Statystyki Neobux
Statystyki Neobux
mariowit opcja addfunts w zakladce refferals sluzy ci do przerabiania kasy na rental balance i wtedy kupisz :] ale lepiej poczekac z kupnem do pełnej aktywacji konta czyli 30 dni od rejestracji
Statystyki Neobux
wiem tylko mi pokazuje ze musze miec 1$ zeby je wplacic na rental balance
a co mi daje pelna aktywacja??
a co mi daje pelna aktywacja??
Statystyki Neobux
jak nie masz pelnej aktywacji to nie dochodzi ci kasa za klikanie poleconych,tzn. jakby się ktos zarejestrowal z linka twojego loginu to i tak by nie dochodzila do Ciebie kasa z jego klikania
Statystyki Neobux
aaaa dzięki za info 
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
nooo to super wiedzieć... własnie wczoraj kupiłem 3 poleconych, i co oni jak teraz klikają to mi nic nie doojdzie ?? A czy potem te pieniądze zostaną mi dodane, czy będą naliczane od pełnej aktywacji ?
EDIT: 30 dni będę miał dopiero 15 :/
EDIT: 30 dni będę miał dopiero 15 :/
Statystyki Neobux
Muck mówił tylko o poleconych z linka, nie o wypożyczonych. 
Statystyki Neobux
w sumie playergrid będzie krolikiem doswiadczalnym jeśli będzie mu dochodzic kasa z w wypozyczonych to będzie sygnał dla innych ze mozna już inwestowac w renting balance, polecam granie na jackpocie moj kumpel przypadkiem coś wcisnal i za 50 centow wygral 1,20$ renting balance i 0,50$ direct purchases
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
Póki co wygląda to tak: http://img6.imageshack.us/img6/6805/beztytuutuh.jpg
Statystyki Neobux
narazie nie jest to zbyt optymistyczny wygląd, jeśli kupiles ich wczoraj przed zalewem reklam a oni nic nie klikneli to trochę dziwne
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
taa, tylko czy teraz oni nie klikają, czy mi kasy nie dolicza ?? Wymieniać, czy nie ??
Statystyki Neobux
jak cały czas będzie 0 tzn ze się pospieszyles i poprostu kliki nie dochodzą, wymiana wypozyczonych chyba coś kosztuje wiec lepiej pochopnie ich nie wymieniac, poczekaj ten dzień dwa i wyciagnij wnioski
- PlayerGrid
- Doświadczony driver
Statystyki Neobux
No co poradzić... tak zrobię...
Statystyki Neobux
fajnie kurde bo ja siedziałem do 22.15 i chuja reklam miałem nic kur.. kompletnie nool
PlayerGrid ja wykupiłem polecone/wypożyczone w czwartek i jak kliknęli a to było tylko w piątek i sobotę to kasa mi doszła i kliki tez się zaliczyły, jeden od piątko nie klikał to go wymieniłem a to kosztuje 0.08$
a niby jak się gra w jackpocie?
PlayerGrid ja wykupiłem polecone/wypożyczone w czwartek i jak kliknęli a to było tylko w piątek i sobotę to kasa mi doszła i kliki tez się zaliczyły, jeden od piątko nie klikał to go wymieniłem a to kosztuje 0.08$
a niby jak się gra w jackpocie?
Statystyki Neobux
smieszna sprawa z tym jackpotem, moj kumpel nawet nie pamieta zeby gral, prawdopodobnie coś wcisnal albo mu neobux prezent sprawil, ciekawostką może być fakt, ze data wygrania to 1 kwiecien no ale, ta kasa wciaz jest na jego koncie wiec wszysto ok.
Zeby zagrac na jackpocie to trzeba unlockowac go, na gorze taka opcja w zakladce jackpot, nastepnie wciskasz losowo kwadracik jeśli trafisz to dostajesz nagrode.
Zeby zagrac na jackpocie to trzeba unlockowac go, na gorze taka opcja w zakladce jackpot, nastepnie wciskasz losowo kwadracik jeśli trafisz to dostajesz nagrode.
Statystyki Neobux
a później się go blokuje czy już normalnie wyłączam stronę?
Statystyki Neobux
blokada jest specjalnie właczona przed nieumyslnym wcisnieciu jackpota ;], no pewnie jak mozna odblokowac to i da rade zablokowac
Statystyki Neobux
ja wykupiłem 3 poleconych choć konta 30 dni jeszcze nie mam, i coś tam kasy dochodzi. mało bo mało, ale klikają. od soboty 15 kliknięć.
Statystyki Neobux
zgadza się nie trzeba miec konta 30 dni zeby poleceni klikali. mi już klikneli 46 i jutro kupuje kolejnych 3:)
Statystyki Neobux
eh farciarze 
bo kurde a u mnie w ogole nie klikają już od soboty żaden ;////
bo kurde a u mnie w ogole nie klikają już od soboty żaden ;////