PL5 - informacje
PL5 - informacje
Przecież on nie zabrania pisać tylko zwraca uwagę że nie ma po co się kłócić z innymi bo po co?

PL5 - informacje
ale stwarzacie problemy... z g*wna chcecie zrobić wielkie halo. jak dzieci... -.-
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - informacje
fred co ty taki nerwowy ostatnio?
PL5 - informacje
ciśnienie ma i się wyżywa na innych ;p
PL5 - informacje
albo okres biacz
;p
PL5 - informacje
...suty mi się najeżyły 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
PL5 - informacje
jak w reklamie mentosa ?FRED wrote:...suty mi się najeżyły
PL5 - informacje
powiedzmy... ;p
PL5 - informacje
o k**wa... czy ja widze koniec sceny polskiej w tm? :shock:Coof wrote:GT HS może FM może TCW
całe pl5?
jakieś dziwne odczucia mam, ze to powoli ulega samodestrukcji....ten cały system... pierdolnie kiedyś i pozostaną same kidNeo :/
i oni będą rządzić..... o Jah... co się wyrabia :/
sodoma i gomora................
PL5 - informacje
Coof wrote:nic nie poradzimy. może tmf coś zmieni. teraz to już ludzi przestaje bawić tak tmn.
PL5 - informacje
(19:14)
ale wlasnie po to jest tmf
Ja: (19:14)
?
Misi: (19:14)
mogli by się z tym syfem pospieszyc
tm forever
no tak
ale co to ma ;s
Misi: (19:15)
glownym celem tego jest pozostawienie ikonki TM na pulpicie na dluzej
zagrajmy te pl5. zobaczymy co dalej. narazie nie histeryzujmy.
scary już szykuje swoje nowości, więc nie poddajmy się fred :* osoby odchodzą, ale musi zostać ktoś, kto to g*wno utrzyma. ja postaram się do końca i pierdolne to, dopiero gdy zobacze, że sprawa jest stracona.
ale wlasnie po to jest tmf
?
Misi: (19:14)
mogli by się z tym syfem pospieszyc
tm forever
no tak
ale co to ma ;s
Misi: (19:15)
glownym celem tego jest pozostawienie ikonki TM na pulpicie na dluzej
zagrajmy te pl5. zobaczymy co dalej. narazie nie histeryzujmy.
scary już szykuje swoje nowości, więc nie poddajmy się fred :* osoby odchodzą, ale musi zostać ktoś, kto to g*wno utrzyma. ja postaram się do końca i pierdolne to, dopiero gdy zobacze, że sprawa jest stracona.

PL5 - informacje
Rejestrowac się do |GT| na gamebite!
Hasło powszechnie znane....
Hasło powszechnie znane....
PL5 - informacje
staruchy odchodza nowi przychodza tak to bywa, z tego co widze wlasnie zaczyna się ta wymiana
PL5 - informacje
ponieważ sporo osób pyta mnie, jak zarejestrować się na gamebite to tutaj proszę 

najpierw u góry po lewej klikamy później tam na guzik oznaczony strzałkami.
później ID klanu i pw ale to sobie musicie już sami zrobić, bo te znam tylko do GT i HS klanu

najpierw u góry po lewej klikamy później tam na guzik oznaczony strzałkami.
później ID klanu i pw ale to sobie musicie już sami zrobić, bo te znam tylko do GT i HS klanu

PL5 - informacje
po pierwsze:
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f ... hilit=tmnf
tu pisze o tmnforever.
po drugie na tmx jest długi interview z florentem z nadeo na temat tmnf, gdzie on mowi o przedluzeniu kontraktu tmn z ESWC.
po trzecie HS mowi, ze będzie polski slot na ESWC 08.
wiec nie ma co panikowac.
http://www.tm-forum.com/viewtopic.php?f ... hilit=tmnf
tu pisze o tmnforever.
po drugie na tmx jest długi interview z florentem z nadeo na temat tmnf, gdzie on mowi o przedluzeniu kontraktu tmn z ESWC.
po trzecie HS mowi, ze będzie polski slot na ESWC 08.
wiec nie ma co panikowac.
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
PL5 - informacje
prawdopodobnie w piatek ^^ chociaż jeszcze nic nie wiadomo, bo organizacja szwankuje 

<- Drzwi