Team-repra na ESL Premiership 4 :)
a Twoj ostatni mial być 3079 i już zdazyles 74 nawalic a ja?
a ch** ci w pupsko.damianhhh wrote:a Twoj ostatni mial być 3079 i już zdazyles 74 nawalic a ja?
s***dalaj z [POL].
mam cie w d*pie.
Wg mnie start w premiership jako reprezentacja to dobre dla Litwy czy wyspy tipu tipu, a nie dla sceny takiej jak nasza czyli dosyć dużej gdzie przecież jest tyle teamów.
ile propo już dostales?Jakub wrote:a ch** ci w pupsko.damianhhh wrote:a Twoj ostatni mial być 3079 i już zdazyles 74 nawalic a ja?
spier**laj z [POL].
mam cie w d*pie.
hahhahha!!
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Bo oni nie mają drużynowych mistrzostw kraju w trakcie.Xardas wrote:ESL to jest 7 map które są niezmieniane przez pół roku.
Dlaczego taka właśnie francja czy niemcy włosi , potrafią a jak zawsze polska ma mieć problem????
Ogarnąć to nie problem, ale będzie wam się chciało grać i przede wszystkim trenować je w kółko przez ponad dwa miesiące? Poza tym ktoś tam pisał, że spróbujecie wbić za FF do II ligi, a tam to już nie grają same P4G, które Shadow czy Jarecki rozwalą po półgodzinnym treningu.Xardas wrote:Jak ktoś nie potrafi ogarnąć 7 map przez pół roku , szuka dziwnych wymówek nie może się znaleźć , to nie zasługuje IMO na prawdziwą repre bo chcąc nie chcąc podejścia do gry nagle nie zmieni....
Nie dziwię się waszemu optymizmowi, w końcu większość z was (POL, TCW, dawne RBF) nie grała w Premiership i nie wie, że te trasy z kolejnymi tygodniami się po prostu nudzą. Przerabialiśmy to i w P4G, i w NN, i w RH, i nawet w FF.
Już pomijając to wszystko - załóżmy, że sobie pogracie w tej III lidze, dobrze wam pójdzie, a potem co? W następnym sezonie gracie w tym samym składzie? Jak się nie nałoży na żaden inny turniej, to nie będzie chcieli wystartować tam z własnymi drużynami?
Ale, kurde, czemu podczas PL8?Xardas wrote:No i nie traktujcie tego tak super poważnie znowu bo raz ze gra się 1-5 osób a chęci przejawiło 20+
Poza tym, jak wiadomo, ilość graczy ma się nijak do ilości osób trenujących, bo jak się zacznie oglądanie na innych i myślenie, że ja nie muszę, bo inni wytrenują, to będziecie mieli jak u nas, gdzie w meczach jechał Szafa i Sarius wiecznie niedysponowany.
(Sorki Sarius za to, jeśli to czytasz, mi Ciebie w teamie naprawdę brakuje, ale sam wiesz, jaki byłeś zawsze wytrenowany.
I dla Litwy to niezbyt dobrze, ale rozumiem i popieram drugą połowę wypowiedzi.HornET wrote:Wg mnie start w premiership jako reprezentacja to dobre dla Litwy czy wyspy tipu tipu, a nie dla sceny takiej jak nasza czyli dosyć dużej gdzie przecież jest tyle teamów.

-
Vox populi
- Doświadczony driver
Fajne logo takie patriotyczne 
scooter, extra dla Ciebie, zkruce.
pierdolice, macie motywacje bla bla, jak na the experience, gdzie przez miesiace pisaliscie posty, a na koncu będzie zal i może szkodzic do tego PL8.
chcialbym wiedziec kto czy co wam w lby wbilo, ze jesteśmy az tacy fajni.
naprawdę, ja pi***olę.
skromnosc chuje.
pierdolice, macie motywacje bla bla, jak na the experience, gdzie przez miesiace pisaliscie posty, a na koncu będzie zal i może szkodzic do tego PL8.
chcialbym wiedziec kto czy co wam w lby wbilo, ze jesteśmy az tacy fajni.
naprawdę, ja pi***olę.
skromnosc chuje.
proszę o koniec offtopowania, czy nie można założyć osobnego tematu na takie sprawy? lub rozstrzygnąć je na gg? jest temat, bo ktoś chce by polska drużyna była widoczna na scenie europejskiej/światowej i wypadałoby to uszanować choć trochę.
tak więc miłą odmianą byłby fakt, gdyby offtop nagle, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknął.
tak więc miłą odmianą byłby fakt, gdyby offtop nagle, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zniknął.
No dobrze, 7 map na pół roku, co nie zmienia faktu, że albo ESL albo Pl8 nie będzie traktowane przez te '20 botów' poważnie - a się grać odechciewa, jak się wygra mecz, a jakiś kretyn pisze, że to przez to, że on ESLe trenował :/
ty chybeck, a jakie myslisz sa reakcje na nasz super wystep na thexp? jak się popyta po serwerach?chybeck wrote:proszę o koniec offtopowania, czy nie można założyć osobnego tematu na takie sprawy? lub rozstrzygnąć je na gg? jest temat, bo ktoś chce by polska drużyna była widoczna na scenie europejskiej/światowej i wypadałoby to uszanować choć trochę.
jak coś powiesz przed, masz w ryj.
jak powiesz po, widocznie tez masz w ryj.
powtarzam, skromosc.
a jak coś będzie, tymbardziej będzie podziwiane.
ja akurat powiedziałem wprost to, co myślałem o występie na TEX http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=7383 a że ktoś mnie opierdoli, to mnie nie rusza póki wiem, że mówię prawdę.
a jak mówić coś, to tylko fakty i może luźne przewidywania. i Jakub jesteś zawsze tym "języczkiem uwagi" ale czasami przesadzasz mówiąc, że nic się nie uda, (mimo, że gdy się uda wszystko to bardzo miłe będzie zaskoczenie
)
a jak mówić coś, to tylko fakty i może luźne przewidywania. i Jakub jesteś zawsze tym "języczkiem uwagi" ale czasami przesadzasz mówiąc, że nic się nie uda, (mimo, że gdy się uda wszystko to bardzo miłe będzie zaskoczenie
Ja się zgadzam z Jakubem, dopisałem się bo nigdy nie wiadomo może akurat znajdę czas na grę, ale muszę przyznać nie lubie grać w atmosferze.. może nam się uda może nie. Jak gram to na maksa i tego oczekuje od reszty.
PS. Jak wam się jakiś temat na tmpl nie podoba poprostu nie odpisujcie, jak was irytuje to po co go czytacie dokładnie, odpisujecie ?
PS. Jak wam się jakiś temat na tmpl nie podoba poprostu nie odpisujcie, jak was irytuje to po co go czytacie dokładnie, odpisujecie ?
*... i wszystko jasne.
czy przesadzam, jak zawsze pokaze przyzlosc.Jakub jesteś zawsze tym "języczkiem uwagi" ale czasami przesadzasz mówiąc, że nic się nie uda, (mimo, że gdy się uda wszystko to bardzo miłe będzie zaskoczenie )
a ze się udac może, pokazala przesloc.
nie zlapales w tym wypadku logiki calkiem.
jakby nie było, nie chce tlumaczyc, wygrywacie i będzie git, przegrywacie i będzie ch**.
teraz ty chybeck chyba pokazesz, gdzie stoimy.
good luck z calego serca.
Jakubku po co wyciągasz stare brudy ... the eXperience ... no po co to wspominasz przecież było wiadomo ze nic nie ugramy nie pojechały tam top 8 polski z misją wygrać albo płakać a osoby z misją dobra zabawa , zresztą to nie ma znaczenia...
Za mecz w Pl7 w którym grałeś HP vs PGS (jeszcze wtedy) to Gj ale za wyśmiewanie się ze przejebaliśmy z Tobą to jeszcze Ci się odpłace ... tylko i wyłącznie dlatego wracając ze szpitala powróciłem też do tm ... i pozdro jak będzie jakiś mecz pomiędzy nami bo ten dzień z PL7 to bardzo dobrze pamiętam .... ale mniejsza z tym
----------------------------------------------------------------------------------
Do tematu:
Zgłosiło się 22+ osoby
Zapisało się do teamu w ESL już 15 osób
Było pytanie invidualne na gg kto da rade grać (część odmówiło reszta się zgodziła)
Ja nie rozumiem problemu pogodzenia obu turniejów przy tej klasie graczy... a oto wszyscy płaczą ........
i dajcie też spokój ze wspominaniem NC4 to czysty fart....
to nie była zasługa repry a tylko kilku osób do niej wybranych: takich jak shadow , hack , paweł , shief , jarecki i diavel to ich zasługa reszta jak na swoje możliwości zawiodła.
Chcemy dać szanse osobą z poza wybieranej ciągle paczki , żeby się wykazali w międzynarodowej lidze , bo pokazywanie się na PL miotając nooby to mało się sprawdza ...
Olek:
Ja też nie mam zamiaru jechać dla jaj czy to w PL czy ESL . Jak już biore udział to na maxa . I nienawidzę takiego podejścia .
Dlatego apeluje do osób które się zgodziły na grę ...
Jak już wiecie, ze nie jesteście w stanie ogarnąć PL i ESL to teraz jest moment kiedy możecie to napisać to jest właściwy temat
Wole mieć skład 6-8 botów którzy ogarniają i mają chęci niż 30 pseudo botów którzy nie wiedzą "Que Pasa"
Wszystko jest załatwiane i organizowane o wszystkim będziemy informować dalej z shadem invidualnie na gg , więc jedyne co wam zostaje to zassać ten pieprzony mappack i ocenić swoje możliwości . Kontakt do mnie jak i zarówno do shada jest podany więc , nie na silę a kto jest za cienki i nie ogarnie niech napisze to skreślimy ze skłądu ......
koniec płaczu i zatkać jape
Za mecz w Pl7 w którym grałeś HP vs PGS (jeszcze wtedy) to Gj ale za wyśmiewanie się ze przejebaliśmy z Tobą to jeszcze Ci się odpłace ... tylko i wyłącznie dlatego wracając ze szpitala powróciłem też do tm ... i pozdro jak będzie jakiś mecz pomiędzy nami bo ten dzień z PL7 to bardzo dobrze pamiętam .... ale mniejsza z tym
----------------------------------------------------------------------------------
Do tematu:
Zgłosiło się 22+ osoby
Zapisało się do teamu w ESL już 15 osób
Było pytanie invidualne na gg kto da rade grać (część odmówiło reszta się zgodziła)
Ja nie rozumiem problemu pogodzenia obu turniejów przy tej klasie graczy... a oto wszyscy płaczą ........
i dajcie też spokój ze wspominaniem NC4 to czysty fart....
to nie była zasługa repry a tylko kilku osób do niej wybranych: takich jak shadow , hack , paweł , shief , jarecki i diavel to ich zasługa reszta jak na swoje możliwości zawiodła.
Chcemy dać szanse osobą z poza wybieranej ciągle paczki , żeby się wykazali w międzynarodowej lidze , bo pokazywanie się na PL miotając nooby to mało się sprawdza ...
Olek:
Ja też nie mam zamiaru jechać dla jaj czy to w PL czy ESL . Jak już biore udział to na maxa . I nienawidzę takiego podejścia .
Dlatego apeluje do osób które się zgodziły na grę ...
Jak już wiecie, ze nie jesteście w stanie ogarnąć PL i ESL to teraz jest moment kiedy możecie to napisać to jest właściwy temat
Wole mieć skład 6-8 botów którzy ogarniają i mają chęci niż 30 pseudo botów którzy nie wiedzą "Que Pasa"
Wszystko jest załatwiane i organizowane o wszystkim będziemy informować dalej z shadem invidualnie na gg , więc jedyne co wam zostaje to zassać ten pieprzony mappack i ocenić swoje możliwości . Kontakt do mnie jak i zarówno do shada jest podany więc , nie na silę a kto jest za cienki i nie ogarnie niech napisze to skreślimy ze skłądu ......
koniec płaczu i zatkać jape
Xard, kwestia jest tego ze ja powiedzialem shadowoi ze map, ze ja nei gram i ze mogę nie miec czasu i mogę nic nie zagrac a on mimo to chciał żebym dolaczył. Jak będę miał możliwość to coś wytrenie no, ale ustalcie miedzy soba o co chodzi, bo widze shadow i ty macie jakieś inne poglady
a jeszcze jest holus tak ?:D
*... i wszystko jasne.
najglupsze zdanje na calej stronie tmpl, ale ok, jak dacie rade, jestecie fajni.Chcemy dać szanse osobą z poza wybieranej ciągle paczki , żeby się wykazali w międzynarodowej lidze , bo pokazywanie się na PL miotając nooby to mało się sprawdza ...
pizatym, co ja mam do tego?
po prostu ja chce podejść poważnie żeby nie było jakiegoś totalnego g*wna. Nie lubię robić na odwal się . No a shadek widać bardziej for fun . Na przyszłej stronie zrobi się temat z wątkami gdzie będą nazwy map i kto jaką będzie chciał jechać w danym meczu to się wpisze ze będzie trenił , to poprawi komunikacje i wykluczy sytuacje gdzie 10 osób jedzie 1 mapkę a 2-3 pozostałe tracki nie ma kto , dlatego jest nas więcej ..
jestem ciekawy, jak to będzie jak teamy podejda do graczy i ze maja grać na pl.
To co Jakub nazwal najglupszym zdaniem ja nazwe wrecz dobrym, na ostatnim PL mozna było to dostrzec jak H5F się nie dostalo do 1 ligi, i gralismy bądź co bądź z dużo slabszymi od siebie. I to było jak to xard powiedzial miotanie noobow(nie mam na celu obrazic tych slabszych od nas graczy tylko chce uswiadomic ze xard ma racje). A wykazac się jako tako nie moglem, wiec może tu coś pokaze. A tak btw to nikt nikogo doniczego zmusic nie mogę,i to czy ktos będzie gral czy nie jest to jego indywidualna wola. Wiec nie wiem o co te cale zamieszania.
-
Scooter Fox
- Zaczyna szaleć na ulicach
Dużo słabsi to my czy ówczesne NN byliśmy od pierwszej czwórki, a nie od H5F i tego zdania ci nie przepuszczę. Słabsi - owszem, dostaliśmy 0-3, ale nie dużo słabsi. Od RH też mieliście być mocniejsi, miała być I liga, a jej nie było, bo różnica w umiejętnościach nie była taka, jak wam się wydawało.Sliwa wrote:To co Jakub nazwal najglupszym zdaniem ja nazwe wrecz dobrym, na ostatnim PL mozna było to dostrzec jak H5F się nie dostalo do 1 ligi, i gralismy bądź co bądź z dużo slabszymi od siebie. I to było jak to xard powiedzial miotanie noobow(nie mam na celu obrazic tych slabszych od nas graczy tylko chce uswiadomic ze xard ma racje).
Widzę, że obaj czujecie się strasznie mocni, ale nie rozumiem waszych postaw. p~S mają dwóch bardzo mocnych przeciwników, H5F będzie dostawało w tej I lidze (o ile się dostaną, choć w obecnej sytuacji powinni) ostre baty od prawie wszystkich, ale spoko, dla was PL8 to jest miotanie noobów - gratuluję samopoczucia. Poczekam do STC - jak tam dojdziecie do jakichś ćwierćfinałów, wtedy przeproszę i powiem, że nie miałem racji.
Abstrahując od tego - Xardas, życzę ci, żebyś wykrzesał z Kaczek tyle zaangażowania, ile od nich oczekujesz, wtedy będzie dobrze.