Liga I » Runda 6: |GT| vs ~FM~
może by tak 5 runde wpisac....!
No a tak ogolnie to dzięki za pozdro
Loony tez cie kocham :**
Co do meczu to dobrze jedzilo |GT| i moim zdaniem slusznie wygralo.
GG |GT| & ~FM~
Loony tez cie kocham :**
Co do meczu to dobrze jedzilo |GT| i moim zdaniem slusznie wygralo.
GG |GT| & ~FM~
Gratulacje obu drużynom się należą. Choć nie oglądałem, to wiem ze musiała być zacięta walka, szkoda ze do zera przegralo FM na 3 mapce.
@Rip
Czytaj newsy na stronie PL4
@Rip
Czytaj newsy na stronie PL4
- Sk84funPrzemo
- Zaczyna szaleć na ulicach
Xyx t tomus pisał, że ci kocha
Ja pisałem tylko: pozdro dla ksyksika!!! :*
Ja pisałem tylko: pozdro dla ksyksika!!! :*
Ano jest amatorska tabelka 
Tera został tylko fbn, wiec konczymy w 1. częsci tabeli
Tera został tylko fbn, wiec konczymy w 1. częsci tabeli
no tak na A walka ale Mrozio faktycznie mogl tego nie zauwazyc i to był bezsens fistaszi non stop pisal stop stop i stop a reszta gt urzadzila sobie czata czy forum jak kto woli pisza sobie co chca już na koncu nie wytrzymalem i napisalem do ripa widac na skrinie bo draznilo mnie to i wkur**** bezsens potem na C wdaliscie się w rozmowe z Hazem i gralem z Mroziem we 2 bo Haz był zajety rozmowa nie gra a na B pisaliscie caly czas pozdro dla pozdro dla i tyle mialem z gry;/ wg mnie bezsensownie jedynie gratulacje naleza się Gronowi który ani na krok nie odstawal a reszta to nc no może Loony jeszcze nie odstawal na 2 raz nie powinno być tylu gracyz na servie:/ wy chyba sobie zrobiliscie widownie a Haz mowil o 2 spectach i nikt si etym nie zajął mowiliscie bugi ale zal mi było pisać ze raz przeskakiwalo mi na 1 potem na 0 potem na 2 i skakaly specty w pewnym momencie neo padla a w pewnym mialem laga 5 sec tyle z mojej relacji, trochę nie zdyscyplinowany mecz, a chyba pokazalem się z dobrej strony bo jezdzilem równo

Tylko ze rip nie pisał i go przez większosc meczu nie było, tylko zapomniał napisac "afk"
Więc te pretensje nie do mnie
Więc te pretensje nie do mnie
nie mowie ze ty, mowie ze cale gt sobie forum urzadzilo

GT to banda debili i tyle
[ Dodano 15 września 2007, 22:54 ]
grono i fred to nie debile - ok im zwracam honor.
[ Dodano 15 września 2007, 22:54 ]
grono i fred to nie debile - ok im zwracam honor.

gratki FM , gratki GT - a jakże!
z powodów ciągłego braku czasu przez ostatnie dni znów nie mogłem zagrać meczu...:/ dopiero teraz wbilem na tmpl - tzn dopiero dziś... i wczoraj tez
nastepnym razem zrobie wszystko, aby przyczynic się do walki o ostatnie punkty.
Coofek mysle, ze zle oceniasz postawe siebie i innych/coniektórych graczy z GT...
z powodów ciągłego braku czasu przez ostatnie dni znów nie mogłem zagrać meczu...:/ dopiero teraz wbilem na tmpl - tzn dopiero dziś... i wczoraj tez
Coofek mysle, ze zle oceniasz postawe siebie i innych/coniektórych graczy z GT...
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
FRED wrote:
ciiiii nikt o tym nie wie :E

coof już nie musisz się podlizywacCoof wrote:no skoro jestem w GT a nie jestem Fredem ani Gronem xd
ps. mi trochę ciężko się gralo bo przed meczem wypilem 2baniaki i po kazdej mapie po jednym. ale w koncu siora 18-tke konczy raz w zyciu to trzeba było się napic
Grono prowadzil po pijanemu.. ;ddGrono wrote:coof już nie musisz się podlizywacCoof wrote:no skoro jestem w GT a nie jestem Fredem ani Gronem xd
ps. mi trochę ciężko się gralo bo przed meczem wypilem 2baniaki i po kazdej mapie po jednym. ale w koncu siora 18-tke konczy raz w zyciu to trzeba było się napic
To już wiem czemu tak czesto w bandy walil
no bo w pol same żule są ^^Coof wrote:Niektórym jak jakub, Brzerz czy bax procenty pomagają w grze ;D