[Tutorial] Jak zrobić animowany avatar?
Masz gre, w srodku na instrukcji serial. Wchodzisz www.trackmanianations.com, logujesz się. Potem na dole masz coś takiego jak hall of fame. Wchodzisz w to, wpisujesz swoj login, serial i się cieszysz 
-
syrena~spider
- Samochodowy prawiczek
xyx, mala poprawka.
to jest na dole pod "tools" i trzeba klicknac na "authentificate your account".
to jest na dole pod "tools" i trzeba klicknac na "authentificate your account".
a pomoze ktos mi ??
proszę....
że obrazka nie ma już wiem a mogłby ktoś zrobić screena (gdzie co mam wpisac )Psikuta wrote:a gdzie jest ten obrazek o ktorym mowa w poradniku ?
no bo nie wiem gdzie wpisac te dane (wymiary i wielkosc...) :/
proszę....
no właśnie ma ktoś ten obrazek nie też nie wiem jak to zrobić
a mam fajnego gifa
a mam fajnego gifa
Wybieracie gifa i klikacie w Bink.

Nastepnie wielkosc obrazu ustawiacie tam gdzie zaznaczylem na czerwono i nastepnie klikacie w Bink.

Zmieniony obraz i jego wielkosc zaznaczylem na czerwono.Musi miec taka wartosc jaka jest opisana w pierwszym poscie.Tzn. musi i nie.Moje widac nawet jak maja 10kb.

W razie pytan pisać.

Nastepnie wielkosc obrazu ustawiacie tam gdzie zaznaczylem na czerwono i nastepnie klikacie w Bink.

Zmieniony obraz i jego wielkosc zaznaczylem na czerwono.Musi miec taka wartosc jaka jest opisana w pierwszym poscie.Tzn. musi i nie.Moje widac nawet jak maja 10kb.

W razie pytan pisać.
- fast&race_pl
- Samochodowy prawiczek
problem
cześć bo ja zrobilem avatar
tylko teraz nie wiem jakie są wymiary
pomocy!!!
pomocy!!!
- fast&race_pl
- Samochodowy prawiczek
dzienki:P
Cieszę się że mogłem pomóc.Jedynie zastanawia mnie twoje PW.fast&race_pl wrote:dzienki:P
Pisownia powaliła mnie na kolana i nie mogę się otrząsnąćfast&race_pl wrote:tak tylko jak zblinkowany avatar hce dodac do trackmani no to on mi muwi "Obraz ma nieprawidłowy format,,!!! Shocked