Pierwsze ostrzeżenia w lidze

1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

Jakub wrote:xardas, przeciesz
yo_oo dnia styczeń 27 2009 11:39:27
dzisiaj jest wtorek i jest czas na decyzje adminów.
:) :) :)
a dlaczego FF nic nie mówi??? nie zainteresowani ???

kuba

jeżeli to była cytat o naszej sprawie znaczy meczu , HardPlay vs FF to może mnie pani admin szanownie w pupcie cmoknąć bo niebardzo widze zeby 8 graczy się dostowowało na biegu do tego co nam powie ..... a do soboty tej jeden onas co grał 3mapy jest w szpitalu a potem po XX meczyk z wami (PGS) i jakoś mnie będzie głemboko srało jak ktoś mi będzie nagle kazał jechać coś innego.

szanowan pani yo_oo to nie AA czy jakieś inne FTP gdzie mając taktyki , trenić nie potrzeba , tutaj taktyka jest jedna zawsze wygrać i dobrze się bawić , a wszystko inne zależy od skillu . i chciałbym uświadomić ze czasu raczej nie ma..........

Marta:D poprostu się zgadzam w 763278463562378465 procentach z każdym słowem ;]
Image
Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Ale Xardasik, zeby nie było, regulamin tez po jest, aby się do niego stosowac. Ignorantia iuris nocet - nieznajomosc prawa szkodzi, wiec w interesie kazdego jest znać zasady, tym bardziej, ze sa one publiczne i nikt nie utrudnia dostepu do informacji, a jeśli ktos zasad nie zna, to naraza się na konsekwencje. Moja opinia jest tylko moja opinia - nie jest wiążąca. Wiążące będzie postanowienie adminow i będzie trzeba je przyjac na klate :)
ImageImageImage
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

kyzzn wrote:Ale Xardasik, zeby nie było, regulamin tez po jest, aby się do niego stosowac. Ignorantia iuris nocet - nieznajomosc prawa szkodzi, wiec w interesie kazdego jest znać zasady, tym bardziej, ze sa one publiczne i nikt nie utrudnia dostepu do informacji, a jeśli ktos zasad nie zna, to naraza się na konsekwencje. Moja opinia jest tylko moja opinia - nie jest wiążąca. Wiążące będzie postanowienie adminow i będzie trzeba je przyjac na klate :)
spoko znam regulamin , i to dobrze ;] a nawet bardzo dobrze , ale zmierzam do tego ze "jest czas" to g*wno prawda bo kurde trzymając się regulaminu i jadąc tymi samymi składami to raczej słabo widze ze ktoś sobie powie i odrazu wszystkim przypasi tymbardziej ze tydzień tyodniem i obowiązki życia są a, 2 nasz zawodnik jedzie w szpital a tam w TMn nie będzie ;] a ja powiem ze jak dla mnie to lepiej bo spapraliśmy mecz i tyle ;] pozdro martuś ;]
Image
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

1X4rd451 wrote:a dlaczego FF nic nie mówi??? nie zainteresowani ???
Xardas, dla mnie to poprostu smieszne :P

przeciez był meczyk , wszystko Ok, wiec ja nie widze powodu dla którego coś pisać. przeciez sam doskonale wiesz, bo grales. i poszczegolne wyniki widziales :)

to ze zabraklo screna: ok, sorki z gory, poprostu wszyscy się zagapili i poprostu nikt nie zrobil. zdarza się, bywa.

ale skoro nikt nie ma pretensji z HardPlay , ze wynik się nie zgadza, wiec czy jest jakiś problem ?

dla mnie w tym meczu najbardziej poszkodowany jest Marrek, bo net mu nawalil, a szkoda, bo mecz na pewno bylby o wiele ciekawszy ( bez obrazy gitara :) )

to tyle. trzeba czekac na decyzje adminow, skoro dla nich to jest problem jakiś, to niech napisza :)

pozdro
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Fefan
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Fefan »

1X4rd451 wrote: szanowan pani yo_oo to nie AA czy jakieś inne FTP gdzie mając taktyki , trenić nie potrzeba , tutaj taktyka jest jedna zawsze wygrać i dobrze się bawić , a wszystko inne zależy od skillu . i chciałbym uświadomić ze czasu raczej nie ma..........
Xardas mowiac ze w AA znajac taktyke nie trzeba trenic, to się grubo mylisz... Nawet bedac mistrzem w kazdej taktyce, nie musisz być dobrym graczem. Zadna taktyka nie przygotuje Cie do poradzenia sobie w jakiejs sytuacji, której przed meczem nie zalozyles. Do tego jest potrzebny trening, oraz ogolnie jakby to nazwac "ogarniecie".
Image
Image
Image
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

MAXERRR wrote:
1X4rd451 wrote:a dlaczego FF nic nie mówi??? nie zainteresowani ???
Xardas, dla mnie to poprostu smieszne :P

przeciez był meczyk , wszystko Ok, wiec ja nie widze powodu dla którego coś pisać. przeciez sam doskonale wiesz, bo grales. i poszczegolne wyniki widziales :)

to ze zabraklo screna: ok, sorki z gory, poprostu wszyscy się zagapili i poprostu nikt nie zrobil. zdarza się, bywa.

ale skoro nikt nie ma pretensji z HardPlay , ze wynik się nie zgadza, wiec czy jest jakiś problem ?

dla mnie w tym meczu najbardziej poszkodowany jest Marrek, bo net mu nawalil, a szkoda, bo mecz na pewno bylby o wiele ciekawszy ( bez obrazy gitara :) )

to tyle. trzeba czekac na decyzje adminow, skoro dla nich to jest problem jakiś, to niech napisza :)

pozdro
ja też w tym nie widze problemu bo wynik jest wiadomy dla nas i oba teamy się zgadzają , ale z drugiej strony to wtedy naciągniemy regulamin ,a potem pojawią się następni i w ogóle ;] ja wiem tyle ze 2 raz trenił mapek nie będę a za niedługo PGS czeka...
Image
Image
Scrappler
Yo MaDaFaKa

Post by Scrappler »

regulamin, prawo, adminy, loool, itp :D

już nikt nie gra w grę??? nie wierzę..... co was opanowało, najlepsze mecze i zawody zawsze były spontaniczne. Chyba Redzik trza coś zmontować, zeby przywrócić godność GRZE, i pokazać dobre strony zabawy znowu :)

nieznajomość prawa szkodzi. hmm. buhahahaha, znam jeszcze parę takich tez po łacinie :D :P , np: nahujum stanelim i czasus spadawus :lol: :lol: \

Prpononuję bana dla wszystkich co nie lubią adminów, bana dla tych co ich lubią zdązy się dać :lol: :lol: :lol: to dopiero władza :D :D :D
...
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Dobra powiem otwarcie, ze chodzi przede wszystkim o to, abysmy znowu przez drugoligowe zespoly nie zostali okrzyknieci debilami, bo sami nie stosujemy się do swojego regulaminu i dajemy 'ulgi' 'ELICIE'. Dlatego nie chcemy dopuscic do ani jednej takiej 'ulgi', poniewaz te sytuacje zaczna się powtarzac nagminnie i wtedy będzie jeszcze wiekszy burdel ("skoro oni moga, to my tez, nie?").

Nie ma Wixa, nie ma decyzji, ja i tak za dużo tu robię :)
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

sorki za problem, ale w niedziele net mi zalowo chodzil i chyba dlatego screeny się nie zaladowaly chociaż myslalem ze tak się stalo, mam teraz sesje na studiach i dlatego dopiero teraz mialem czas wejsc na chwile na kompa i zobaczyc ze sa jakiś problemy ze screenami, ale już wyslalem screeny shadowi na maila to chyba problemu nie będzie :)

oczywiście chcialbym bardzo przeprosic jakuba który doszukal się oczywiście jakiś uchybien
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Informacja informacja ale rozroba musi być!!! :D
*... i wszystko jasne.
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Ooojjj tam Scrapp, jestem jeszcze młoda i idealizm jest we mnie silny jak Moc w Luku Skywalkerze ;D
ImageImageImage
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

mor_olo ma racje :)
Warn dla Hardplay i FF...
Screeny muszą być nadesłane tego samego dnia, którego rozegrany został mecz.
nie wywiązali się... Na stos kuwa!
Image
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

oczywiście chcialbym bardzo przeprosic jakuba który doszukal się oczywiście jakiś uchybien
tylko i wylacznie do administracji, wcale nie do FF czy Hard Play, drogi grono.
jakby nie było, regulamin zostal zlamany, bo screeny musza niby być w ten sam dzień.
dalej jestem wiec ciekawy na decyzje szanownej administracji.

[ Dodano Sro Sty 28, 2009 12:38 am ]
EDIT:

po sprawie:
oświadczenie administracji tmpolska.com

Z dniem dzisiejszym uaktualniłam wyniki meczu FF.X-Fi vs HardPlay. Screeny zostały wgrane dzisiaj.
Pomimo kilku postów na tmpl (z którymi się zgadzam) dotyczących rozwiązania tego problemu według zasad określonych w regulaminie turnieju PL7 Sędziowie podjęli decyzję o ukaraniu drużyn ostrzeżeniami. Jest to niezgodne z regulaminem, którego sami są autorami.
Dlatego tmpolska.com od dnia dzisiejszego wycofuje się z jakiegokolwiek administrowania tego turnieju. Tmpolska.com nie będzie identyfikować się z wszelkiego rodzaju naruszeniami. Stronę udostępniamy w stopniu dotychczasowym. Jej aktualizacja zależy tylko od chęci administratorów PL7.
P.S. mój nick został usunięty z listy administratorów PL7.
a teraz koncentrujmy się już tylko nad gra.
puuuma
Samochodowy prawiczek

Dziecinada

Post by puuuma »

psujecie tylko wizerunek tej gry takimi poematami tu ,masakra!
skt7
Pirat drogowy

Re: Dziecinada

Post by skt7 »

puuuma wrote:psujecie tylko wizerunek tej gry takimi poematami tu ,masakra!
Ban za głupote?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Locked

Return to “Polish League 7”