Tomerq's Garage ;d
Tomerq's Garage ;d
Dlaczego kończę z prywatnymi skinami? Odpowiedź jest bardzo prosta. Po prostu mam już dość ciągle goniących terminów, tego uczucia kiedy nie wszystko wychodzi tak jak bym sobie tego życzył, a przede wszystkim tego, że z fajnego zajęcia na wolny czas, zrobiła się nużąca i monotonna robota. Nie bawi mnie to już tak jak wcześniej, a czasem wręcz odrzuca. Nie zrozumcie mnie źle, ale to naprawdę ciężka rzecz starać się ciągle wymyślać coś nowego i ciekawego. Wydaje mi się, że nadszedł ten czas, kiedy poczułem ten tak zwany syndrom wypalenia. Muszę sobie odpocząć, zacząć znów się cieszyć robieniem skinów.
A tymczasem niech się "młodzi" wykazują i pokazują co potrafią
Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie, a jak nie, to nie, g*wno mnie to obchodzi, płakać nie będę
Bardzo proszę, żebyście mi teraz nie spamowali skrzynki PW z zamówieniami. Macie pecha, że się nie załapaliście, idźcie sobie gdzieś indziej
Tyle miałem dzisiaj do przekazania, koniec imprezy, dobranoc.
Tomerq's Garage ;d
Damn, right
a przede wszystkim tego, że z fajnego zajęcia na wolny czas, zrobiła się nużąca i monotonna robota. Nie bawi mnie to już tak jak wcześniej, a czasem wręcz odrzuca. Nie zrozumcie mnie źle, ale to naprawdę ciężka rzecz starać się ciągle wymyślać coś nowego i ciekawego.
Tomerq's Garage ;d
szykuj się na PSC4 ;d
Tomerq's Garage ;d
będzie na pewno w tym roku może nawet w tym kwartale 
Tomerq's Garage ;d

Skiny F1 będą się co jakiś czas pojawiały na CP.
Tomerq's Garage ;d
Przy skinie Johna mogłeś trochę inaczej zrobić napisy "Fear Factory" i przecięcie na nicku mogłoby być lepiej zrobione
Ja zrobiłem to w ten sposób http://img189.imageshack.us/img189/9453/johnpodpis.png , chociaż oczywiście też mogłoby być lepiej. Universal Soldiers bardzo kojarzy mi się z GreyOrange
. Przy AXE nie potrafię się do niczego przyczepić
. Wszystkie skiny F1 są pr0, tylko przy Mercedesie odrobinę inaczej pociągnąłbym ten czarny przód i zrobił jaśniejszą alphe, praktycznie białą. Maksymalny połysk na czarnym malowaniu daje efekt srebrzystego połysku w odpowiednim oświetleniu 
Tomerq's Garage ;d
nie wiem czemu, ale jakoś źle mi się kojaży US w TM
Tomerq's Garage ;d
Już spieszę odpowiadać

Bardzo trafne spostrzeżenie! Podstawą miał być ten skin. Początkowo miałem tylko dodać same napisy. Później wpadłem na pomysł z motywem orzełka, a niektóre pozostałe rzeczy zostały jak byłyUniversal Soldiers bardzo kojarzy mi się z GreyOrange
W sensie, że pisanymi literami? Co do przecięcia to zgadzam się, zawsze coś może być lepiej zrobione niż jest. Bardziej chodziło mi tu o wymyślenie i zrobienie czegoś pasującego do drugiej strony, żeby miało ogólny charakter i podobieństwo, co chyba mi wyszłoPrzy skinie Johna mogłeś trochę inaczej zrobić napisy "Fear Factory"
W sumie, jak teraz patrzę, to rzeczywiście można było trochę inaczej zrobić pasek, no, ale już zostanie jak jest. Wszystkie skiny F1 mają dość jasną alfę tyle, że na białym modzie nie zawsze to widaćprzy Mercedesie odrobinę inaczej pociągnąłbym ten czarny przód i zrobił jaśniejszą alphe, praktycznie białą.
Tomerq's Garage ;d
W Mercedesie kombinowałbym jednak z tym efektem srebrnego połyskutomerq wrote:Wszystkie skiny F1 mają dość jasną alfę tyle, że na białym modzie nie zawsze to widać
Tak btw. to jaki plik w modzie zamalowałeś na biało? Lub skąd ściągnąłeś mod?
Tomerq's Garage ;d
http://www.tmmod.info/index.php?f=viewMod&id=591 ^^Cappy wrote:Tak btw. to jaki plik w modzie zamalowałeś na biało? Lub skąd ściągnąłeś mod?

Tomerq's Garage ;d
Hum? Alpha na czarno-full mat, alpha na biało-pełny połysk. Robię takie elementy we wszystkich moich skinach
Miałem na myśli efekt lustra. Czarne diffuse + biała alpha. Coś takiego chyba wykorzystane jest tutaj http://www.trackmania-carpark.com/skin.php?id=10805
Tomerq's Garage ;d
Najpierw niech poprawiKiciak wrote:daj Merca na CP pls ;]
Tomerq's Garage ;d
to dojebałem teraz

efekt lustra można uzyska przy odpowiedniej szarości, tak mi się wydaje
Tomerq's Garage ;d
Em przepraszam... ale ile skinów i co ile godzin/dni/miesięcy/lat można wrzucać na CP? Bo już nie mogę się doczekac tych skinów F1... ;p

Tomerq's Garage ;d
Nie ma limitu