To że wygraliśmy ostatnią mapę, to był chyba cud.
Było strasznie ciężko - GT postawiliście poprzeczkę bardzo wysoko.
Gratsy - nie przypominam sobie tak zaciętego meczu. W sumie każda drużyna mogła wygrać.... i oto chodzi, to było przeżycie
kurde coś nie wyszlo ze screenem 3 mapy;/ ehh sorry ale najwazniejsze 2 mam
[img]F:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\pol a.jpg[/img]
[img]F:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\pol b.jpg[/img]
RaDuS wrote:kurde coś nie wyszlo ze screenem 3 mapy;/ ehh sorry ale najwazniejsze 2 mam
[img]F:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\pol a.jpg[/img]
[img]F:\Documents and Settings\Admin\Pulpit\pol b.jpg[/img]
Radus, łebmasterem to ty nie będziesz. Najwazniejsze to zmien nazw plikow tak, aby nie było spacji i umiejsc je na jakims imageshacku lb coś w tym stylu
h0lus nie smiej się tak glosno, nie wypada. Radus chciał dobrze, po prostu mu nie wyszlo
Last edited by marvas on 03 March 2007, 23:05, edited 2 times in total.
i tu się już pokazuje bzdura tych rozgrywek, bo GT nie nalezy na wypadek w 1. round.
jakieś tam fm i fm2 graja a GT już nie, i to jest swinstwo.
jestem pewny, ze GT dal by rade ze wszystkimi drużynami PL3, ale już nie graja, to jest wedlog mnie nie fair.
4 fun tak samo pokazali swoja wartosc, spadaicie, bzdora jak chxx, mowilem o tym wczesniej, tu GT musi grać z pS i POL, a inni się bawia z fm, fm2, 4fun itd. jestem zly na was, bo psujecie polskie teamy.
zato graja jakieś fm2, 4fun itd., i się na pewno nie dowiemy, która drużyna jest najlepsza.
GT w 1. round wypadli, wilekie LOL, morolo, gratz, dajesz adminia w poznaniu!!!
ide pisać emaila do nich, może jednak znajda lepszego.
Jak ktos jest dobry to wygrywa. Skoro GT przegralo oba mecze to chyba jasne ze nie zasluguje na wejscie do 4ki? Sadzisz ze skoro z nami przegrali (z pol i ps) to coś by zawojowali dalej np z 666, K&D, czy XP? Nie sadze. oczywiście mogliby być w stanie stawic opor.
Ale ty masz inna miare widze i nie ma co się z toba klucic.
No wiesz. jak wchodze na tmpl to chce sobie spokojnie poczytac tmpl i co tam nowego się pojawilo. Ale jak widze pierwsze co, jechanie i narzekanie, to mnie od razu skreca. I wez tu zacznij spokojnie dzień.
Dobra w innych tematach nie będę pisal bo znowu się zacznie, znajac moj charakter.
ps. JA NADAL CZEKAM NA SCREENY nie obchadza mnie odsylacze, skroty, linki, PATHy , zrób chociaż zdjecie monitora jak masz wyswietlone screeny i wkloej tutaj, albo wydrukuj screen i seskanuj