Liga I » Runda 4: #p~S vs |GT|

Komentarze do meczów
hack
Team Poland

Post by hack »

Zobacz na tabele, i powiedz czy nie mamy szans ;-) ;-) ;-), troszke pomyślunku i nagle mogą się odwrócić role xD

[ Dodano Sro się 29, 2007 8:39 am ]
Czekam tylko teraz na opinie GT ;) ;) ;)
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Jak coś panowie to
Mi i Loonyemu piątek pasuje, Jesz i Maxer powinni być, Fred też się postara.
Lecz nie będzie Grona i Coofa,
Więc teraz wszystko od Ripa zależy.
Powiedzcie mu żeby zajrzał do tego tematu, poczytał i zadecydował.
Last edited by Fistashi on 29 August 2007, 9:05, edited 1 time in total.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Wow widze ze się namieszalo mocno :)
My prosiaki walczymy do konca, wiemy ze jest już 4 pkt straty i będzie to ciezkie do odrobienia, ale na pewno nie damy za wygrana zadnemu teamowi :)
Co do niedziela 20 - wiem ze to zly termin, ale mi osobiscie zaden praktycznie nie pasuje idealnie, wiec nie chce miec zalu za ta niedziele 20 do nikogo. Osobiscie wiem ze czasem się może tak przytrafic ze kogos nie będzie z przypadkow losowych, ale jednak meczyk to okolo godzinka czasu, wiec mysle ze zwody z nie graniem z jakichś blachych powodow to paranoja panowie :) rozumiem może nie być 2 osob z teamu wtedy jeśli pech jest naprawdę wielki, tak jak my mielismy tydzien temu, Haczek jak to Haczek jest we Wloszech i nie mogl grać teoretycznie w niedziele, na szczescie się zjawil nie trenujac jednak prawie mapek, ale wielkie brawa za walke. Khasiusa nie było z powodu waznego wyjazdu zwiazanego z praca czy tam ze studniami. Ja natomiast pojechalem z Monia na wesele (tak w niedziele, niezwyczajnie ale tak było :P ) i tez grać nie moglem. Po prostu nasz team ma taka sytuacje ze gra 5 osob, w innych teamach jest to inaczej bo maja szersza kadre wiec strata 2 zawodnikow nawet niezlych to nie taki problem naprawdę :) nie musicie się bac ze przegracie, bo ja wiem ze bez 1 czy 2 kluczowych zawodnikow da się z powodzeniem czesto walczyc, walczyly prosiaki z pol mimo takiego skladu a to o czyms swiadczy. Ja mam tylko apel zeby nikt nie blokowal terminu meczu na ten w ktorym akurat ktos z nas nie może grać, 1 osoba jeszcze ok, ale ostatnio to byla po prostu masakra a znalezc godzine w ciagu dnia się po prostu nie da. Ja z POL mialem grać nietstey pozniej nie udalo się przelozyc terminu na 12 za co nie mam zalu bo i tak przelozyc termin przed meczem się nei dalo. tyle ode mnie i mam nadzieje ze wreszcie zagramy pelnym skladem
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

LoL ale wy tasiemce piszecie ;D
Piątek se wybijcie z głowy bo jest mini turniej w TMU i paru graczy GT się zapisało, poaz tym chce miec h0luska na wyłącznosc xD
Sobota? Zaraz zacznie się marudzenie ze imprezki itd, ale mysle, ze warto by było ugadac się na tą sobote ;]
W niedziele znowu wszyscy grają...
A w poniedziałek się zaczyna szkoła :evil: Kułwa mac xD
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Oj k**wa, nie marudź Ripek xD
Ja Fred Loony, być może Maxer i Jesz sjuz jesteśmy na piatek przygotowani.. ale jak ty nie chcesz, to gramy w niedziele, ugodowo ;) No problem ;)
szopek
Lubi ostrą jazdę

Post by szopek »

bax wrote:Dla mnie termin 20 w niedziele to tez parodia, nic nie idzie zrobić, takie coś powinno odbywac się po obiedzie w niedziele, a nie na wieczor, kiedy ludzie maja wolny czas i chca odpoczac.
wyjąłeś mi to z ust !! biaczesie ja w ogóle nie wiem co to za idiotyzm w wakacje rozgrywać mecze wieczorem Oo to powinno być w granicahc południa albo tak jak Bax powiedział po obiedzie , bo ja np jak i pewnie wiele innych osób nie będzie siedzieć w niedziele o 20 w domu przed kompem na tym się świat nie kończy biaczesy !! :)
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

@fist - a grono będzie w piątek?
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Ok, panowie z #pS. My się wstepnie zgadzamy na piątek o godzinie 20.
Pod warunkiem, ze mecz będzie w HSTV, bo w sumie, to tylko dlatego poświęcamy jazde bez Grona..

Pozdrawiam.
Wally
Team Poland

Post by Wally »

a co się stalo ze grono nie może grać? bo może da się go jakos zalatwic ?
mi osobiscie najbardziej pasuje piatek, bo sobota wieczor mnie nie ma a w niedziele to dzień przed szkola i zacznie się pi***olenie o tym ze wakacje się skonczyly i ze trzebaby wy***ać stare ksiazki :P
dobra to pozalatwiamy mecza sprobujemy
Image

h0lus
Pirat drogowy

Post by h0lus »

hmm mi to tam piatek pasuje ;) mi zawsze pasuje :P i tak jestem n00bem w p~S i gram tylko jak squadu nie ma xD (czyt. ostatnie 2 mecze) bylismy oslabieni tez i nie jęczelismy ;) nie było w meczu z [POL] Khasa(wlazl na polowe ostatniej mapy) a Hack trenowal tylko godzine:)

tak samo w meczu z xp czolowego gracza nie było :) ale gralismy i nie robilismy zadnych problemow:) wiec skonczcie pierdolic plz.

btw. NIE ZAPOMINAJCIE ZE TO TYLKO k**wa jeb*** GRA ;)
Grono
Pirat drogowy

Post by Grono »

mozecie grać w piatek, przeciez nic się nie stanie jak w jednym meczu w GT nie zagram :P
R1p
Lubi ostrą jazdę

Post by R1p »

Szkoda, ze meczu nie będę mógł obejrzec... :) (no ale cóż, są wazniejsze sprawy -> turniej w TMU xD)
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

OK, to piątek 20 mecz
mam nadzieje że uda wam się to załatwic.. bo jak nie.. to pamiętajcie że dla HSTV się poświęcamy z tym osłabieniem..
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

Fistashi wrote:OK, to piątek 20 mecz

^^ u mnie to będzie 50 na 50 ze będę, nie rozumiem dlaczego ustawiacie się pod innych , ehhh. bo tak innym pasuje, i ch** :roll: zawsze gralismy w niedziele i każdy mial czas. ....
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Maxerr, bo tym razem będziemy w HSTV, a tak btw.
To właśnie przed chwila dowiedziałemsię, że sobota i niedziela też mi ne będzie pasowała chyba.. jakiś wyjazd do rodziny czy coś, moja małżonka sobie wymysliła -_-'

Ps. Maxerr, na pewno dasz rade, licze na Ciebie ... Bo jak nie, to tylko ja i Loony zostaje, bo z Jeszem nie mamy kontaktu a Fred jest niepewny.. a Tomerq strzelił focha.
Sk84funPrzemo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Sk84funPrzemo »

Ale rip ma racje, że jest turniej tmu, a się na niego też zapisałem tak więc mi nie zabardzo pasi, już wole w sobote albow niedziele o której tam chcecie :roll:
Image
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

Post by Maxer »

omfg, i znowu będę się pierniczyl z mapa sebika, wole wallego , tam mi idzie 8) ale multi tez ujdzie, zobaczymy orzeszek jak to pojdzie. ale będziemy w telewizji 8) to gramy 8)
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
tomerq
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tomerq »

Ja? foch? :shock: Niee... Niby czemu mialem focha strzelic?

Mapek prawie nie znam w ogóle...

A tak w ogóle to tez się zapisalem na ten turniej w TMU... :?
Image
Image
Image
Wally
Team Poland

Post by Wally »

Coz Maxer ja rozumiem cie, ale wg mnie ostatnia rzecza jaka bym mogl zrobić to marnowanie ostatniego wieczoru wakacji. w dzień mogę zagrac o wielu porach, ale po prostu szkoda ostatnie momenty wakacji stracic grajac w gre :)
Piatek masz trenowanie z glowy i mozesz spokojnie sobie rozplanowac weekend :P poza tym jeśli w piatek nie masz zadnej waznej sprawy to godzinka i po bolu wystarczy ze wejdziesz i zagrasz, ja tam nie lubie się zbytnio rozgrzewac przed meczem, 20minutek i jest git ;)
dobra a teraz jadziecie trenic ja sprobuje się zabrac za to dziś wieczoe pozdrawiam i czekamy na fajny meczyk :P
Image

Fistashi
Pirat drogowy

Post by Fistashi »

Taa tylko teraz Loony i Tomerq się popłakali i raczej nie możemy grać w ten piątek.. Ehh, GT wstydzilibyście się..
Post Reply

Return to “Polish League 4”