PITMC 2009 Uwagi i komentarze

IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Ale jakie może być inne wyjście ? Jedni nie mogą grać bo mają ferie i gdzieś jadą, inni nie mogą, bo nie mają ferii. Nie sposób trafić tak, aby każdemu idealnie pasowało. Niedługo pojawią się mapy na kwalifikacje krajowe na ESWC i nikt nie będzie grać na innych. Termin PITMC musiał być dopasowany do innych turniejów TM.
Maciek wrote:I tak pierwszej edycji nic nie dorówna, wtedy był klimat zabawy, teraz będzie klimat rywalizacji... Dla wielu pewnie nie ma sensu zapisywanie się do tego turnieju, bo i tak z góry wiedzą, że się nie zakwalifikują. Z resztą wcale im się nie dziwie, co im da tydzień wysiłku żeby zrobić dobry czas, jeżeli przyjdzie lepszy gracz, i pobije go w 30 min...
nie ma to jak Malkontent Power ;)
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
SykeS
Pirat drogowy

Post by SykeS »

Więcej wmawiajcie sobie, że ta edycja nie będzie taka jak poprzednia, że już nigdy nie będzie takiego klimatu, że będzie tylko rywalizacja a nie będzie zabawy. To zdecydowanie pomoże.

Macie rację - nigdy nie będzie drugiego takiego PITMC. Ale nigdy też nie będzie drugiego takiego PITMC2! Każda edycja jest na swój sposób wyjątkowa. Dlaczego już teraz skreślacie PITMC2? Rozumiem, uwagi są jak najbardziej potrzebne i przydatne, ale hasła typu: "I tak pierwszej edycji nic nie dorówna" zachowajmy na okres po PITMC2 :) Wtedy będziemy komentować, narzekać na organizatorów i obiecywać sobie, że następnym razem wygramy z SykeSem.

Pozdro.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

IrRed wrote:Ale jakie może być inne wyjście ? Jedni nie mogą grać bo mają ferie i gdzieś jadą, inni nie mogą, bo nie mają ferii. Nie sposób trafić tak, aby każdemu idealnie pasowało. Niedługo pojawią się mapy na kwalifikacje krajowe na ESWC i nikt nie będzie grać na innych. Termin PITMC musiał być dopasowany do innych turniejów TM.
Maciek wrote:I tak pierwszej edycji nic nie dorówna, wtedy był klimat zabawy, teraz będzie klimat rywalizacji... Dla wielu pewnie nie ma sensu zapisywanie się do tego turnieju, bo i tak z góry wiedzą, że się nie zakwalifikują. Z resztą wcale im się nie dziwie, co im da tydzień wysiłku żeby zrobić dobry czas, jeżeli przyjdzie lepszy gracz, i pobije go w 30 min...
nie ma to jak Malkontent Power ;)
Po prostu jestem sceptyczny... Nie wątpie w to, że ten turniej będzie udany, albo nawet bardzo udany, ale ciężko mi sobie wyobrazić taką organizację, jaką miała pierwsza edycja. Pożyjemy, zobaczymy...
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Nie będę komentować Maćku ;) . Wolę działać. Zrobimy co będzie w naszej mocy - tego możecie być pewni - a jak wyjdzie to się okaże za kilka tygodni ;).
Image
Image
Image
hack
Team Poland

Post by hack »

Myślisz ze widziałem z góry że wygram poprzednią edycję ?? ??

Trzeba było się starać w cholerę... Satysfakcję z tego turnieju miałem naprawdę ZAJEOGROMNOBYCZĄ :-P
Phil08
Doświadczony driver

Post by Phil08 »

jak będzie mapa(albo już jest napiszecie albo już jest napisane??)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

Phil08 wrote:jak będzie mapa(albo już jest napiszecie albo już jest napisane??)
ja mysle, ze adminowie będą z mapy kwlifikacyjnej robić wielka tajemnice i na pewno nie dadza znać, jak już będzie.
lub zrobia ekstra zabawe o nagrode "kto znajdzie trase, wygrywa".
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

nie dostaniemy wgle xD i turnieju nie będzie to jedna z opcji pesymistycznych ^^
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Tomekk_eYY
Samochodowy prawiczek

Post by Tomekk_eYY »

Gdzie pisze password na serwery ? Nieznam się na tej stronie i coś tu znalesc to trudno ^^

Fajne jak by mi ktos na gg napisal: 6637796
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Tomekk_eYY wrote:Gdzie pisze password na serwery ? Nieznam się na tej stronie i coś tu znalesc to trudno ^^

Fajne jak by mi ktos na gg napisal: 6637796
Zapraszam do czytania newsów na stronie PITMC. Tam wszystko znajdziesz. Długo szukać nie trzeba ;)
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Wyniki wyświetlane przez system są wynikami poprawnymi i rzeczywistymi, ale nie są one oficjalnymi wynikami kwalifikacji, ani żadnej innej rundy.
To odnośnie Live Scores na stronce tm-cup ;) I nasuwa mi się pytanko: Czyli że w razie braku jakichkolwiek posądzeń o cheaty czy inne sposoby oszustwa, można się nimi (Live Scores) kierować?
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

hmm chciałem zmienic swoj nick ale ze w zgloszeniu nie da rady to chodzi o tag klanowy, ale on nie będzie raczej brany pod uwagę, prawda? chciałem poprostu zagrac sentymentalnie z nickiem ~FM~ ;)
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
michal_lom
Samochodowy prawiczek

Post by michal_lom »

Ja się na tym nie znam, nie wiem jakie jest hasło żeby wejść na kwalifikacje, zapisywałem się, pomoże mi ktoś ???
hack
Team Poland

Post by hack »

Ja pi***olę k**wa mać no do chuja....

MOŻECIE PRZESTAĆ TYLE PISAĆ NA CZACIE ???

JAK CHCECIE SOBIE POROZMAWIAĆ TO MACIE OD TEGO KOMUNIKATORY NASZE KLASY ICQ GMAILE PIERDU k**wa ogrom !!!!!!!!!!!!!

ZRÓB COŚ Z TYM RED, BO naprawdę MOŻE I MNIE TO AŻ TAK BARDZO NIE PRZESZKADZA ALE TYM CO CHCĄ SOBIE SPOKOJNIE POJEŹDZIĆ I SIĘ UCZĄ TO n/c.

pozdroo....
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

dokładnie Hack
envy
Osiwiał za kierownicą

Post by envy »

wlacz sobie blokade rodzicielska hack
hack
Team Poland

Post by hack »

A...

I nie zaliczyło mi WR'ka ;-P
Wally
Team Poland

Post by Wally »

pytanie odnosnie niezapisanego czasu w aseco/dedi.
Czy jeśli przesle screena i/lub replaya lepszego czasu w momencie kiedy nie działało aseco, czy ten czas będzie się liczyl ? Niestety wystapila jakas usterka i nie tylko ja mam ten problem
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Uruchomiliśmy drugi serwer o nazwie PITMC 2009 kwali. 2 . Mam nadzieję, że to poprawi komfort gry. Oczywiście zapisujcie replaye z najlepszych przejazdów. W przypadkach awaryjnych będą one użyte. póki co proponuję jeździć po prostu, gdyż jest jeszcze bardzo dużo czasu na powtórzenie lub poprawienie swojego wyczynu. Sory za kłopoty, ale jak wiecie nie są one do końca zależne od nas. Sugeruję aby ruch rozkładał się w miarę równomiernie.

@Hack - sugerujesz mute all ?

@Radus - zmiana tagu nie ma wpływu na prawo do gry w PITMC

@iAm - z grubsza tak, ale tak jak napisałem nie są to ostateczne wyniki. Jeżeli jednak nie będą występowały problemy z aseco to można będzie w dużej mierze na nich polegać.[/b]
Image
Image
Image
Majkel
Lubi ostrą jazdę

Post by Majkel »

imo na każdym servie znajdzie się jakiś neo-kid ;p
proponowalbym ograniczenie limitu wiadomosci do 1wiadomosc/1minuta :) albo tylko pm najlepiej, bo faktycznie ciężko jeździć jak tak na czacei napierdalaja :P
Image
Image
Post Reply

Return to “PITMC 2009”