crowmaster presents - gimp my ride

Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Hm.. Nie podoba mi się to, że jest jakiś taki rozciapany.. :D
To tu, to tam, i taka breja lekka się robi.. :)
Kamuflaż z tyłu mi się podoba, ale już napis na spojlerze to nie ono, zbyt ciemny chyba..
No i jakoś te wstawki carbonowe dziwnie wyglądają.. :/

5/10
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

A mi się podoba. Jakiś odskok od standardowych skinów :)
oceniam na 8/10
Ścierens
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ścierens »

Toby - pisałem Crowie, że szkoda, że nie zajmuje się skinowaniem 4fun bo robiąc zgodnie z zamówieniem nigdy nie pokaże 100% skilla.
Innymi słowy - takie było zamówienie.
Image
Image
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

Nie no jasne, rozumiem, nie wątpie w skilla Crowa.. ;)
Po prostu jakoś ten pomysł mi nie podchodzi..
Sir. Ave
Jeździ konno

Post by Sir. Ave »

sprecyzuje,
jeśli takowe było zamówienie, czyli w gruncie rzeczy nie miałeś wolnej ręki, to
2/10 za pomysł zleceniodawcy.

za wykonanie twoje, nie muszę oceniać, bo ważne by ten co zamówił był zadowolony.

co nie zmienia faktu, że to gniot
aka savier.
Image
Jutro:
Image
Odmieniony, ale czy milszy?
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

ty chyba dalej nie zrozumiales, co to jest konstuktywna krytyka.
pozwole sobie zapoznac Ciebie z moim slabym polskim jezykiem z para slow konstrukcja - destrukcja, o których chyba jeszcze nie slyszales, lub nie wiesz, jakie ona ma znaczenie.

jeżeli nazywasz coś "gniot", to wytlumacz, czemu.
konkretnie, co ci się nie podoba, co jest technicznie, artystycznie czy pomyslowo zle.
co mozna by twoim zdaniem zrobić lepiej itp.

no i jak już się bierzesz za konstruktywna krytyke, nie szkodzilo by się trochę znać na temat i porownac z czyms, co jest lepsze niz ten "gniot".

konstruktywna krytyka się tak nazywa, bo ma cel coś zkonstruktowac, zbudowac, doprowadzic to tego, by stalo się lepiej.

same wyrazenie twojej antypatii robi dokładnie przeciwnie, i razem z tym jest destruktywne.
zdanie takie jest wyrazone, aby coś zdestruktowac, zepsuc, zlamacm, po polsku mowiac, aby komus dokopac.

takie coś na zadnym forum nie jest potrzebne.

pozwole jeszcze sobie dodac, ze destruktywna krytyka jest tym glupsza, jeżeli samemu nie umie się zrobić czegoś lepiej.
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

To, że na razie mam delikatnie związane ręce to wcale nie jest takie złe. Zamiast samemu kombinować jakieś motywy, czcionki itd dostaję wytyczne i robię według nich. I oczywiście zależy mi na opiniach szerszego grona, ale i tak najważniejszy głos ma zleceniodawca. Każdemu powtarzałem, że jeśli chce to mogę wprowadzać jakieś zmiany. Koniec prac określa zawsze zamawiający a nie ja.

Pewnym było, że nie każdemu spodobają się moje skiny. Opinie tych ludzi czytam i staram się aby kolejne prace były co raz lepsze. Jeśli ktoś napisze dwa słowa i ocenę to też przeczytam bo takie ma ktoś prawo na publicznym forum. Inna sprawa, że takimi postami przejmuję się tyle co nic.

Tak czy inaczej, interesu skinowania nie zamknę bo jest to zbyt zajebiste (mimo zawiłości i kupy nerwów jakie na to się traci).
ImageImage
Image
C13
Sir. Ave
Jeździ konno

Post by Sir. Ave »

Ty chyba dalej nie zrozumiales, co to jest konstuktywna krytyka.
pozwole sobie zapoznac Ciebie z moim slabym polskim jezykiem z para slow konstrukcja - destrukcja, o których chyba jeszcze nie slyszales, lub nie wiesz, jakie ona ma znaczenie.

jeżeli nazywasz coś "gniot", to wytlumacz, czemu.
konkretnie, co ci się nie podoba, co jest technicznie, artystycznie czy pomyslowo zle.
co mozna by twoim zdaniem zrobić lepiej itp.

no i jak już się bierzesz za konstruktywna krytyke, nie szkodzilo by się trochę znać na temat i porownac z czyms, co jest lepsze niz ten "gniot".

konstruktywna krytyka się tak nazywa, bo ma cel coś zkonstruktowac, zbudowac, doprowadzic to tego, by stalo się lepiej.

same wyrazenie twojej antypatii robi dokładnie przeciwnie, i razem z tym jest destruktywne.
zdanie takie jest wyrazone, aby coś zdestruktowac, zepsuc, zlamacm, po polsku mowiac, aby komus dokopac.

takie coś na zadnym forum nie jest potrzebne.

pozwole jeszcze sobie dodac, ze destruktywna krytyka jest tym glupsza, jeżeli samemu nie umie się zrobić czegoś lepiej.
a teraz superbomba nuklearna.
gdziem napisał że postaram się bardziej konstruktywnie ?

+ wysuwanie wniosków "jakubowych" zostaw sobie. mam coś do niego?
nie wydaje mi się. oceniam jego pracę, i mam prawo na każdą ocenę.
Jeśli nie rozumiesz, nie pisz głupot. Bo tym sposobem nie tyle mnie atakujesz, ale i samego skinmaker'a: zamiast ocenić pracę, poddajesz się ocenie innych i próbujesz odwalać obrońcę uciśnionych, którym crow nie jest.

co do słowa gniot. Wybacz, nie widzę w nim mocno wulgarnego słowa.
raczej miano określenia: czegoś niższej klasy, co powinno zostać na śmieciach. Bo tak mi wygląda ten wóź jak złom.
Ale zaraz, może o to chodziło?

i łostatnie zdanie. są producenci i nabywcy(między innymi). nie umiem, wielka mi szkoda, ja nie tracę, inni też nie. Do osądu towaru przed kupnem mam prawo.

i naprawdę wielki plus dla crow'a za ostatni post. Teraz wiem, że szykuje się niezła konkurencja dla innych, czego dowodem są jego poprzednie skiny, ale i nie da się zeżreć konstruktywnej krytyce, jak i tej pojebanej :)

+naprawdę nie lubię się kłócić, więc przepraszam cię crow jeśli cię zraniłem, i Ciebie jakub jeśli cię zraziłem do siebie. Jednakże na to nic nie poradzę.
aka savier.
Image
Jutro:
Image
Jakub

Post by Jakub »

dalej mam wrazenie, ze ty nawet nie rozumiesz, co to jest konstruktywna krytyka, dalej ani slowa o tym, CZEMU ten skin jest "gniotem".

jeżeli jednak piszesz, ze wcale nie chcesz krytykowac konstruktywnie i masz prawo na każda ocene, to pozwol mi ci powiedziec, ze ja uwazam Ciebie za "gniota".

mam nadzieje, ze teraz, kiedy już przestrzegam się twojej logiki uzywania krytyki, nie będzie potrzeby na dalsze dyskusje.
Sir. Ave
Jeździ konno

Post by Sir. Ave »

dziękuje i nawzajem ;)
aka savier.
Image
Jutro:
Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Taki tam z dzisiaj bolid :) Jednego razu widziałem na serwerze techowym przedstawiciela drużyny Imperial Residents (z Rosji) i na ich aucie wzorowałem nowy dla WDD.

Zanim przejdziecie do oglądania - tak, ma być taki mało wybajerzony :P Nie chciałem robić choinki tylko tym razem coś prostszego :) Screeny bez żadnej poprawki.

:!: WDD 2o12 :!:

Image

Image

Image
Last edited by crowmaster_13 on 31 January 2012, 18:58, edited 2 times in total.
ImageImage
Image
C13
złozi
Junior ujeżdżacz

Post by złozi »

Niby nic specjalnego, a jednak dopasowanie kolorów mi się podoba. Ogień z dupy. 9/10
luka
Rudy

Post by luka »

mało wyjebany gniot 2/10

a tak na serio, to fajny, też nie lubie choinek, gdzie wszystkiego jest za dużo, tylko zmieniłbym pomarańcz na niebieski :D

10/10
Image

Image
Image
Jakub

Post by Jakub »

mi się także takie "minimalistyczne" skiny podobaja.
przypomina mi ze stylu trochę ostatniego skina tobyego, który także mi przypadl do gustu.
wyrazne linie, mało kolorow, wykonanie jednego pomyslu, a nie ich twudziestu.

co mi się nie podoba za bardzo, to ten kung fu panda bez uszy na spoilerze tylnym. wedlug mnie jakos nie pasuje do reszty wzoru.
Ścierens

Post by Ścierens »

Minimalistyczne skiny są okey, ale jako, że nie ma na nich zawartych dużo elementów liczy się precyzja.
Mnie też się podoba.

@Jakub - to nie 'kung fu panda' tylko zombie. :D Tak mniemam.
Image
Image
piana

Post by piana »

Właściwie predmówcy już ujęli w słowa to co chciałbym powiedzieć.
Z racji trochę słabej jakości skrinów, nie mogę się dopatrzeć czy jest jakiś 'deseń', 'siateczka' na skinie' co wg mnie zawsze ładnie wygląda, ale tak czy siak, minimalizm skinów mnie ujmuje, więc dałbym szczere 10/10
Image

Image
myy
Samochodowy prawiczek

Post by myy »

Najładniejszy skin jaki widziałem :) 10/10

Mam nadzieje ze nie zapominasz o mnie
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

@Piana, deseń oczywiście jest, ale taki delikatny i tylko na pomarańczowym kolorze. Screeny są jakie są bo nie chciałem aby ktoś powiedział, że podrasowałem je aby lepiej wszystko wyglądało.

@Jakub, "kung-fu panda" jest w rzeczywistości czaszką :) Znaczy się pod takim hasłem wynalazłem tę ikonę w sieci. Chciałem jakoś umieścić "dead" z nazwy teamu ;)

@Myy, pamiętam, ale kiedy mógłbym go ewentualnie zacząć to nie jestem w stanie powiedzieć. Teraz w kolejce jest Ścierek a wystosował mi takie zamówienie, że hej. Nawet Pianę i jego PW przebił co do tej pory wydawało mi się nie do osiągnięcia ;)

@ewrybady, dzięki za opinie :D
ImageImage
Image
C13
piana

Post by piana »

crowmaster_13 wrote: Teraz w kolejce jest Ścierek (...)Nawet Pianę i jego PW przebił co do tej pory wydawało mi się nie do osiągnięcia ;)
<poklon> moje uznanie Ściera :P
Image

Image
crowmaster_13
Pirat drogowy

Post by crowmaster_13 »

Po trudach i znojach w końcu powstał:

:!: ŚcieRide :!:

Image

Image

Image