Ale to nie upoważnia do olania sobie uzgadniania terminu i tym samym jak w naszym przypadku do zrobienia z przeciwnika frajerów.jak nie mozna się dogadac, trzeba grać w niedziele, to się liczy dla kazdej druzyny.
N/C
Ale to nie upoważnia do olania sobie uzgadniania terminu i tym samym jak w naszym przypadku do zrobienia z przeciwnika frajerów.jak nie mozna się dogadac, trzeba grać w niedziele, to się liczy dla kazdej druzyny.
maciek, ty nie pisz takich bzdor.Maciek wrote:"Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz" to mówi samo za siebie...R7 olało sprawe więc musi ponieśc konsekwencje. Spoko, napisze do lidera z pw jakie będzie na mecz a o 20.05 zrobie screena i dam go tutaj. Wtedy będzie walkower.
Kuba, problem jest w tym, że oni nie powiedzieli od razu, może gdyby to zrobili, albo jasno powiedzieli, że w sobote nie mogą, nie było by problemu, tak to możemy nie zebrać 3 graczy, ale ja już powiedziałem, mnie to już jebie, ta 2 liga to jest dno, organizatorzy też nie lepsi, nawet nie wiadomo kto jest organizatorem.btw: my mamy taki sam problem. mor_olo powiedzial odrazu, ze EM chce grać w niedziele wedlug regulaminu, wiec musielismy się zgodzic.
Nie ^^maciek, jutro spotkamy się o 14:00 na randke, co ty na to?
Noo za***iscie ze my się chcemy umowic, oni mają to w d*pie i to jeszcze nasza wina...Taak to nasza wina my w ogóle do kitu jesteśmy ze się chcemy umowic oni są super bo mają nas w d*pie no nie ? może jeszcze im oddamy walkowera bo oni by chcieli ?macie 15 zapisanych graczy, wiec jak wam się nie uda postawic 3, to niestety jest to wasza wina.
Ale powinniscie dac znać wczesniejcinek wrote:Tak ale mu nie mamy obowiazku się zgodzic jeżeli my się nie odzywamy to przychodzicie w niedziele o 20 robicie screna i sprawa zalatwiona wiec nie wiem o jaki ch** wam chodzi