Nie wystąpię w kwalifikacjach
28- Przeprowadzka na inna dzielnice wrocka do tego dochodzi brak neta gdzies od 3 dni do tygodnia ... szkoda:x
GL TP
koniec PL4, poczatek NC3.jakub wrote:kwalifikacje będą grane w piatek, 28.09.2007 o 20:00 godzinie.
będą one grane na 3 trasach z PL4, ktore podam po PL4 w poniedziałek 24.09.2007.
23 graczy gra na rounds do 60 punktów.
na koncu suma punktów z 3 trackow będzie decydowala o awansie do reprezentacji 4 najlepszych graczy.
gramy na serwerze NC3 team POLAND, hasło dostaniecie ode mnie na pm, gg lub na teamspeaku.
proszę mi napisac w piatek na gg, i pytac się o hasło.
w kwalifikacjach moga grać:
- majak (za dobra gre w NC i PL)
- robot (za talent)
- wizzard (za talent)
- fuji (za dobra gre w PL)
- derty (nie wiem za co)
- marvas (za dobra gre w PL i 4. mieisce na ESWC)
- badolo (bo jest najlepszy gracz 2. ligi)
- turbo (za talent)
- lechu (za talent)
- dahag (za dobra gre w PL i 1. server rank na bylym serwie GT)
- hazyl (za dobra gre w PL)
- cyklop (za dobra gre w PL)
- sokol (za dobra gre w PL)
- brzerz (za dobra gre w PL)
- holus (za dobra gre na zlocie w poznaniu)
- radus (za uparcie i ugolnie dobra gre)
- bulet (za dobra gre w PL)
- szopek (za dobra gre w PL i NC)
- looney (za dobra gre w PL4)
- boski (za dobra gre w PL i NC)
- mroozio (za dobra gre w PL)
- rainer (za dobra gre w PL)
- marrek13 (za dobra gre w PL)
- coof (za dobra gre w PL)
w pewnym skladzie sa:
1 bax
2 gawron
3 grono
4 hack
5 jakub
6 mor_olo
7 prezes
8 shadow
9 szyna
10 tomek
11 wally
12 zeo
pozdrawiam wszystkich reprezentantow, i zycze GL innym na kwalifikacjach.
EDIT: licze na to, ze na kwai będzie okolo 15 graczy, wiec szansy nie sa takie zle.

A kwali jeszcze nie było.w pewnym skladzie sa:
1 bax
2 gawron
3 grono
4 hack
5 jakub
6 mor_olo
7 prezes
8 shadow
9 szyna
10 tomek
11 wally
12 zeo
ano szykuje się odlotowa zabawabulet wrote:poprostu fajnie by było pojechac w tym kwali ze wszystkimi bo niezla zabawa się szykuje i kociol na serwie
będzie tylko ten jeden termin.bulet wrote:Jakub a będzie jeszczejakas inna szansa na jazde czy tylko ten jeden termin, nie tam zebym się czul az tak mocny na reprezentacje ale chujnia wyszla ze nie pojade przez prace :? poprostu fajnie by było pojechac w tym kwali ze wszystkimi bo niezla zabawa się szykuje i kociol na serwie
bulet wrote:ok no to ja powiem inaczej każdy już wie co ja soba reprezentuje w tej grze było PITMC, PL3 teraz PL4, i jakby co to ja zawsze jestem do dyspozycji jeżeli chodzi o reprezentacjei spoko Jakub ja nie mam pretensji do Ciebie poprostu zapytalem jakby co to wiesz gdzie mnie szukac
![]()
zycze wszystkim powodzenia