszkadza, nie ma sprawy, możemy się pożegnać.
Ehh. Teraz tylko czekać aż Maciek mi pojedzie, że chamem jestem
A i LUBIĘ JAKUBA

Słowa wyjaśnienia
<post edytowany przez moderatora>
Słowa wyjaśnienia
proponuje wyczyscic caly temat, potem go zamknac i po warnie dla "najbardziej aktywnych"
Słowa wyjaśnienia
ty proponuj mamie seque. ona cie lubi chyba.
[ Dodano Sob Sty 17, 2009 8:29 am ]
ty pingwinie ty
[ Dodano Sob Sty 17, 2009 8:29 am ]
ty pingwinie ty