Ja zagłosowałem by w ogóle nie robić - bo i nie biorę w tym udziału. Nadal sądzisz, że wynik ankiety jest ważniejszy?DameK wrote:nietzreba się wypowiadac zeby glosowacludzia tak pasuja i tak robia
Kiedy chcecie PL8?
Kiedy chcecie PL8?
Kiedy chcecie PL8?
Najlepiej to zrobić pl8 w wakacje i pod koniec roku pl9 
Ale tak raczej nie przejdzie, wiec pod koniec roku lepiej, jeli będzie lipiec/sierpien to nie wiem czy wszystkie teamy będą mialy 4 wytrenowane osoby do skladu, ze o najleprzym skladzie nie wspomne...
Ale tak raczej nie przejdzie, wiec pod koniec roku lepiej, jeli będzie lipiec/sierpien to nie wiem czy wszystkie teamy będą mialy 4 wytrenowane osoby do skladu, ze o najleprzym skladzie nie wspomne...

Kiedy chcecie PL8?
prawdopodobnie będzie inny sposob glosowania, wiec już tak nie przezywajcie tej ankiety 
Kiedy chcecie PL8?
Wakacje odpadają ;p jeśli już to najwcześniej w październiku 
Kiedy chcecie PL8?
w pazdzierniku to jest STC/NCmarco1979 wrote:Wakacje odpadają ;p jeśli już to najwcześniej w październiku

Kiedy chcecie PL8?
Lipiec/sierpień faktycznie kijowy termin, sezon - najwięcej osób wyjeżdża wtedy. Jeżeli robić PL8 to chyba pod koniec roku albo może sierpień/wrzesień? 

Kiedy chcecie PL8?
jero ostatni tydzien sierpnia/poczatek wrzesnia to już stc ;]
Kiedy chcecie PL8?
Nie wyobrażam sobie, żeby data PL8 miała być ustalona w ten sposób. Poza tym w każdym sporcie czas wakacji obowiązuje jako czas wolny od poważnych lig i zawodów. Tak też było dotąd na polskiej scenie TM i tak moim zdaniem powinno pozostać. Jakiś czas temu była mowa o tym, które osoby mają adminować następną edycję PL i to one miały ustalić najlepszy termin tych rozgrywek. Nie pamiętam, żeby to się w międzyczasie zmieniło. Preselekcja, preselekcją, ale nie ma się co z tym wszystkim spieszyć.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Kiedy chcecie PL8?
Ja bylem pierwyj za wakacjami, zdawalem sobie sprawe, ze czesci osob nie będzie, ale wolalem poczekac z ankieta do konca czerwca, az będziemy wiedzieli coś o WCG... Teraz wiemy ze będzie, wiemy tez, ze może być HLC, do tego dla paru osob dochodzi Dania i na PL8 nie ma po prostu miejsca. Mowilem ludziom od selekcji ze to nie ich dzialka ale coz
Poza tym ogolnodostepna ankieta mi się nie widzi:F
Kiedy chcecie PL8?
ja to powiem tak na tmpolska jest ładnie poukładany harmonogram turniejowy.....
trzymajcie się tego a nie świrujcie , bo się komuś nudzi i już by chciał grać...
co prawda kiedyś było pl co pół roku ale jeszcze nigdy nie było w wakacje....
nie piszcie ze szkoła, studia, praca i końcem roku ciulowo grać.... to są normalne czynności które ma każdy i każdy powinien umieć zagospodarować sobie czas , wakacje lipiec/sierpień to najbardziej idiotyczny termin jaki się w ogóle pojawił na tym forumie
ja od razu mówię ze pomimo ze mam czas nie biorę udziału w wakacyjnej edycji pl o ile takowa będzie, wakacje są od odpoczynku z rodziną i ogólnie a nie napierdalanie na tm całymi dniami .... tm to dodatek do życia a nie życie....
trzymajcie się tego a nie świrujcie , bo się komuś nudzi i już by chciał grać...
co prawda kiedyś było pl co pół roku ale jeszcze nigdy nie było w wakacje....
nie piszcie ze szkoła, studia, praca i końcem roku ciulowo grać.... to są normalne czynności które ma każdy i każdy powinien umieć zagospodarować sobie czas , wakacje lipiec/sierpień to najbardziej idiotyczny termin jaki się w ogóle pojawił na tym forumie
ja od razu mówię ze pomimo ze mam czas nie biorę udziału w wakacyjnej edycji pl o ile takowa będzie, wakacje są od odpoczynku z rodziną i ogólnie a nie napierdalanie na tm całymi dniami .... tm to dodatek do życia a nie życie....
Kiedy chcecie PL8?
a udział w HP Cup Ci problemów nie robi ?? 
nie no dla mnie też już raczej w czasie tych wakacji nie ma sensu robić , PL8 powinno się właśnie kończyć a pod koniec roku powinno być już PL9 no ale skoro tak wypadło to pod koniec roku i już
.
Shadow a kiedy ma być to WCG
?
nie no dla mnie też już raczej w czasie tych wakacji nie ma sensu robić , PL8 powinno się właśnie kończyć a pod koniec roku powinno być już PL9 no ale skoro tak wypadło to pod koniec roku i już
Shadow a kiedy ma być to WCG
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Kiedy chcecie PL8?
Hm, myślałem, że skoro preselekcja tras na PL8 zaczęła się w czerwcu, to tylko dlatego, by turniej odbył się w lecie. Dziwne to trochę dla mnie, ale mniejsza z tym.
Ja w ankiecie nie głosuję jako niezdecydowany, choć przychylałbym się raczej do terminu zimowego. Jak ktoś koniecznie chce zrobić coś w lecie, to może jakieś WCG Get Ready Cup, co? Raz już coś takiego było, tyle że wtedy to ja w Trackmanię nie grałem.
Ja w ankiecie nie głosuję jako niezdecydowany, choć przychylałbym się raczej do terminu zimowego. Jak ktoś koniecznie chce zrobić coś w lecie, to może jakieś WCG Get Ready Cup, co? Raz już coś takiego było, tyle że wtedy to ja w Trackmanię nie grałem.

Kiedy chcecie PL8?
lipiec/sierpien!!! ;e
W wakacje to czas wolny wiec chyba każdy ma zcas, a ci co pojechali w świat to mają pecha i muszą szybko wrucic bo nie zagrają w pl8 ;ee
W wakacje to czas wolny wiec chyba każdy ma zcas, a ci co pojechali w świat to mają pecha i muszą szybko wrucic bo nie zagrają w pl8 ;ee
Kiedy chcecie PL8?
Kolego drogi ... tego typu komentarze, to proszę sobie zapakować w skarpetę i wysłać na Sybir pocztexem ... najlepiej w ogóle już się nie wypowiadaj w tym temacie, bo widać, że nie masz po co.Phil08 wrote:lipiec/sierpien!!! ;e
Są ludzie, których zadaniem jest ustalenie terminu PL8. Zgodnie z wcześniejszymi umowami, ten turniej ma być firmowany również przez ESL, więc na pewno nie zadecyduje o nim ogólnodostępna ankieta. Osobiście też wątpię, by ktokolwiek z polskiego drużynowego top10 zgodził się na termin wakacyjny. Jakby nie patrzeć na PL to nie jest to turniej dożynkowy o puchar wójta, więc niechże będzie potraktowany nieco poważniej.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
- OrdonekQ7
- Moderator
Kiedy chcecie PL8?
Ok, ankieta się widać nie przydała, bo wypowiadało się za mało osób z "wakacyjnej" strony. OFICJALNIE PL8 zostaje przesunięte na koniec roku (listopad/grudzień). 
@irred
Co do adminów, przedwczoraj, wczoraj i dziś wypytywałem adminów o PL8.
Diav - nie wiedział nawet że jest adminem.
Fefan - mówił, że Chybe jest.
Chybe - mówił, że został wydelegowany.
Shadow - powiedział, że on do niczego ręki nie przykłada.
Holus - ma urlop. ;p
Więc, jeśli tak jak stawia ankieta, PL8 miałoby się odbyć teraz, nie miałby kto Go zrobić. Więc postanowiliśmy z Gronem i Maxerem, z pomocą Chybeck'a, że sami się tym zajmiemy. Była ankieta, trochę nie ważna...PL8 przesuwamy.
Pozdro i miłych wakacji.
@irred
Co do adminów, przedwczoraj, wczoraj i dziś wypytywałem adminów o PL8.
Diav - nie wiedział nawet że jest adminem.
Fefan - mówił, że Chybe jest.
Chybe - mówił, że został wydelegowany.
Shadow - powiedział, że on do niczego ręki nie przykłada.
Holus - ma urlop. ;p
Więc, jeśli tak jak stawia ankieta, PL8 miałoby się odbyć teraz, nie miałby kto Go zrobić. Więc postanowiliśmy z Gronem i Maxerem, z pomocą Chybeck'a, że sami się tym zajmiemy. Była ankieta, trochę nie ważna...PL8 przesuwamy.
Pozdro i miłych wakacji.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Kiedy chcecie PL8?
Wszelkich turniejów jest na razie pod dostatkiem - Wehikuł Czasu, Elitta Cup 2, Dual Mix 2 (?) - każdy coś znajdzie dla siebie. Po co na siłę wciskać w to PL8. Owszem fajnie byłoby zagrać, wszyscy na to czekają z niecierpliwością, ale termin jest nieco chybiony. Część osób wyjedzie na 2 tyg, 3 tyg lub na całe wakacje. Poza tym jak napisał Jarek - będzie słońce, szereg imprez w weekendy - po co siedzieć w domu i grać w trackmanię? Lato to czas na ruch i aktywne spędzenie czasu na świeżym powietrzu, ognisko, wydekoltowane w krótkich spodeneczkach dziewczyny i wiele innych możliwości. Czy komuś by się chciało spędzić 5 tyg na trenowaniu tras? Watpię. No chyba, ze cały czas pogoda byłaby do d..., ale tak chyba nie będzie. Warto poczekać do końca roku. Pewne rzeczy można już przygotowywać, trasy mogą być wybrane. Listopad byłby najodpowiedniejszy jeśli nie ma w tym czasie jakiegoś turnieju. Akurat by się skończyło wszystko tuż przed świętami. Ale to nie do mnie decyzja już należy.
Ordon wyprzedził mnie
Ordon wyprzedził mnie
Kiedy chcecie PL8?
Czemu większość głosujących za terminem wakacyjnym to 10-14(15?) latkowie? Bo nie chcą zarobić pieniędzy na wakacje, i myślą że mają wolne 2 miesiące, a że niestety nie mają kolegów to se pograją po 15h dziennie w tm...
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Kiedy chcecie PL8?
zawsze będzie sranie w banie, że to "mi" nie odpowiada. zróbmy to tak jak zawsze, w wakacje.
dla mnie idiotycznym pomysłem jest robienie pl8 na równi z stc, to co? gramy te same trasy? dlatego tak kochamy PL, że jest to NASZA liga, że są tam NASZE trasy! sugeruję (jako gracz), że pl8 powinno się odbyć lipiec sierpień. że ktoś tam pojedzie na lan do danii? ja jadę do poznania, a mimo to będę trenował wszystko jak leci. tak więc nie pierdolita mi tutaj tylko lipiec sierpień i już.
dla mnie idiotycznym pomysłem jest robienie pl8 na równi z stc, to co? gramy te same trasy? dlatego tak kochamy PL, że jest to NASZA liga, że są tam NASZE trasy! sugeruję (jako gracz), że pl8 powinno się odbyć lipiec sierpień. że ktoś tam pojedzie na lan do danii? ja jadę do poznania, a mimo to będę trenował wszystko jak leci. tak więc nie pierdolita mi tutaj tylko lipiec sierpień i już.