BTW: z tego co widze to 1 sekor też masz najlepszy
Some of my pbs ^^
Some of my pbs ^^
Dzięki maniuś ;] no niby tak , ale jest on zdecyowanie mniej brany pod uwagę ^^ najważniejszy na tej mapie jest koniec ;d

Some of my pbs ^^
w sumie dzięki ostatniemu sektorowi nadrobiłeś, bo inaczej cienko by było ;p
maniek w pierwszym sektorze nie trzeba być mistrzem by mieć lepiej, wszystko się rozwija potem ;p
maniek w pierwszym sektorze nie trzeba być mistrzem by mieć lepiej, wszystko się rozwija potem ;p

Some of my pbs ^^
w sumie dzięki ostatniemu sektorowi nadrobiłeś, bo inaczej cienko by było ;p
No jeżeli uważasz czas 37.9x za cienko

- peciolublin
- V.I.P.
Some of my pbs ^^
ja mam 37.9 ;/ jestem cienkibecksy wrote:w sumie dzięki ostatniemu sektorowi nadrobiłeś, bo inaczej cienko by było ;p
Some of my pbs ^^
nie jesteś, i becksio wątpię czy byś miał 37.9x, najpierw musiałbyś wylądować bez buga.luka wrote:ja mam 37.9 ;/ jestem cienkibecksy wrote:w sumie dzięki ostatniemu sektorowi nadrobiłeś, bo inaczej cienko by było ;p
i czy pasuje ci grać JUTRO w xmas cup?

Some of my pbs ^^
.becksio wątpię czy byś miał 37.9x, najpierw musiałbyś wylądować bez buga
Chyba aż taki słaby nie jestem żeby z 1x nie wycisnac 9x

- złozi
- Junior ujeżdżacz
Some of my pbs ^^
Ale zapierdzielasz, jesteś botem nadeo 
Some of my pbs ^^
Chociaż na a13 mam lepszy czas niż Ty. 
Fajny ten wózek masz.
Fajny ten wózek masz.
Some of my pbs ^^
ta, na raz.ozborn wrote:Ale zapierdzielasz, jesteś botem nadeo
a mi jeszcze na mumblu pierdoliles, ze becksowi lize dupe.
mowilem, ze jego czasy sa naprawdę dobre.
sluchaj się old nadeo ex-pro!
- złozi
- Junior ujeżdżacz
Some of my pbs ^^
Jakubie, bywa tak, że człowiek się myli. Tak się składa, iż się właśnie pomyliłeś. Ze mną na pewno nie gadałeś o becksy'ie, nie mówiłem takich rzeczy. 
Some of my pbs ^^
to przepraszam i kieruje moja wypowiedz to tego, z ktorym mialem te rozmowe.ozborn wrote:Jakubie, bywa tak, że człowiek się myli. Tak się składa, iż się właśnie pomyliłeś. Ze mną na pewno nie gadałeś o becksy'ie, nie mówiłem takich rzeczy.
a ty becksy się tak nie podniecaj, bo ci na rundach na jakims c0 czy coś skopie pupsko