teraz to nawet ja się pogubilemmor_olo wrote:A-0 oraz trasa z tego filmiku co ostatnio pisales, jsli będzie remis po dwoch mapach gramy na trasie Ripa z PL4
TMNF na WCG oficjalnie potwierdzone!
bo to zaszyfrowana wiadomość jest.damianhhh wrote:teraz to nawet ja się pogubilemmor_olo wrote:A-0 oraz trasa z tego filmiku co ostatnio pisales, jsli będzie remis po dwoch mapach gramy na trasie Ripa z PL4
*... i wszystko jasne.
A tak na powaznie , to jeszcze zobaczymy co zrobi WCG PL, wyjazd do chin jest drogi, kryzys jest, wiec może być ciężko ze zdobywaniem sponsorskich pieniedzy na wszystkie sloty. Mimo to TM pozostaje na wielkich esportowych turniejach, co jest wielkim powodem do zadowolenia 
*... i wszystko jasne.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Yes, yes, yes! Teraz już nie mam wymówki, żeby się nie pojawić.KonradM wrote:Jeśli nic się nie zmieni w stosunku do lat poprzednich, to polski przystanek będzie w jednym ze stołecznych centrów handlowych (Blue City?)

Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tym wcg?
To jest turniej team czy indywidualny?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
po 1 nigdy tego nie było wiec jak do cholery ktokolwiek może to wiedziec?skt7 wrote:Może mi ktoś wytłumaczyć jak to jest z tym wcg?To jest turniej team czy indywidualny?
po 2 pomnoz sobie koszty takiego wyjazdu razy ilosc osob w teamie i modl się zeby chociaż jedna osoba z indywidualnego poleciala...
Zluzuj suty, przecież jestem nowy na scenie i nic ne wiem 
Człowiek banda
już się balem ze walniesz riposte i to ja będę musial pisać 'zluzuj suty'skt7 wrote:Zluzuj suty, przecież jestem nowy na scenie i nic ne wiem
A tak ogólnie to lubie wasze wypowiedzi - e-cwaniaki ( ja też tej chwili się taki robię
)
Nie pierdol Bruber.hack wrote:A tak ogólnie to lubie wasze wypowiedzi - e-cwaniaki ( ja też tej chwili się taki robię![]()
![]()
![]()
)
No co tydamianhhh wrote:
już się balem ze walniesz riposte i to ja będę musial pisać 'zluzuj suty'
Człowiek banda
Co tu dużo mowic : Wielki event i trackmania obecna 
A to cieszy
A to cieszy

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Pewnie połowa lub koniec czerwca.
jeeee ;> ale super , oby po zakończeniu roku szkolnego
ale i tak termin mi odpowiada :>
jeśli Wawa to duże szanse że się pojawię.
jeśli Wawa to duże szanse że się pojawię.
co za zjebane ryje, banda wypłochów ;/
sesje wszystkim się zaczynają, a oni wcg odpierdlają;/
sesje wszystkim się zaczynają, a oni wcg odpierdlają;/