No nic nie osiągnął, bo nie miał okazji ;s Ale jest bardzo solidny i nie wiem, dlaczego nie miałby dostać szansy chociażby w tych eliminacjachMajkel wrote:no mirsa tez bym polecil z czystym sercem, ale powiedzcie mi co takiego zorbil ten Mrozik (jeśli chodzi o tego "nowego"), bo chyba nic nie osiagnal ;o
Reprezentacja Polski NC5 - Wstępne Przemyślenia
Za nauke się wez !! noliferku ^^ noskillu ^^ nonoobie ^^ :DDDDKaktus wrote:To jak wszyscy to i ja!
A zauważyliście może, że to tylko wstepne przemyslenia? : )
Btw. King, Mrozik jest najlepszym graczem w KD : )
Btw. King, Mrozik jest najlepszym graczem w KD : )
Dzięki
no można spróbować
khorinis jest dobrym kandytatem
Dzięki macchn, chociaż nie wiem kto ty ... : ~~~~ : normalnie dzięki Tobie zyskuję siły do trenowania : )
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
Czym mrozik sobie zasłużył? Umiejętnościami.
Skład dobrze wybrany, ale jak widzę kto jest w "poczekalni" to sam nie wiem komu tak naprawdę powinno się dać szanse
Skład dobrze wybrany, ale jak widzę kto jest w "poczekalni" to sam nie wiem komu tak naprawdę powinno się dać szanse
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Niezły wybór Diav
naprawdę ;D
Kiedy ostateczne ogloszenie kadry?
^^
He won't give up
Kiedy ostateczne ogloszenie kadry?
^^
He won't give up
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Trochę zbaczając z tematu... Jest szansa na jakąś "reprezentacyjną" stronkę?
może by tak konkurs zrobić
? ja bym się starał coś wykombinować ^^
-
Scooter Fox
Chyba się zgubiłem, o czym w ogóle mówisz, Psik? 
Co do strony - można, ale po co? Myślę, że forum tmpl w zupełności do tego wystarczy.
Co do strony - można, ale po co? Myślę, że forum tmpl w zupełności do tego wystarczy.

jeśli mnie pamiec nie myli to stronka od jakuba teampoland byla chyba domena Reprezentacji na czas nc ;>
Scooter, Psikowi chyba o konkurs na stronkę reprezentacji chodzi. (chyba
)
A stronka by się przydała. Musi być reprezentacyjna stronka reprezentacji, nie?
A stronka by się przydała. Musi być reprezentacyjna stronka reprezentacji, nie?
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.
-
Scooter Fox
Stronka reprezentacji była na NC4 i doczekała się chyba jakichś całych dwóch update'ów. Jeśli miałaby pojawić się ponownie i powtórzyć żywotność swojej poprzedniczki, to wolę już po prostu pisać na forum.
Jeśli chodzi o skład - spokojnie, wiem, co robię. Poza tym wolnych miejsc w kadrze pozostało niewiele, nie ma więc sensu, byście wymieniali tu ludzi, którzy nie mają na nią szans przy takiej sytuacji. Pamiętajcie, że mamy zamiar powołać 15 graczy (siebie nie liczę, chyba że będzie limit na NC), a nie 30. Tych, których biorę pod uwagę, obserwuję w ten czy inny sposób - na meczach lub w innych okolicznościach.
Jeśli chodzi o skład - spokojnie, wiem, co robię. Poza tym wolnych miejsc w kadrze pozostało niewiele, nie ma więc sensu, byście wymieniali tu ludzi, którzy nie mają na nią szans przy takiej sytuacji. Pamiętajcie, że mamy zamiar powołać 15 graczy (siebie nie liczę, chyba że będzie limit na NC), a nie 30. Tych, których biorę pod uwagę, obserwuję w ten czy inny sposób - na meczach lub w innych okolicznościach.

tak tak
chodziło mi o stronkę
ale skoro mówisz że nie trzeba ^^
ale skoro mówisz że nie trzeba ^^
strona swojego czasu byla stworzona jako "wizytowka" reprezentacji dla zainteresowanych, nie jako platforma do komunikacji miedzy reprezentantami.
potwierdza to fakt, ze byla ona calkowicie napisana po angielsku.
chodzilo o to, by zainteresowani z polski, ale i z innych krajow, mogli zobaczyc, kto jest w polskiej reprezentacji, ile ma lat, jak wyglada, jakie ma sukcesy itp.
niedzy innym byla jeszcze mozliwosc zobaczyc dawne sklady reprezentacji, jej wyniki na bylych edycji nations cupa, oraz najwazniejsze newsy.
w zwiazku z charakterystyka strony jako "wizytowka" nie było wiec ani potrzeby, ani sensu czestej aktualizacji.
potwierdza to fakt, ze byla ona calkowicie napisana po angielsku.
chodzilo o to, by zainteresowani z polski, ale i z innych krajow, mogli zobaczyc, kto jest w polskiej reprezentacji, ile ma lat, jak wyglada, jakie ma sukcesy itp.
niedzy innym byla jeszcze mozliwosc zobaczyc dawne sklady reprezentacji, jej wyniki na bylych edycji nations cupa, oraz najwazniejsze newsy.
w zwiazku z charakterystyka strony jako "wizytowka" nie było wiec ani potrzeby, ani sensu czestej aktualizacji.
o takie coś do zrobienia mi chodziło ^^