Gamebite - TMN

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
wiadp1
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by wiadp1 »

bulet wrote:PS. ja tak naprawdę tęsknie za czymś takim jak PITMC to był turniej z prawdziwego zdarzenia, kapitalny pomysl na rozgrywki i super wykonanie, w takim czymś mógłbym zagrać reszta to „szyt” :wink:
Co by nie mówić to bulet ma rację. Takiego turnieju jak PITMC w TrackManii jeszcze nie było. Nie chodzi o skalę (bo turniej sponsorowany przez Techland miał więcej chętnych i lepsze nagrody), ale o formę rozgrywek, pasjonującą rywalizację i genialne i innowacyjne rozwiązania zaimplementowane przez Scaryego i Suriva, które spowodowały, że myślę, że możemy śmiało powiedzieć, że PITMC był najlepszym turniejem jaki kiedykolwiek zorganizowano dla TrackManii.

Może już czas na PITMC 2 ?
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
Grono
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by Grono »

wiadp1 wrote:Może już czas na PITMC 2 ?
pewnie ze już czas :D
Słowik
Lubi ostrą jazdę

Gamebite - TMN

Post by Słowik »

Seque wrote:
SGMateusz wrote:ja oraz inny gracz Fuhrer też chcemy trochę rozpowszechnić TM, i szykujemy się by zrobić jkaiś projekt o TM na stronę internetową naszego Gim. może jakieś osoby się tym zainteresują.

[ Dodano 08 listopada 2007, 7:54 ]
Jeśli ktoś byłby chętny żeby nam pomóc to byłbym wdzięczny za jakiś krótszy lub dłuższy wmiare możliwości artykuł o tym na czym polega gra co ją charakteryzuje jakie są jej wady a jakie zalety grafika wymagania itp.
jak coś to mój numer gg- 4796944 pozdro
klany typu UR to zadny team,
a to ze en fuhrer w ogole ma swoj nick to musi być kompletnym debilem, nie zna historii czy co?
Fuhrer to mój kumpel z klasy pytałem się go skad on taki nick wytrzasnął powiedział ze nie pamięta w jakiejś grze chyba widział. A co do teamu typu UR to wiadomo że... nie dokończe bo się znowu ktoś przyczepi :wink: :wink: :wink: .

[ Dodano 08 listopada 2007, 8:56 ]
bulet co do moejej osoby to teraz po tym jak zaspamowałem tmpl swoimi beznadziejnymi tematami próbuje się poprawic i zaczac coś robić słusznego i gadać do rzeczy nawet nick już zmieniłem Słowik przestniał istnieć już był zbyt "sławny inaczej". Nie wierzysz w moją poprawe :?: :?: :D :( :D :(
brzerzanin
Zaczyna szaleć na ulicach

Gamebite - TMN

Post by brzerzanin »

a ja mysle ze powinnismy lapac każda okazje do promowania naszej sceny... nawet na tej stronie. nasza scena jakby nie patrzec jest mala a na tamta strone na pewno wchodzi ktos kto nigdy nie gral w TMN i popatrzy sobie ze jest jakieś TMN wsrod NFS, PES, FIFA wiec pomysli sobie ze gra pewnie jest fajna i sobie ja sciagnie. I tak pomalu coś zacznie się dziac. trzeba zaczynac od malych rzeczy a nie czekac az stanie się coś ze będziemy na takim topie jak CS

trochę pi***olę smuty bo jestem po 8 tabletkach przeciwbolowych. k**wa już sam nie wiem co tu napisalem a ch**
Image
Image
Image
Image
bulet
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by bulet »

wiadp1 wrote:Co by nie mówić to bulet ma rację.
ło jezu po raz 1 po 13 miesiacach w TMN kto mi przyznał racje :oops:
wiadp1 wrote:Może już czas na PITMC 2 ?
wlasnie mi poleciala slinka....
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Gamebite - TMN

Post by Jakub »

wszystko by było niby fajnie, brzeziku, ALE..

...przeczytaj moje i buleta argumenty wyzej :)
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Gamebite - TMN

Post by Khasius »

A mnie tam fruwa, czy będzie jakas promocja czy nie, ja gram tylko dla przyjemnosci i na serwerach/turniejach ktore mi się podobaja.

Co do PITMC to jestem jak najbardziej za. Forma jego wyszla od turnieju Verizona, w ktorym tylko kilka osob od nas bralo udzial i którego grywalnosci chyba nic nie przebije.
Image
mor_olo
RoKsTaR

Gamebite - TMN

Post by mor_olo »

2. plus: albo pokazemy, ze jesteśmy tacy biedni, ze wszedzie chodzimy, gdzie nas tylko zawolaja(co na pewno NIE jest promocja dla sceny)
Jak dla mnie to pokazujemy ze jesteśmy zaangazowani i chętni.

Nie bulet nie mam ochoty robić jak najwiecej pucharow, najchetniej to bym tylko grał, ale mam ochote grać a nie mam gdzie to mogę coś sam zoorganizowac.

Co do PITMC: Ja nie mam szans tego zrobić wiec czekam na scarego i suriva, z checia wzialbym w tym udzial ;)

ET może jest dobre ale jest mało "prestizowe" w ogolnym swiecie esportu i z tego co wiem im na tym niezalezy.

JAKUB! POWTARZAM Clanbase i Esl sa mało popularne bo admini maja zero swobody, a na gamebite robia nam wszystko pod reke.

być może plusy sa duze być może male, ale na pewno w ten sposob w jakims stopniu pomozemy scenie. Mozemy czekac na wielka okazje a mozemy sami robić male kroczk i czekać na wielka okazje ;)
*... i wszystko jasne.
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Gamebite - TMN

Post by Jakub »

no to zajmij ty się tym mor_olo, bo chocby nasza sympatia do innego nie jest wielka, wiem, ze na tej grze się znasz, i zrobisz to z pewna emocja.

poprostu uwazaj, kto tam ma robić co, wiec ludzie ktozi wiedza o co chodzi z te gra, a nie ze szukac chętnych na forumie.

wez takiego holusa, freda, dertyego na artykuly.

ja tam ci zycze zeby wyszlo, ale wetpie, ze tak się stanie.
Wix
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by Wix »

tylko zeby cokolwiek mor_olo mogl zrobić to nie obedzie się raczej bez naszej pomocy tak sadze. Chodzi mi o GB. tam jeśli to ma funkocjonwac w jakims pokaznym stopniu, regularne ligi turnieje zarejestrowane klany to mor_olo sam nic nie zrobi niestety. My musimy chciec \, to mozne wspolna praca coś osiagniemy. Takie jest moje zdanie. Za pewne uslysze komenty ze krotko jestem na scenie itd. Pewnie macie racje. Ale mowie w danym temacie który sledze od poczatku tak jak GB. Mysle ze warto "powalczyc" tam troszke ;)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Gamebite - TMN

Post by mor_olo »

Poki co dzięki temu tematowi udalo się znalezc pro newsmana i calkiem ładnie wypadamy w tej ankiecie(co ze wzgledu na "zainteresowanie nowym" dostrzegaja różne osoby zwiazane z lanami i turniejami). Tak wiec nawet jak nic nie powstanie to zawsze jakiś plusik jest.

Jak to mi kiedyś powiedzial Jakub "kłamstwo nie popłaca" odpowiem "praca popłaca" :)
*... i wszystko jasne.
Khasius
ESWC.pl 2k8 winner

Gamebite - TMN

Post by Khasius »

W d*pie z takimi turniejami. Tez mi organizacja: "dam wam mapki, wy się na mecze sami umawiajcie, wyniki mi podajcie, a ja se wkleje na strone". k**wa, ze oni nie moga czegoś atrakcyjniejszego zrobić. (dotyczy to roznych durnych lig)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Gamebite - TMN

Post by mor_olo »

Masz Khas pomysł, masz możliwości by go zrealizować?
DAWAJ!
Ja z chęcia zagram:)
*... i wszystko jasne.
gawron.
Doświadczony driver

Gamebite - TMN

Post by gawron. »

Sa od tego ludzie, a przynajmniej powinni być, zeby zwykly gracz nie musial się o organizacje martwic.
Wix
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by Wix »

kurcze jestem w sumie nowy i turniej przeze mnie zoorganizowany nie bylby pro... ale chetnie moglbym poasystowac (pomoc) komus kto się na tym zna zeby w przyszlosci moc się tym zajac. Mysle ze po praktyce z najlepszymi dalbym rade ;) a pro newsman ? kogo bo chyba nie wysledzilem dokadnie w topicu ? :>

P.S. Noi oczywiście dobrze by było gdyby każdy oddal glos w tej ankiecie. bo ankieta "trochę" jeszcze potrwa, wiec im wiecej vote na TMN tym lepiej mimo wszystko dla nas ;) Bo zgodze się ze powinnismy lapac nadazajace się okazje promocji:)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Gamebite - TMN

Post by mor_olo »

gawron. wrote:Sa od tego ludzie, a przynajmniej powinni być, zeby zwykly gracz nie musial się o organizacje martwic.
Chciałbym nie martwić się o możliwość rywalizacji ;)
*... i wszystko jasne.
Wix
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by Wix »

musimy się sprezyc z ankieta bo gonia nas troszke... 38% na tmn potem pes... 10% mniej... do Dziela !

FIFA 08 (18.19%)
PES 8 (31.82%)
NFS (9.1%)
TrackMania (36.37%)
Inne (4.55%)
Image
mor_olo
RoKsTaR

Gamebite - TMN

Post by mor_olo »

FIFA 08 - 18.75% - 18
PES 8 - 35.42% - 34
NFS - 10.42% - 10
TrackMania - 27.09% - 26

Chyba ludzie z Pesa tez dali info na swoje forum ;P
*... i wszystko jasne.
Wix
Pirat drogowy

Gamebite - TMN

Post by Wix »

k.... wyprzedzil nas pes... :/
Image
XyX
Lubi ostrą jazdę

Gamebite - TMN

Post by XyX »

zarejestrowalem się, dolaczylem do teamu i oczywiście zaglosowalem. Na TM oczywiście :) może coś z tego wyjdzie.
Post Reply

Return to “Turnieje”