Jak usunąć widok samochodów innych graczy.
jest pod twoim broniem? co to znaczy ? ^^
to znaczy, ze k**wa w morde jak tam coś z kufem.
serio: kuf jest ok, i koniec.
[ Dodano Sob Kwi 21, 2007 7:37 am ]
try it.
http://www.youtube.com/watch?v=07pLGIgy ... ed&search=
serio: kuf jest ok, i koniec.
[ Dodano Sob Kwi 21, 2007 7:37 am ]
try it.
http://www.youtube.com/watch?v=07pLGIgy ... ed&search=
po sciągnięciu update mam inne cyferki w tym pliku i co mam zmienić zeby nei widzieć przeciwników?
Po pierwsze - piszcie czy chodzi o tmn czy tmu - bo się balagan robi.
Po drugie - update do tmn nic nie zmienia w konfigu. zrób to co w poradniku i będzie działać.
Po trzecie - w tmu plik konfigu jest kodowany w ten sposob co score w tmn, czyli d*pa blada z grzebaniem, niestety. Chyba ze dorwe gdzies w jaki sposob to kodowanie dziala, albo sam wymysle, ale to potrwa. Jest tez opcja zmiany wartosci bajtu lub kilku bajtow bezposrednio w pamieci operacyjnej (po uruchomieniu gry) ale to tez potrwa i nie daje zadnych gwarancji dzialania (na dziś) I tym optymistycznym akcentem...
Po drugie - update do tmn nic nie zmienia w konfigu. zrób to co w poradniku i będzie działać.
Po trzecie - w tmu plik konfigu jest kodowany w ten sposob co score w tmn, czyli d*pa blada z grzebaniem, niestety. Chyba ze dorwe gdzies w jaki sposob to kodowanie dziala, albo sam wymysle, ale to potrwa. Jest tez opcja zmiany wartosci bajtu lub kilku bajtow bezposrednio w pamieci operacyjnej (po uruchomieniu gry) ale to tez potrwa i nie daje zadnych gwarancji dzialania (na dziś) I tym optymistycznym akcentem...
ano będziesz widział dalej hehehe
opcja "opponents limit count" MUSI być zaznaczona
wtedy "opponents maximum count" ustaw na 4 i dalej jak w poradniku.
pozdro
opcja "opponents limit count" MUSI być zaznaczona
wtedy "opponents maximum count" ustaw na 4 i dalej jak w poradniku.
pozdro
komunikat się pojawia kiedy chcę otworzyć plik hexem, ktoś może wie o co biega?

I gitara kurde! Po meczu już mialem dosc, w końcu wylaczylem to cholerstwo. dzięki Janusz, swietna sprawa ;]
- Pro PRZEMO
- Jeździ konno
Ja wciskam ''o'' i samochody znikają,jak chcerz przywrócić wiedok aut znów ''o''.
Proponuję kandydaturę powyższego posta (mojego ewentualnie też) do miana rzalu miesiąca.
ahahaha
powinien się znajdowac na forum jakiś temat który co miesiac by wyroznial najglupsza wypowiedz na dany miescac
:D
nagroda to... hmmm... powiedzmy kopas w dupas very mocno
co wy na to ??
powinien się znajdowac na forum jakiś temat który co miesiac by wyroznial najglupsza wypowiedz na dany miescac
nagroda to... hmmm... powiedzmy kopas w dupas very mocno
co wy na to ??
A ja na to zebys był pierwszym pretendentem do tej nagrody. Lox wytlumaczyl koledze blad, ale ty musisz się dalej pchac i spamować w tym temacie 
A więc Pro PRZEMO ta instrukcja była do starej TrackMani !!! Drugi grzech do odgrzewanie tematów !