CyberArena36i6 Rozgrywki grupowe zas zacząć
- OrdonekQ7
- Moderator
o lol. :F jak narazie to tylko moja grupa max trenowała. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
po prostu się takimi graczami nie spinajTheViP wrote:I jak ja potem mam się nie spinać na takich ludzi jak skt. Pluł się, krzyczał ze chce inne mapy, to dałem. Jednym słowem no-show, zreszta tak jak 2 pozostałych graczy ...
thevipie, gdybym miał możliwość gry, to bym grał, nie z mojej winy wyskoczyło mi coś, przez co nie mogłem grać w żadnym z dni zaproponowanych przez moją grupe, a nikt by specjalnie dla mnie nie przekładał meczu na środe następnego tygodnia, bo się pewnie nie da.TheViP wrote:I jak ja potem mam się nie spinać na takich ludzi jak skt. Pluł się, krzyczał ze chce inne mapy, to dałem. Jednym słowem no-show, zreszta tak jak 2 pozostałych graczy ...
Code: Select all
1. x3nun°אא 2. |BQ| PastucH
(Dodano 13 września 2009, 9:22)
btw. wiedziałem że coś napiszesz słonko :*skt7 wrote:thevipie, gdybym miał możliwość gry, to bym grał, nie z mojej winy wyskoczyło mi coś, przez co nie mogłem grać w żadnym z dni zaproponowanych przez moją grupe, a nikt by specjalnie dla mnie nie przekładał meczu na środe następnego tygodnia, bo się pewnie nie da.TheViP wrote:I jak ja potem mam się nie spinać na takich ludzi jak skt. Pluł się, krzyczał ze chce inne mapy, to dałem. Jednym słowem no-show, zreszta tak jak 2 pozostałych graczy ...
1. x3nun°אא 2. |BQ| PastucH
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
nie widze na zadnej z tych 2 stron topicu pytania odnosnie przełożenia meczu Twojej grupy
A widzisz w 1 poście daty i godziny ? Było we wcześniejszym :*
Skt nie chce nic mówić, ale wystarczyło zapytać - ja np. normalnie do Vipa napisałem czy mogę grać po piątku bo wcześniej będę na wycieczce nad morzem no i proszę- gram w niedziele (nie wiem czy tak wypadło, czy zostałem przestawiony, ale Vip wyraził zgodę)
Swoją drogą - nie wiem czy będę dziś na meczu. Powód: urodziny żony mojego brata - jednak powinno być dobrze - poprosze brata czy będę mógł ściągnąć u niego Tm i na tą 22 wpadne zagrać
Pozdro
Swoją drogą - nie wiem czy będę dziś na meczu. Powód: urodziny żony mojego brata - jednak powinno być dobrze - poprosze brata czy będę mógł ściągnąć u niego Tm i na tą 22 wpadne zagrać
wiadoma jest już data finału ? 
Najprawdopodobniej będzie to środa 21.00. Inny dzień raczej odpada - czwartek przygotowania do wcg i zalatwianie spraw, a od piatku rana mnie już nie ma.
ok mi pasuje raczej ^^
21 w środę jak najbardziej godzine wczesniej nie bardzo jak dla mnie 

przepraszam moja grupe ze mnie nie było no ale wiecie ze po meczu miasto z kumplami wazniejsze
))))
1. #p~S*szym
2. eNable'Fist々H5F'