ogolnie wszscy ktorzy dostali moda niech se nie msyal, ze to forever!! jak podpadniecie to uzyje niecenzuralnego, schematycznego slowka, ktore przewdzial niedawno IAM
@EDIT-- siema MISI!
tylko glupi zwrot "najnowszego aktualnie" ale
przeciez podales strone nfszone.plOtóż ostatnio ciągle jesteśmy zasypywani coraz to nowszymi nowinkami ze świata Need for Speed'a, flagowej, wręcz popisowej gry studia Electronic Arts. Miesiąc temu miała miejsce premiera ich najnowszego aktualnie dziecka, gry chowającej się pod kryptonimem "Hot Pursuit", co oznacza "Gorący Pościg".

nie placz już.Cezar wrote:@ Kiciak & Tyta
Już nie musicie płakać,napisałem do Shadowa,żeby zdjął mi moda.Jeśli mam ciągle słuchać waszych jęków,wolę sobie odpuścić.Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat.
Przepraszam, ŻE COCezar wrote:@ Kiciak & Tyta
Już nie musicie płakać,napisałem do Shadowa,żeby zdjął mi moda.Jeśli mam ciągle słuchać waszych jęków,wolę sobie odpuścić.Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat.
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale moderuje to forum od ponad roku i zaglądam tu przynajmniej 5 razy dziennie. Muszę czytać wszystkie posty mimo iż nie zawsze mam na ochotę. Wydaję mi się, że spełniam wszystkie swoje obowiązki, staram się być obiektywny i nie oczekuję wdzięczności od nikogo za to. A jedyne co za to dostaje to oskarżenia, że zaglądam tu raz dziennie, a co za tym idzie mam wyjebane na to forum. Uprawnienia dostałem od Irreda, a nie jak co poniektórzy sądzą od Shadowa. Shad zmienił mi tylko podpis na Admin. Co do tego tematu ze Spambotem usunąłem go zaraz po wejściu. Sam nie wiem dlaczego nikt nie zrobił tego wcześniej, ale to nie powód by wszystkich nazywać nierobami bo parę osób się tu naprawdę stara.lexiu wrote:Tylu moderatorów a robić ni ma komu. Moderatorzy globalni? Ze czterech a każdy zagląda może raz dziennie jak nie rzadziej. Reszta modów ma swoje działki i nimi się zajmuje.