Nie zwrocilem uwagi na link Shada i... i chyba wole tam nie wchodzic
Wspominki po dziesięciu latach :)
Oj u mnie to się bardzo dużo od tamtego czasu zmienilo :p koniec edukacji, zmiana kraju, odnalezienie w sobie zdolnosci kulinarnych ( bycie grillowym na lanach się oplacilo haha
)
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Ehh... zaczynał człowiek w gimbazie, a zaraz studia się kończy, ale zleciało.
Najbardziej to chyba zacięte dyskusje w wątku futbolowym pamiętam i kłótnie Scrappa z Jakubem.
Najbardziej to chyba zacięte dyskusje w wątku futbolowym pamiętam i kłótnie Scrappa z Jakubem.

-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ahh... Widze ze sporo jeszcze mnie ominelo jak jakos samoistnie odszedlem w cień kiedy to było nie pamietam .. jakos kolo 2010..ale gra już tez odchodziła. naprawdę szkoda tego wszystkiego , trochę to wina nadeo ze kiepki kierunek obralo:P ale to nie istotne.
Pewnie nie wszyscy moga mnie pamietac ale mysle ze jak ktos gral w tym okresie to jakiś slad po sobie pozostawilem:)
Bardzo fajnie jest wpomniec wiele godzin przegranych i oczywiście przegadanych na ts ze swietnymi ludźmi
)
Tyle lat mienlo ze musialbym już niezle pogmerac w glowie by nikogo nie zapomniec...Ale moja przygoda zaczela się z P4G i tam wsumie tez zakoncyla:) Pierwsze osoby to na pewno Szafa, Wix, Faba, Baser, mało znany Dzidzia i Fabio Ktos coś wie co u tych ludzi slychac? POtem oczywiście kyzzn wniosla sporo do naszych dyskusji:)
A co kyzzn ze scooter foxem?:) dalej nie posiada telefonu komorkowego?:) wiesz coś może.
Ja tylko 2 razy mialem przyjemnosc na zywo poznac ludzi.. raz PGA i raz tak Ooo w Wawie bylem
Kyzzn a to przypadkiem to w wawie spotkanie nie było Twoim pierwszym z kims z tmn?:P Spotkalem wowczas kyzznn diavela , scooter foxa i tomczyka. POzdrawiam wszyskich)
Meg tez się pryzlacze do pytania .. czy wiesz może jak tam Jarecki? A i także zapytam się o innych z TCW..?
AAaa i na koniec oczywiście przypomnial mi się KIng ?- co mnie specjalnie zawsze chciał zdenerwowac:)
Widze ze najwiekszym weteranem najdluzej grajacym i się udzielajacym to pozostal Shadow:)
Reasumujac - było za***iscie i bardzo milo się wspomina, az chcialo by się wrocic do tych czasów:) Te nocne rozmowy na ts do 3-4 a na 8 teoretycznie na zajecia na stucdiach.. w praktyce:) eee tam pospie sobie jeszcze:) Poprostu było za***iscie:) I wszystkich pozdrawiam.
Pewnie nie wszyscy moga mnie pamietac ale mysle ze jak ktos gral w tym okresie to jakiś slad po sobie pozostawilem:)
Bardzo fajnie jest wpomniec wiele godzin przegranych i oczywiście przegadanych na ts ze swietnymi ludźmi
Tyle lat mienlo ze musialbym już niezle pogmerac w glowie by nikogo nie zapomniec...Ale moja przygoda zaczela się z P4G i tam wsumie tez zakoncyla:) Pierwsze osoby to na pewno Szafa, Wix, Faba, Baser, mało znany Dzidzia i Fabio Ktos coś wie co u tych ludzi slychac? POtem oczywiście kyzzn wniosla sporo do naszych dyskusji:)
A co kyzzn ze scooter foxem?:) dalej nie posiada telefonu komorkowego?:) wiesz coś może.
Ja tylko 2 razy mialem przyjemnosc na zywo poznac ludzi.. raz PGA i raz tak Ooo w Wawie bylem
Meg tez się pryzlacze do pytania .. czy wiesz może jak tam Jarecki? A i także zapytam się o innych z TCW..?
AAaa i na koniec oczywiście przypomnial mi się KIng ?- co mnie specjalnie zawsze chciał zdenerwowac:)
Widze ze najwiekszym weteranem najdluzej grajacym i się udzielajacym to pozostal Shadow:)
Reasumujac - było za***iscie i bardzo milo się wspomina, az chcialo by się wrocic do tych czasów:) Te nocne rozmowy na ts do 3-4 a na 8 teoretycznie na zajecia na stucdiach.. w praktyce:) eee tam pospie sobie jeszcze:) Poprostu było za***iscie:) I wszystkich pozdrawiam.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESWC 2008 - zeby dostac zgode musialem z rodzicami do Khasiusa jechac i mial się mna opiekowac
Pierwsze poznanie ludzi na zywo i zabawa na calego
Scraplany- nie trzeba pisać wiele. Kto był ten wie jak jest
Ja osob wymieniac nie będę bo o kims zapomne
W każdym razie spedzilem swietne chwile w tym czasie od 2008 do 2010 bądź 11 nie pamietam już i co zostalo to moje
w każdym razie dziekuje kazdemu kogo mialem okazje poznac na zywo jak i o tych ktorzy w grze byli ze mna 
Scraplany- nie trzeba pisać wiele. Kto był ten wie jak jest
Ja osob wymieniac nie będę bo o kims zapomne
Bałagan, tamto spotkanie w Wawie na pewno nie było moim pierwszym w ogóle jeśli chodzi o TM
Ale fajnie, że się udało
Niestety nie wiem co ze Scooterem, nawet nie wiem jak można byłoby go znaleźć 
A King? Zdziwiłbyś się
King to już nie jest dziecko z podstawówki, tylko już mu bliżej niż dalej do końca studiów. I jest w porządku 
A King? Zdziwiłbyś się

Sieeeeeeeeeeeeeeeeemankoooooooooo
Trochę czasu minęło... Nie czytałem wszystkim postów. Rzucił mi się w oczy ten od Baxa. W pełni podpisuję się pod tym co napisał. To była przemegakozackaogień banda. LAN Party Poznań - ogień, zawody - ogień, najebka... ... ogień!! To kiedy się spotykamy??
Trochę czasu minęło... Nie czytałem wszystkim postów. Rzucił mi się w oczy ten od Baxa. W pełni podpisuję się pod tym co napisał. To była przemegakozackaogień banda. LAN Party Poznań - ogień, zawody - ogień, najebka... ... ogień!! To kiedy się spotykamy??
WIIZZZ TY DZIADU! Matko, kopę lat! Widzę, żę trzeba podjąć zdecydowane kroki w sprawie tegorocznego SkrapLana;PWspominki po dziesięciu latach :)
Już chyba żaden user piszący posta w tym topicu mnie nie zdziwi, picki mastery czatowce szymy nawiasy... , ludzie zmarchwiwstają jak na zawołanie.
co z tym zlotem?
Hi all! Tak się zaczynalo na serwerach
kupa czasu minela ale ludzi się nie zapomnialo
Co do zlotow to byłem w poznaniu i pamietam co nieco
ale nie w tym rzecz
jak Wizz napisal może na slasku jakiś zlocik? Co prawda wiekszosc ma już rodziny i dzieci itd ale pewnie najebac by chetnie się poszlo 

No kurna ScrappLan w maju to w tym roku obowiązek mili panowie, obowiązek!!!
Nie mam żadnych wiadomości od Jareckiego, kontakt jako taki miewam jeszcze z Redzikiem, z resztą niestety niet. :C
Nie mam żadnych wiadomości od Jareckiego, kontakt jako taki miewam jeszcze z Redzikiem, z resztą niestety niet. :C
Będzie trzeba napisać kolejnego posta "zaginął przyjaciel", to może Jaruś się znajdzie ;D

Na fejsie go zaczepie, może używa 
Przez Suna albo firmę Skrapa nie da się go dorwać? Chyba tam pracował
Bry,
Jarecki czasem coś na feja wrzuca - tak że żyje
Jarecki czasem coś na feja wrzuca - tak że żyje
que ?
dalej na kurniku ciśniesz ? 
Nie dzięki - może innym razem 
Cześć ludzie, żyje i mam się dobrze
Ogólnie dużo fajnych pozytywnych wspomnień związanych z tą grą. Za dużo by wymieniać, więc nie wymienie nic, by czegoś fajnego nie opuścic
Ogólnie dużo fajnych pozytywnych wspomnień związanych z tą grą. Za dużo by wymieniać, więc nie wymienie nic, by czegoś fajnego nie opuścic

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
No Jaaaruś, nie zamulaj tylko opisz pierwszą fajną rzecz, która przychodzi Ci do głowy jak sobie pomyślisz o tm
A nie - idziesz na łatwiznę 
Ale ogólnie fajnie, że żyjesz i masz się dobrze
Ale ogólnie fajnie, że żyjesz i masz się dobrze

<- Drzwi