Michael Jackson nie żyje.

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
CraDleS
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by CraDleS »

[*] nic tutaj nie napisze bo o zmarłych zle się nie mówi...piosenki miał fajne ale to jeden wielki ****!
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 ;)
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Dla tych którzy nadal myślą, że Jackson zrobił coś ze sobą, a nie dopuszczają do siebie, że tak naprawdę był chory: http://www.youtube.com/watch?v=nkzaVKAGJ50
CraDleS

Post by CraDleS »

Maybe,jak ci pokaże film na YT na którym jest ufo a facet ma 3 ręce to też k**wa będziesz wierzył?
Image
AnteQ

Post by AnteQ »

Tak naprawdę, to Jackson-król popu umarł w momencie, gdy zdecydował się na pierwszą operację plastyczną. To już nie był ten sam człowiek.

Rano w radiu natrafiłem na stację, która dzisiaj bardzo często puszcza jego piosenki i słuchałem. Nawet nie wiedziałem, że miał tyle fajnych piosenek...
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
Darek_
Doświadczony driver

Post by Darek_ »

Image
Image
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

Ehhh... nie wiem czy smierc Michaela nie jest wieksza strata dla swiata muzyki niz smierc Elvisa. A za to co zrobil dla muzyki powinni mu postawic pomnik.

[*]

edit: takie coś znalazlem: http://www.youtube.com/watch?v=ZDEH_ver ... re=popular
to tak coby zapamietac go jako Muzyka i Artyste a nie czlowieka majacego problemy ze soba
Image
Image
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

CraDleS wrote:Maybe,jak ci pokaże film na YT na którym jest ufo a facet ma 3 ręce to też kur** będziesz wierzył?
Widziałem kobietę mającą 3 piersi, a sam po urodzeniu miałem wycinany 6sty palec u lewej ręki (martwy, ale jednak był), także bez komentarza.
Crystal
Doświadczony driver

Post by Crystal »

Trochę to dziwne, ale ludzie zaczęli się interesować Michael'em dopiero po jego śmierci...

Nie ma co ukrywać, sam dopiero teraz przekonałem że stworzył on naprawdę fajne piosenki.

Mój ulubiony kawałek:

Michael Jackson - In The Closet

http://www.youtube.com/watch?v=zwvix7uE ... PL&index=8
Image
AnteQ

Post by AnteQ »

Nie ma co ukrywać, sam dopiero teraz przekonałem że stworzył on naprawdę fajne piosenki.
U mnie jest to samo. Ale od zawsze podobało mi się "Billie Jean" i "Dirty Diana". Teraz zauważyłem takie nagrania jak "thriller", "You are not alone", "give in to me".
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
CraDleS

Post by CraDleS »

AnteQ wrote:
U mnie jest to samo. Ale od zawsze podobało mi się "Billie Jean" i "Dirty Diana". Teraz zauważyłem takie nagrania jak "thriller", "You are not alone", "give in to me".
Thriller,teraz? no to witamy na świecie!

Darek...ta piosenka jest boska xD
Image
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

to co teraz napisze napsuje mi renomy

ale plastuś is dead

wole poswiecic waszym babciom dziadkom mamom ojcom wiecej wspomnienia bo mogę nie znać a bardziej szanowac

był czlowiekiem i za***iscie tanczyl i spiewal ale zycia nie oszukal, z szacunkiem go zegnam ale uwazam ze mogl wiecej do wlasnego zycia wniesc bedac soba (nie gadam o wkladzie do tego co robil na scenie)

pierdolic ogolnie - stalo się co musialo, zal mi i szkoda, ale wiem ze będę go wspominac, był wielki co tu ukrywac, zajebisty koleś, tylko ktos mu w zyciu namieszal w lepetynie albo coś namieszalo.

RIP M.J.

takie jest zycie :/

ogolnie nie wiem sam co gadac czy zajebisty czy zjebany był czlowiekiem i szacunek wydaje mi się z powyzszych slow moich mu się nalezy, chociaż uwazam ze zrobil z siebie laboratorium, zycie nie sluchalo jego muzyki i nie skakalo, mialo czysto matematyczne podejscie

ale umarl krol popu i się z tym zgadzam, niech z gory ogarnie ile ludzi go kocha
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Post Reply

Return to “Off-Topic”