FullSpeed Nations Cup!
FullSpeed Nations Cup!
Ty się nie odzywaj i idz stad :PP
FullSpeed Nations Cup!
Nie no lesiu musi startować ;P
FullSpeed Nations Cup!
Lesiu to podstawa, jeszcze Skibcio by się przydał do spółki z Muchomorem (nie wiem czy on gra jeszcze). Kapitanem powinien według mnie zostać Szkodnik, najlepiej by sobie poradził, problem w tym że na razie milczy 

FullSpeed Nations Cup!
Jacyś chętni na kapitana full spidzioków?oprócz Kielasa i Szkodnika?:) jakie zdanie mają na ten kapitanowania ;P reprezentacji obaj?:) i jak u nich z językami wrogów ;)Proszę o przybliżenie swych sylwetek ;P
(Dodano 31 grudnia 2010, 8:27)
A co do serwera mogę zaproponować serwer żorskich
jako kwalifikacyjny co do map to może z poprzedniej edycji jak ktoś ma
(Dodano 31 grudnia 2010, 8:27)
A co do serwera mogę zaproponować serwer żorskich
FullSpeed Nations Cup!
Dobra..trochę to dziwne...wiem że ważny jest kapitan ale dalej nic nie jest zorganizowane jeśli chodzi o jakieś kwali do repry. Kiedy gdzie i walić propo na temat

FullSpeed Nations Cup!
ja tam kapitanem nie chce być, wole się skupic na jeździe 
tak wgl jestem ciekaw kiedy będę udostepnione mapy na to i jakie to będą, a ja mam taki pomysł, bo nie kazdemu może kwali pasować w danej godzinie, to uruchomic serwer przez np tydzien czy 2 tygodnie czasu i np. 5 czy ilu graczy z najlepszy avergiem zostaje wybranych, mysle że to byloby najsprawiedliwiej, każdy kto będzie chciał się wykazać będzie miał na to czas.
tak wgl jestem ciekaw kiedy będę udostepnione mapy na to i jakie to będą, a ja mam taki pomysł, bo nie kazdemu może kwali pasować w danej godzinie, to uruchomic serwer przez np tydzien czy 2 tygodnie czasu i np. 5 czy ilu graczy z najlepszy avergiem zostaje wybranych, mysle że to byloby najsprawiedliwiej, każdy kto będzie chciał się wykazać będzie miał na to czas.

FullSpeed Nations Cup!
Serwer to prawdopodobnie nawet WDD moglby być
Ale pewny nie jestem 
Lesław dobrze mówi co do kwali ale wtedy nie wiadomo czy wszystko będzie sprawiedliwie
Nie no chyba nikt nie będzie chamem i nie będzie oszukiwac
Mapy na to pewnie będą pod koniec stycznia tak jak wyczytalem na stronie CB chyba po 24 ale nie wiem nie umiem angielskiego zbyt dobrze
Lesław dobrze mówi co do kwali ale wtedy nie wiadomo czy wszystko będzie sprawiedliwie
Mapy na to pewnie będą pod koniec stycznia tak jak wyczytalem na stronie CB chyba po 24 ale nie wiem nie umiem angielskiego zbyt dobrze
FullSpeed Nations Cup!
No to cośtrzeba już organizować. Proponuję serwer WDD lub żorskich. Z nastawieniem na ten 1
. Kwali..hmmm może by tak niedziela 23.01 ?? Mapki oczywiście musielibyśmy dobrać..

FullSpeed Nations Cup!
To ja może wrócę do tematu a właściwie poprę Lesia z pomysłem. Trzeba teraz tylko na mapy poczekać robić avegry i gra gitara ;D. Jaki serwer ? 

- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
FullSpeed Nations Cup!
WDD moim zdaniem najlepsze na to ;PSeraphim wrote:To musicie popytać żorskich, wdd, albo ePL, z tego co się orientuję.
FullSpeed Nations Cup!
ja tam mogę udostępnic zorski serw przez miesiac może wiecej zadnych sparow niezamierzam organizowac wiec będzie wolny ale rownie dobrze może być serw wdd serw to serw mnie tam jedno aaaa zrobilem trase na ten turniej ale nie potrafie zrobić gps i jakiegoś filmiku bardzo proszę o pomoc gg5827729 musze to zrobić jak najszybciej zeby traske wyslac może się wezma może nie chce sprobowac danke 
FullSpeed Nations Cup!
szczerze to lepiej nie wysyalj mapki chyba ze się postarales bardzo
FullSpeed Nations Cup!
Jeśli się chłopak postarał to niech śle !
A no niech się jeszcze ktoś wypowie na temat kwali jakiegoś.

- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
FullSpeed Nations Cup!
ravpolska wrote:zrobilem trase na ten turniej ale nie potrafie zrobić gps i jakiegoś filmiku bardzo proszę o pomoc gg5827729 musze to zrobić jak najszybciej zeby traske wyslac może się wezma może nie chce sprobowac danke
może jutube co?? google?http://www.youtube.com/watch?v=cpyeEtE-sKc
FullSpeed Nations Cup!
co do traski robiłem na niej gps i intro. traska nie zła chyba najlepsza od Rava jaką zrobił
FullSpeed Nations Cup!
ja się zgłosiłem - glosować na LeaHotStar czyli 2 aplikacja, obiecuje ze wybiore najlepszych graczy do składu 
FullSpeed Nations Cup!
W ilu tematach to jeszcze masz zamiar napisać? 
FullSpeed Nations Cup!
@kiTTz - ile znasz scene TM?, jak długo w nią grasz? może byś lepiej przedstawił swąją oferte a nie że mamy na Ciebie głosować...