po włączeniu rozmycia w ruchu wygląda świetnie.
[Poradnik] Kolorowy dym podczas driftu.
hmmm. u mnie wygląda jak w pro streecie 

No to mi wir zaczął szwankować :/ potrzebny będzie reinstall.. 

Komunikat:GIMP
Nie można otworzyć pliku "D:\gry\TmNationsForever\GameData\Vehicles\Media\Texture\Image\AsphaltSmoke.dds": Nieznany typ pliku
(Dodano 07 listopada 2009, 15:30)
ale nic ściągnę sobie
Nie można otworzyć pliku "D:\gry\TmNationsForever\GameData\Vehicles\Media\Texture\Image\AsphaltSmoke.dds": Nieznany typ pliku
(Dodano 07 listopada 2009, 15:30)
ale nic ściągnę sobie

-
Dont Look Back
- Samochodowy prawiczek
U mnie jakiś kanciaty ten dym :q I jak teraz przywrócić standardowy dym ?
poproś kogos o ten plik (niezmodyfikowany)
jak nie wiesz jak otworzyc ten plik .dds to ściągnij sobie program DXTBmp
a w tym programie wybierasz plik który chcesz modyfikować i jeszcze tylko wybierasz program do grafiki jakiś np.gimp ...po prawej stronie okna będziesz mial najprawdopodobniej ikonke painta,klikasz w nią i wybierasz lokalizacje gimpa
po przekonwertowaniu tego nazwa pliku.dds powinien ci się pojawic w tym programie ten obrazek.nastepnie klikasz w ikonke która znajduje się w lewym dolnym rogu (3-cia od lewej) i powinien ci się otworzyc gimp z obrazkiem do edycji...po skonczeniu roboty zapisujesz to gdzies na pulpit. nastepnie otwierasz znowu DXTBmp dajesz otwórz i wybierasz ten plik co edytowałeś (i ma się nazywać tak jak przed edycją) Potem dajesz Save As >dds texture.koniec
P.S. najlepiej żebyś ten plik zapisal na pulpicie i potem zamieniasz go z tym oryginalnym co był
a w tym programie wybierasz plik który chcesz modyfikować i jeszcze tylko wybierasz program do grafiki jakiś np.gimp ...po prawej stronie okna będziesz mial najprawdopodobniej ikonke painta,klikasz w nią i wybierasz lokalizacje gimpa
po przekonwertowaniu tego nazwa pliku.dds powinien ci się pojawic w tym programie ten obrazek.nastepnie klikasz w ikonke która znajduje się w lewym dolnym rogu (3-cia od lewej) i powinien ci się otworzyc gimp z obrazkiem do edycji...po skonczeniu roboty zapisujesz to gdzies na pulpit. nastepnie otwierasz znowu DXTBmp dajesz otwórz i wybierasz ten plik co edytowałeś (i ma się nazywać tak jak przed edycją) Potem dajesz Save As >dds texture.koniec
P.S. najlepiej żebyś ten plik zapisal na pulpicie i potem zamieniasz go z tym oryginalnym co był
Zobacz post wyżej od twojego :?
Najpierw czytaj, pózniej zadawaj pytania.
Najpierw czytaj, pózniej zadawaj pytania.
os zostało wyłączone, a na rs wyskakuje error. można plik przesłać na megauplonad czy na jakiś inny?

mógłby ktoś odśiweżyc dym od zaxa
jak otwożyłem DXTbmp i edytowałem za pomocą painta to zamiast dymu lecą kwadraciki czerwonoczarne

musisz ustawić alfe
Może ktoś poda mi jak się nazywa plik z dymem na dircie
a u mnie działają