Nations Cup 3 - POLSKO DO BOJU !
niech już zostanie jak jest.
wszyscy naraz jest poprostu najsprawiedliwej.
i jak ktos nie ma czasu, i nie może sobie go zalatwic(termin jest już dlugo znany), to watpie, ze mozna na niego liczyc w NC3.
i jak ktos nie ma czasu, i nie może sobie go zalatwic(termin jest już dlugo znany), to watpie, ze mozna na niego liczyc w NC3.
ej no Jakub ta wypowiedzia mnie rozwaliles, już pomijam fakt ze to tylko gra, ale to nie moja wina ze jestem w pracy i to nie ma zadnego znaczenia z pozniejsza dyspozycyjnoscia, tzn ze co, mam isc do kierownika i powiedziec ze chce urlop bo gram kwali do reprezentacji TMN no proszę ciejakub wrote:niech już zostanie jak jest.
pozdrawiam i zycze jeszcze raz powodzenia wszystkim
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
to ma jak najwiekszy sens.
nawet jak to nie jest profesionlany team, mozna starac się robić to dobrze, no nie?
a co jak szef ci znow nie da wolnego, jak będzie jakiś mecz NC3?
termin już nie będzie zmieniany.
nawet jak to nie jest profesionlany team, mozna starac się robić to dobrze, no nie?
a co jak szef ci znow nie da wolnego, jak będzie jakiś mecz NC3?
termin już nie będzie zmieniany.
nie wiem czy będę w piatek...mam zawody, ale postaram się być of course

REGULY NA KWALI: proszę PRZECZYTAC UWAZNIE
jeszcze raz przypominam pisać mi na pm o hasło na servera kwali.
jak już mielismy kontakt na gg, mozecie tez pytac na gg.
nie będę wysylal hasło na numery gg ktore nie znam.
o hasło pytajcie się OD 19:00, NIE WCZESNIEJ!!!
jak się dowiem, ze ktos komus który nie ma grać na kwali dal hasło, będzie on od razu dyskwalifikowany.
jak się okaze, ze będzie jakiś burdel graczy na kwali, bo ktos dawal hasło, skoncze to wszystko, i jak nie da się inaczej, sam wybiore graczy bez kwali.
- PISANIE W GRZE JAK INNI JESZCZE JADA, będzie KARANE OSTRZEZENIEM, I DYSKWALIFIKACJA, JAK GRACZ NIE PRZESTANIE.
- NIE MOZNA pisać DO OSTATNIEJ SEKUNDY RUNDY, NAWET JAK już się DOJECHALO (LUB JAK się WYPADLO Z TRASY, CZY NACISNELO ENTER).
- JAK KTOS coś NAPISZE, JEDZCIE DALEJ, DOPIERO PO KONCU RUNDY będzie OSTRZEZENIE. RUNDA NIE będzie POWTARZANA.
- NIE MA PISANIA "STOP", RUNDA NIE będzie POWTARZANA, JAK KTOS NAPISZE "STOP" JEDZCIE DALEJ.
- NA WARM UP, I TYLKO NA WARM UP MOZECIE NAZEKAC NA LAGI. JAK już ZACZNIE się JAZDA, każdy "STOP" będzie UWAZANY JAKO PRZEZKADZANIE INNYM, I będzie OSTRZEZENIE.
wiem, ze to brzmi trochę twarde, ale inaczej nie jest to mozliwe, jak mamy okolo 20 graczy, i podobno będzie na NC3, wiec najwyzszy czas się przyswyczaic.
zyce powodzenia!
jeszcze raz przypominam pisać mi na pm o hasło na servera kwali.
jak już mielismy kontakt na gg, mozecie tez pytac na gg.
nie będę wysylal hasło na numery gg ktore nie znam.
o hasło pytajcie się OD 19:00, NIE WCZESNIEJ!!!
jak się dowiem, ze ktos komus który nie ma grać na kwali dal hasło, będzie on od razu dyskwalifikowany.
jak się okaze, ze będzie jakiś burdel graczy na kwali, bo ktos dawal hasło, skoncze to wszystko, i jak nie da się inaczej, sam wybiore graczy bez kwali.
- PISANIE W GRZE JAK INNI JESZCZE JADA, będzie KARANE OSTRZEZENIEM, I DYSKWALIFIKACJA, JAK GRACZ NIE PRZESTANIE.
- NIE MOZNA pisać DO OSTATNIEJ SEKUNDY RUNDY, NAWET JAK już się DOJECHALO (LUB JAK się WYPADLO Z TRASY, CZY NACISNELO ENTER).
- JAK KTOS coś NAPISZE, JEDZCIE DALEJ, DOPIERO PO KONCU RUNDY będzie OSTRZEZENIE. RUNDA NIE będzie POWTARZANA.
- NIE MA PISANIA "STOP", RUNDA NIE będzie POWTARZANA, JAK KTOS NAPISZE "STOP" JEDZCIE DALEJ.
- NA WARM UP, I TYLKO NA WARM UP MOZECIE NAZEKAC NA LAGI. JAK już ZACZNIE się JAZDA, każdy "STOP" będzie UWAZANY JAKO PRZEZKADZANIE INNYM, I będzie OSTRZEZENIE.
wiem, ze to brzmi trochę twarde, ale inaczej nie jest to mozliwe, jak mamy okolo 20 graczy, i podobno będzie na NC3, wiec najwyzszy czas się przyswyczaic.
zyce powodzenia!
Jakubie moj Ty kochany a jeśli ktos bedie mial startlaga? tzn wystartuje 5 sek za innymi to co, ja mam neostrade i ma ona narazie przeciazenia tzn zostanie to zlikwidowane do tygodnia tak powiedzieli ale czesto mam upload 4kb/s :/ i lagi bez przyczyn, dla mnie te kwali to frajda chociaż rozwazam opcje ze nie wystartuje bo mnie pokonasz, nie mam czasu na gre wczoraj od tygodnia bylem na servi (POL Headshot) widziales ile gralem i poszlem;p wiec narazie;)

moj także kochany radusie,
znam te problemy, ale niestety nic na nie nie poradze.
w PL4 wlasnie moj team mial chyba najwieksze problemy z netem (np mecz z GT).
nie robię tego nikomu na zlosc, ale nie mozemy sobie na to pozwolic, ze w meczu NC3 ze wzgledu slabego neta naszych graczy będziemy przegrywac punkty.
niech to będzie taki test.
jest to nieladne, ale prawdziwe, z neostrada i innymi wolnymi netami nie ma co się szykowac na esportowe ewenty przez internet.
a ogolnie kwali nigdy się nie skonczy, jak co 5 minut ktos inny będzie mial jakieś problemy.
sorry, ale tak niestety to jest, dzieks do polskiego internetu.
znam te problemy, ale niestety nic na nie nie poradze.
w PL4 wlasnie moj team mial chyba najwieksze problemy z netem (np mecz z GT).
nie robię tego nikomu na zlosc, ale nie mozemy sobie na to pozwolic, ze w meczu NC3 ze wzgledu slabego neta naszych graczy będziemy przegrywac punkty.
niech to będzie taki test.
jest to nieladne, ale prawdziwe, z neostrada i innymi wolnymi netami nie ma co się szykowac na esportowe ewenty przez internet.
a ogolnie kwali nigdy się nie skonczy, jak co 5 minut ktos inny będzie mial jakieś problemy.
sorry, ale tak niestety to jest, dzieks do polskiego internetu.
A jakub czy jak ktos bedxzize mial invalida to nie będzie enter all?

te Kwali to niezly terror widze
dobrze ze byla wstepna selekcja osob ktore moga w niej jechac bo bysmy mieli naprawdę przypadkowe osoby w reprezenatacji.
GL all
HF nie pisze bo to raczej fun nie będzie tylko ostra rywalizacja zjebana przez sprawy techniczne
GL all
HF nie pisze bo to raczej fun nie będzie tylko ostra rywalizacja zjebana przez sprawy techniczne
hehe, jednego nooba na kwalach macie mniej, mnie nie będzie bo to nie ma sensu^^ z Jakubem zagram a potem gdzies se pojde, chce tylko zobaczyc sklad repry^^

Radus no to 2 noobkow mniej, ja tez nie będę bo jednak potwierdzilo się to co wczesniej pisalem; siedze teraz w pracy i wyjde dopiero po 22, wiec nie czekajcie na mnie......
.... ta akurat byscie czekali
.... ta akurat byscie czekali
pfff to Bulet podajmy sobie reke;) good luck biaaaaatch;D

Ehh.
moja jazda fatalna.
mapa cobhama - nie narzekam. tu było całkiem ok.
mapa sokoła - widać, że brak mi było treningu. dołujące jest to, że ktoś na WU sobie radzi a podczas trwania gry nic mu nie wychodzi.
mapa Maćka - ŻAL.PL wywaliło mnie z serwera. po powrocie niewielkie lagi, a jednak strasznie przeszkadzały, gdy się starałem jechać dobrze. z resztą nie tylko ja miałem taki problem, bo Brzerz też wyleciał.
sorry, że po powrocie na serwer napisałem tam coś ale mnie nerwy poniosły. mam nadzieję, że zrozumiecie.
Loony świetna gra! zajebisty gracz jesteś - widziałem to w meczach i na kwalifikacjach do meczów, gdy byłem w GT, ale teraz pokazałeś jak naprawdę super grasz.
to tak
pozdro
moja jazda fatalna.
mapa cobhama - nie narzekam. tu było całkiem ok.
mapa sokoła - widać, że brak mi było treningu. dołujące jest to, że ktoś na WU sobie radzi a podczas trwania gry nic mu nie wychodzi.
mapa Maćka - ŻAL.PL wywaliło mnie z serwera. po powrocie niewielkie lagi, a jednak strasznie przeszkadzały, gdy się starałem jechać dobrze. z resztą nie tylko ja miałem taki problem, bo Brzerz też wyleciał.
sorry, że po powrocie na serwer napisałem tam coś ale mnie nerwy poniosły. mam nadzieję, że zrozumiecie.
Loony świetna gra! zajebisty gracz jesteś - widziałem to w meczach i na kwalifikacjach do meczów, gdy byłem w GT, ale teraz pokazałeś jak naprawdę super grasz.
to tak
pozdro

ja sobie nie mam mic do zarzucenia
na kazdej mapie urwalem przynajmniej 10 pkt 
No to ja powiem tak:
Cobham - przyszedlem troszke za pozno akurat na start nie mialem WU (wiem moja wina:().Wiec tu było fatalnie
Sokół-Bardzo dobrze moim zdaniem pojechalem bylem 3 razy pod rzad pierwszy i 2 razy drugi
.
MAcka-Zal.pl - nie wiem co się stalo ale niektorych wyzucalo co przez to się peszylem. 3 razy mialem buga ;/ i to 2 razy po koniec ^^.
Ogólnie było niezle ale poziom był wysoki :>
@Jakub zrozum to ze się staralem i wez mnie do NC3
. będę się bardzo staral 
Cobham - przyszedlem troszke za pozno akurat na start nie mialem WU (wiem moja wina:().Wiec tu było fatalnie
Sokół-Bardzo dobrze moim zdaniem pojechalem bylem 3 razy pod rzad pierwszy i 2 razy drugi
MAcka-Zal.pl - nie wiem co się stalo ale niektorych wyzucalo co przez to się peszylem. 3 razy mialem buga ;/ i to 2 razy po koniec ^^.
Ogólnie było niezle ale poziom był wysoki :>
@Jakub zrozum to ze się staralem i wez mnie do NC3