Wspominki po dziesięciu latach :)

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Post by Słowik »

Oj u mnie to się bardzo dużo od tamtego czasu zmienilo :p koniec edukacji, zmiana kraju, odnalezienie w sobie zdolnosci kulinarnych ( bycie grillowym na lanach się oplacilo haha :D )
Nie zwrocilem uwagi na link Shada i... i chyba wole tam nie wchodzic :D
Ssijcie mi jajca :)

Moje ostrzeżenia roxują xD

Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Outsid3r
Pirat drogowy

Post by Outsid3r »

Ehh... zaczynał człowiek w gimbazie, a zaraz studia się kończy, ale zleciało. :o
Najbardziej to chyba zacięte dyskusje w wątku futbolowym pamiętam i kłótnie Scrappa z Jakubem. :D
Image
Image
balaganmen
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by balaganmen »

Ahh... Widze ze sporo jeszcze mnie ominelo jak jakos samoistnie odszedlem w cień kiedy to było nie pamietam .. jakos kolo 2010..ale gra już tez odchodziła. naprawdę szkoda tego wszystkiego , trochę to wina nadeo ze kiepki kierunek obralo:P ale to nie istotne.
Pewnie nie wszyscy moga mnie pamietac ale mysle ze jak ktos gral w tym okresie to jakiś slad po sobie pozostawilem:)

Bardzo fajnie jest wpomniec wiele godzin przegranych i oczywiście przegadanych na ts ze swietnymi ludźmi :))
Tyle lat mienlo ze musialbym już niezle pogmerac w glowie by nikogo nie zapomniec...Ale moja przygoda zaczela się z P4G i tam wsumie tez zakoncyla:) Pierwsze osoby to na pewno Szafa, Wix, Faba, Baser, mało znany Dzidzia i Fabio Ktos coś wie co u tych ludzi slychac? POtem oczywiście kyzzn wniosla sporo do naszych dyskusji:)
A co kyzzn ze scooter foxem?:) dalej nie posiada telefonu komorkowego?:) wiesz coś może.
Ja tylko 2 razy mialem przyjemnosc na zywo poznac ludzi.. raz PGA i raz tak Ooo w Wawie bylem :) Kyzzn a to przypadkiem to w wawie spotkanie nie było Twoim pierwszym z kims z tmn?:P Spotkalem wowczas kyzznn diavela , scooter foxa i tomczyka. POzdrawiam wszyskich)
Meg tez się pryzlacze do pytania .. czy wiesz może jak tam Jarecki? A i także zapytam się o innych z TCW..?
AAaa i na koniec oczywiście przypomnial mi się KIng ?- co mnie specjalnie zawsze chciał zdenerwowac:)
Widze ze najwiekszym weteranem najdluzej grajacym i się udzielajacym to pozostal Shadow:)

Reasumujac - było za***iscie i bardzo milo się wspomina, az chcialo by się wrocic do tych czasów:) Te nocne rozmowy na ts do 3-4 a na 8 teoretycznie na zajecia na stucdiach.. w praktyce:) eee tam pospie sobie jeszcze:) Poprostu było za***iscie:) I wszystkich pozdrawiam.
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

ESWC 2008 - zeby dostac zgode musialem z rodzicami do Khasiusa jechac i mial się mna opiekowac :D Pierwsze poznanie ludzi na zywo i zabawa na calego :)

Scraplany- nie trzeba pisać wiele. Kto był ten wie jak jest :)

Ja osob wymieniac nie będę bo o kims zapomne :P W każdym razie spedzilem swietne chwile w tym czasie od 2008 do 2010 bądź 11 nie pamietam już i co zostalo to moje :) w każdym razie dziekuje kazdemu kogo mialem okazje poznac na zywo jak i o tych ktorzy w grze byli ze mna :P
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Bałagan, tamto spotkanie w Wawie na pewno nie było moim pierwszym w ogóle jeśli chodzi o TM :) Ale fajnie, że się udało :) Niestety nie wiem co ze Scooterem, nawet nie wiem jak można byłoby go znaleźć :(

A King? Zdziwiłbyś się :) King to już nie jest dziecko z podstawówki, tylko już mu bliżej niż dalej do końca studiów. I jest w porządku :D
ImageImageImage
wizzard®
Jeździ konno

Post by wizzard® »

Sieeeeeeeeeeeeeeeeemankoooooooooo

Trochę czasu minęło... Nie czytałem wszystkim postów. Rzucił mi się w oczy ten od Baxa. W pełni podpisuję się pod tym co napisał. To była przemegakozackaogień banda. LAN Party Poznań - ogień, zawody - ogień, najebka... ... ogień!! To kiedy się spotykamy?? :D
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

ImageWIIZZZ TY DZIADU! Matko, kopę lat! Widzę, żę trzeba podjąć zdecydowane kroki w sprawie tegorocznego SkrapLana;P
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

Już chyba żaden user piszący posta w tym topicu mnie nie zdziwi, picki mastery czatowce szymy nawiasy... , ludzie zmarchwiwstają jak na zawołanie.
Image
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

co z tym zlotem?

Post by RaDuS »

Hi all! Tak się zaczynalo na serwerach :D kupa czasu minela ale ludzi się nie zapomnialo :) Co do zlotow to byłem w poznaniu i pamietam co nieco :D ale nie w tym rzecz :D jak Wizz napisal może na slasku jakiś zlocik? Co prawda wiekszosc ma już rodziny i dzieci itd ale pewnie najebac by chetnie się poszlo :)
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

No kurna ScrappLan w maju to w tym roku obowiązek mili panowie, obowiązek!!!

Nie mam żadnych wiadomości od Jareckiego, kontakt jako taki miewam jeszcze z Redzikiem, z resztą niestety niet. :C
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

Będzie trzeba napisać kolejnego posta "zaginął przyjaciel", to może Jaruś się znajdzie ;D
ImageImageImage
Meg
Furious Admin

Post by Meg »

Na fejsie go zaczepie, może używa ;)
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Przez Suna albo firmę Skrapa nie da się go dorwać? Chyba tam pracował
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Bry,

Jarecki czasem coś na feja wrzuca - tak że żyje :)
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

fifi ;o
Image
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

que ? ;) dalej na kurniku ciśniesz ? :D
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

Post by Kinguś »

jak jest okazja, gramy co? <3
Image
TheViP
Emerytowany Admin

Post by TheViP »

Nie dzięki - może innym razem :)
Jarecki
Pirat drogowy

Post by Jarecki »

Cześć ludzie, żyje i mam się dobrze :P

Ogólnie dużo fajnych pozytywnych wspomnień związanych z tą grą. Za dużo by wymieniać, więc nie wymienie nic, by czegoś fajnego nie opuścic :P
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
kyzzn
Ostra jak żyleta

Post by kyzzn »

No Jaaaruś, nie zamulaj tylko opisz pierwszą fajną rzecz, która przychodzi Ci do głowy jak sobie pomyślisz o tm :) A nie - idziesz na łatwiznę ;)

Ale ogólnie fajnie, że żyjesz i masz się dobrze :)
ImageImageImage
Post Reply

Return to “Off-Topic”