Dzień Kobiet

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Meg
Furious Admin

Dzień Kobiet

Post by Meg »

To może Wam jakiś nawet temat założe jak będziecie grzeczni. :>
mscici3l
Jeździ konno

Dzień Kobiet

Post by mscici3l »

Najlepszego =)
Robot
Pirat drogowy

Dzień Kobiet

Post by Robot »

ano najlepszego oczywiście :)
Image
maziarz
Zaczyna szaleć na ulicach

Dzień Kobiet

Post by maziarz »

To może Wam jakiś nawet temat założe jak będziecie grzeczni. :>

Ja tam jestem bardzo grzeczny! :)

A co do tego ile kobiet się udziela.
Teraz widać tylko Kyzzn i Meg, ale z tego co pamiętam kiedyś jeszcze jakieś Panny się udzielały na forum.
XST!
kyzzn
Ostra jak żyleta

Dzień Kobiet

Post by kyzzn »

Dzięki chłopaki :) Chciałabym przeczytać tutaj coś bardziej hmm konkretnego niż "najlepszego" ;D Fajnie by było przeczytać co dokładnie takiego najlepszego tacy faceci jak Wy życzą takim kobietom jak my :D
ImageImageImage
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Dzień Kobiet

Post by marrek13 »

Żebyście dbały zawsze o ogumienie, czy to w samochodzie, czy to przy zmywaniu podłogi(dobre rękawiczki to podstawa), czy też przy ścieraniu kurzu(gumowe części łatwo się brudzą) itd. itp...

A zanim zostanę zlinczowany, to tak na serio - byście uświetniały życie tego forum i społeczności trackmaniowej tak długo, jak tylko to będzie dla Was możliwe i przyjemne. Może ktoś powiedzieć, że macie trudne zadanie, bo tak na dobrą sprawę jest Was tylko dwie, ale to jest jednocześnie "aż" i całkowicie wystarcza.

Wszystkiego najlepszego!
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Dzień Kobiet

Post by Vanitas / Lexiu »

kyzzn wrote:Dzięki chłopaki :) Chciałabym przeczytać tutaj coś bardziej hmm konkretnego niż "najlepszego" ;D Fajnie by było przeczytać co dokładnie takiego najlepszego tacy faceci jak Wy życzą takim kobietom jak my :D
My, faceci, jesteśmy prości. Nawet o piwie nie umiemy napisać choćby małego elaboraciku pochwalnego :D

//Edit

@Up You're a fag
Last edited by Vanitas / Lexiu on 08 March 2011, 18:43, edited 1 time in total.
Discord: vanitasss
Szrama
Pirat drogowy

Dzień Kobiet

Post by Szrama »

Najlepszego.. sugerując się twoją wypowiedzią Martula życzę głównie zmotoryzowanym babkom tańszej benzyny (z resztą w obecnych czasach uniwersalne życzenie ;p ) tańszego cukru i chleba, dobrych ocen w szkole, większych wypłat oraz sporo uśmiechu nawet po wypiciu szklanki soku z cytryny.

sorki za edity ale trochu gorączkę mam ;p
Last edited by Szrama on 08 March 2011, 18:44, edited 1 time in total.
Kasiula
Samochodowy prawiczek

Dzień Kobiet

Post by Kasiula »

Jakub wrote:wszystkiego najlepszego kyzzn i meg!

tak trochę prowokatywnie tylko te dwie pozdrawiam.
chce zobaczyc, czy w ogole jakas inna kobieta to czyta i się zburzy.
dawno tutaj nie zaglądałam, to akurat dzisiaj musiałam wejść:P prowokacja jak najbardziej udana:) p.s:również dziękuję za życzenia, jeżeli mnie obejmują:P:*
TRZ3CI
Pirat drogowy

Dzień Kobiet

Post by TRZ3CI »

Wszystkiego Naj :mrgreen:
Image

Image
Potman
Pirat drogowy

Dzień Kobiet

Post by Potman »

żebyście się nie zmieniały-po prostu! ;*
Image

Image
kyzzn
Ostra jak żyleta

Dzień Kobiet

Post by kyzzn »

Ahh thank you all, tak od razu lepiej ;D W przyszłym roku proszę nam dać taką fotę jak Trzeci zapodał, tylko że pozować mają trackmaniacy :D
ImageImageImage
ALTUS
Doświadczony driver

Dzień Kobiet

Post by ALTUS »

kyzzn wrote:Dzięki chłopaki :) Chciałabym przeczytać tutaj coś bardziej hmm konkretnego niż "najlepszego" ;D Fajnie by było przeczytać co dokładnie takiego najlepszego tacy faceci jak Wy życzą takim kobietom jak my :D
Jeżeli masz życzenie to proszę cię bardzo:

W dniu kobiet, dla wszystkich kobiet ciepłego uśmiechu pogody ducha i pozytywnych wrażeń na wszystko co was otacza ze szczerym życzeniem...Ja i każdy facet składa i pozdrawia :)

lexiu zapomniał dodać że prócz prostoty jesteśmy dodatkowo leniwi także ten tekst powyżej nad którym myślałem całe 10 minut wkleiłem na śledzika by każda kobieta/dziewczyna go widziała, inaczej zamęczyłbym się klepiąc go do każdej znajomej :wink:
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
Meg
Furious Admin

Dzień Kobiet

Post by Meg »

kyzzn wrote:Ahh thank you all, tak od razu lepiej ;D W przyszłym roku proszę nam dać taką fotę jak Trzeci zapodał, tylko że pozować mają trackmaniacy :D
Marto, ja to miałam na żywo w Stęszewie... można tak powiedzieć. :p Ktoś te tyłki fotografować musiał. :D Niezapomniane przeżycie :P

Jeszcze raz dzięki wszystkim Pysiaki :*
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

Dzień Kobiet

Post by Kiciak »

kyzzn wrote:Ahh thank you all, tak od razu lepiej ;D W przyszłym roku proszę nam dać taką fotę jak Trzeci zapodał, tylko że pozować mają trackmaniacy :D
chyba tego nie przemyslalas...:D
Image
Image
Image
ALTUS
Doświadczony driver

Dzień Kobiet

Post by ALTUS »

A czy możemy tego samego oczekiwać na dzień chłopaka :P :wink:
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
wutek
Jeździ konno

Dzień Kobiet

Post by wutek »

niewiele kobiet na tym forum, więc pewnie czują się jak boginie zostając zasypywanymi tyloma życzeniami:D i ja się dołączam życząc szczęścia i wytrwałości w TM, ale i sukcesów w życiu osobistym.

sam pozowałem do podobnego zdjęcia jak zarzucił Czeci (3 skarpetki, jak na okładce któregoś z albumów RHCP) do kalendarza dla koleżanek, ale niestety zawarliśmy układ, aby to zdjęcie nie znalazło się w internecie:D
Post Reply

Return to “Off-Topic”