Runda 5
Runda 5
nie powiedziałem nic o tym kto to wymyślił czy coś takiego. ale ok. następnym razem nic nie powiem nikomu i o nic nie zapytam. bulet mam nadzieję, że gdy będziesz grał w meczu z kimś kto nie wie o jakichś alternatywnych drogach, to nie odda wam meczu walkowerem za to, że nic nie mówicie o takich sprawach, jeśli o nich wiecie. Seque pamiętaj, że jak znajdę cuta na którejś mapie ostatniej kolejki, bo wtedy mamy mecz to nic nie powiem i całe GT będzie jeździć skrótami. nie będziesz miał prawa nic zrobić, bo niczym takim specjalnym nie zabłyśniemy i na pewno wy będziecie o nich wiedzieli. a jak nie to trudno.
[ Dodano 04 września 2007, 13:42 ]
ale z drugiej strony to teraz xp gra z fbn, a fbn wie o wszystkich drogach skrótach itp
[ Dodano 04 września 2007, 13:42 ]
ale z drugiej strony to teraz xp gra z fbn, a fbn wie o wszystkich drogach skrótach itp

Runda 5
@coof co ty taki nerwowy jesteś ja sobie jaja robię a ty widze ze się spinasz, w d*pie mam to kto to znalazl bo to wielkie g*wno jest i nic nie daje wiec nie ma o czym mowic, nie denerwuj się dla jaj to napisalem ze ja to znalazlem
btw dobrze ze to poruszyles bo wtedy nie będzie nieporozumien
btw dobrze ze to poruszyles bo wtedy nie będzie nieporozumien
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Runda 5
coof to nie o to chodzi, przynajmniej mi
nie wyolbrzymiaj calej sytuacji, bo tak czy inaczej jazda cutami jest zabroniona regulaminem, wiec jak cale GT pojedzie cutem to tak jakby walkower dla nas
hambułgeł (nie wiem czy tak mogę się do niego zwracac) ma racje, fuck the system
bad ola jaki master? to jest m@steł ^^
nie wyolbrzymiaj calej sytuacji, bo tak czy inaczej jazda cutami jest zabroniona regulaminem, wiec jak cale GT pojedzie cutem to tak jakby walkower dla nas
hambułgeł (nie wiem czy tak mogę się do niego zwracac) ma racje, fuck the system
bad ola jaki master? to jest m@steł ^^
Runda 5
...a nie czujesz satanistycznej atmosfery grając na tym tracku...?gawron. wrote:na litosc boska utnij te coppery @_@
ha! ha! ha! six, six, six - the number of the beast!
...jak to Żelazna Dziewica zaśpiewała
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Runda 5
1:13:07 zrobilem od tak przed chwilą na loonym
, a da się na pewno szybciej, już wyczulem traske ;-)
Runda 5
Do czwartku proszę wrzucac wasze rekordy na TMX, na kazdej z tras, bo będą potrzebne do relacji w HSTV, i będą ostro wypisane wasze nicki, kto i jak jedzie na każdym replayu. Także dla zawodnika może to być niezla reklama ^^.
pozdro....
pozdro....
Runda 5
stare dzieje ;p
Runda 5
Żeby pokazać ludziom dokładnie opracowane przez HSTV trasy, i oni będą mowic co i jak na trasie. wiec o to chodzi
dlatego przydałyby się najlepsze replaye !! wiec wrzucajcie na TMX