Jak się ma sytuacja c.d. + nabór moderatorów

Przeczytaj koniecznie, zanim coś napiszesz!
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

no dobra, tylko glupi zwrot "najnowszego aktualnie" ale poza tym - ciężko znalezc osobnika, który popelnia tak mało podstawowych bledow. może w przyszlosci jakiś maly poradnik zrobie, kiedy będzie pelna redakcja :D na poczatek mozesz miec, będę się starl podsylac tematy

ogolnie wszscy ktorzy dostali moda niech se nie msyal, ze to forever!! jak podpadniecie to uzyje niecenzuralnego, schematycznego slowka, ktore przewdzial niedawno IAM

@EDIT-- siema MISI!
Last edited by ShaDDy on 26 December 2010, 0:41, edited 1 time in total.
Boy
Jeździ konno

Post by Boy »

tylko glupi zwrot "najnowszego aktualnie" ale

? ;P To odnosi się do mnie ?
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

tja
Boy
Jeździ konno

Post by Boy »

yyy ale gdzie co i jak ;d ja przecież nic takiego nie napisałem... ;)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Otóż ostatnio ciągle jesteśmy zasypywani coraz to nowszymi nowinkami ze świata Need for Speed'a, flagowej, wręcz popisowej gry studia Electronic Arts. Miesiąc temu miała miejsce premiera ich najnowszego aktualnie dziecka, gry chowającej się pod kryptonimem "Hot Pursuit", co oznacza "Gorący Pościg".
przeciez podales strone nfszone.pl
Boy
Jeździ konno

Post by Boy »

ziom to nie mój news ;) Przynajmniej nie przypominam sobie abym o tym pisał ;x ale raczej to nie moje dzieło ...

EDIT: Masz tu kilka moich wypocin:

http://www.ssclan.cba.pl/news.php?readmore=47#comments
http://www.ssclan.cba.pl/news.php?readmore=15#comments
http://www.ssclan.cba.pl/news.php?readmore=60#comments
http://www.ssclan.cba.pl/news.php?readmore=56#comments
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Jeżeli można chciałbym zgłosić swoją osobę na funkcję moderatora pomoc i poradniki.

Dlaczego miałbym nim zostać?

- Zawsze pomagam, gdy jest taka potrzeba, a problem jest nowy.
- Odsyłam do podobnych tematów, gdy już taki powstał.
- Nie piszę przekleństw.
- Wchodzę na forum codziennie.
Image
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

A co tam...
Ja bardzo chętnie zgłoszę się na newsmana (o ile jeszcze jest miejsce), mam nawet jednego newsa, którego dumnie jeszcze widać ze strony głównej, dużo było w tym przypadku i winy Nadeo, ale się udało.^^ Nie mam żadnego doświadczenia, ale mam dużo czasu i chęci do spożytkowania. :wink:
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tyta »

proszę o zdjęcia moderatora CEZAROWI !!!!! użytkownik nie wie co to mod, nie umie korzystać z tej funkcji, zamiast zamknąć temat z spambotem to dalej w nim spamuje...etc

cezar - dwa do lansu, trzy do skilu...
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

tak to jest jak się daje moda debilom. Shadow powinien sam zdecydować kto powinien dostać moda, i pytać się tych osob czy podejma się tego zadania. bo tak jak teraz może się zglosic osoba która chce moda tylko po to zeby się tym chwalic, lub poczuc się dowartosciowanym.
Image
Image
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Post by Vanitas / Lexiu »

Pisałem Shadowowi na GG. Tylu moderatorów a robić ni ma komu. Moderatorzy globalni? Ze czterech a każdy zagląda może raz dziennie jak nie rzadziej. Reszta modów ma swoje działki i nimi się zajmuje.

Shadow - pisałem ci na GG ze dwa razy, napiszę i tutaj. Chcesz żeby ktoś moderował to całe forum - jestem do dyspozycji. Na razie mam małe poletko (nawiasem mówiąc dziurawe, bo nie mam uprawnień w podforach) i nie bardzo mogę pokazać co umiem. Ale doświadczenie mam i to z kilku silników for.

Pzdr.
Discord: vanitasss
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

@ Kiciak & Tyta
Już nie musicie płakać,napisałem do Shadowa,żeby zdjął mi moda.Jeśli mam ciągle słuchać waszych jęków,wolę sobie odpuścić.Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat.
Lox
Moderator

Post by Lox »

jakby była potrzeba to mogę i ja ogarnąć, mam czasu wolnego nadmiar i bywam tu kilka(naście) razy dziennie, a i doświadczenie na różnorakich forumach się ma.
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

Cezar wrote:@ Kiciak & Tyta
Już nie musicie płakać,napisałem do Shadowa,żeby zdjął mi moda.Jeśli mam ciągle słuchać waszych jęków,wolę sobie odpuścić.Nie mam nic więcej do powiedzenia na ten temat.
nie placz już.
Image
Image
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Cezar wrote:@ Kiciak & Tyta
Przepraszam, ŻE CO??? Nie dość, że nie wypełniasz swoich obowiązków, ewidentnie trollujesz na forum to jeszcze arogancko machasz ręką na ludzi tekstem "jeśli mam ciągle słuchać waszych jęków"? Człowieku, sam się na to pisałeś, a teraz jeszcze masz wyrzuty do ludzi że mają pretensje do Ciebie o twoje lenistwo i niedopilnowanie obowiązków. Obudź się i wyjrzyj na świat, bo w internecie się nie nauczysz jak dobrze pracować.

PS Współczuję twojemu pracodawcy/nauczycielowi.
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

MOWILEM k**wa ze mnie nie ma! jeszcze rozmawialem z Toba calego sylwka Lex i dobrze wiesz ze mnie nie było :E a tu lirwa wracam i 69 wiadomosci na gg, no pi***olca idzie dostac.

Cezar tez był na tsie wtedy i szybko stwierdzilem ze jest idiota, niestety Jakub chciał dac mu szanse i musialem sluchac go cala noc... okazal się zwykla pizdziulka, wiec papa

Ogolnie tu musi rzadzic kolesiostwo! i Diavelek z Sunikiem adminow będą mieli, Lex jak zaczniesz wchodzic na tsa to może Ci nie odbiore za parę dni.

Nie, nic tak naprawdę nie widze, za dużo tematow, a jeszcze TAM logowalem się na swoje konto i nie pamietam co moglem czytac a czego nie.. :( jutro ogarne.

AHA! I Konrad chciał zmieniac wyniki PTMA bo chce wygrac z Nuggetem na najlepszego gracza, ale mu nie pozwolilem grzebac!!
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

lexiu wrote:Tylu moderatorów a robić ni ma komu. Moderatorzy globalni? Ze czterech a każdy zagląda może raz dziennie jak nie rzadziej. Reszta modów ma swoje działki i nimi się zajmuje.
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale moderuje to forum od ponad roku i zaglądam tu przynajmniej 5 razy dziennie. Muszę czytać wszystkie posty mimo iż nie zawsze mam na ochotę. Wydaję mi się, że spełniam wszystkie swoje obowiązki, staram się być obiektywny i nie oczekuję wdzięczności od nikogo za to. A jedyne co za to dostaje to oskarżenia, że zaglądam tu raz dziennie, a co za tym idzie mam wyjebane na to forum. Uprawnienia dostałem od Irreda, a nie jak co poniektórzy sądzą od Shadowa. Shad zmienił mi tylko podpis na Admin. Co do tego tematu ze Spambotem usunąłem go zaraz po wejściu. Sam nie wiem dlaczego nikt nie zrobił tego wcześniej, ale to nie powód by wszystkich nazywać nierobami bo parę osób się tu naprawdę stara.
Image
ImageImage
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Post by Kiciak »

No Lex trochę pod tym wzgledem przesadzil, ale to nie zmienia faktu ze Cezar się nie nadaje. Stracil moda - koniec tematu nie klocmy się.
Image
Image
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Akurat @Diav3l do Ciebie nic nie mam, wręcz przeciwnie. Ten admin mnie nieco zmylił ;P

@Shad Co do TSa i kolesiostwa - mówiłem ci headset się rozdupcył, w sylwka starszych nie było to i mogłem posiedzieć na głośnikach. Kupie headseta, będę wchodzić.
Bot 'timmy
Doświadczony driver

Post by Bot 'timmy »

Ja jako newsman tylko nie mam doświadczenia i pewnie mojej propozycji shadow nie przyjmie ale warto się postarać o tą posadę.
Post Reply

Return to “Regulamin i informacje”