po to w ogole żyje, i to sa te chwile, ktore sobie najbardziej cenie w TMN.wixiarz___POL wrote:a wieczorem wywiad z mor_olo![]()
hehe
tylko poprosze znow o takie fajne zdiecie, jak było na esports.pl, bo inaczej nie przeczytam.
po to w ogole żyje, i to sa te chwile, ktore sobie najbardziej cenie w TMN.wixiarz___POL wrote:a wieczorem wywiad z mor_olo![]()
hehe
Zajebisty pomysł, mam tylko mało prośbę dodaj do mojej doby kilka extra godzinjakub wrote:za wzgledu na fair play mysle, ze fajnie by było, jak na kwali przychodzilby morolo, a nie ktos z teamów, ktore biara udzial. no i lepiej nie dawac wynikow drużyn ktore już wczesniej przejechaly, jak na PL4, tylko naraz, jak już będą znane wszystkie czasy. w ten sposop nie będą porzkodowane teamy, ktore startuja wczesniej.
Wywiad jest raczej skierowany do osób spoza sceny.jakub wrote:po to w ogole żyje, i to sa te chwile, ktore sobie najbardziej cenie w TMN.wixiarz___POL wrote:a wieczorem wywiad z mor_olo![]()
hehe
tylko poprosze znow o takie fajne zdiecie, jak było na esports.pl, bo inaczej nie przeczytam.
kurde... wiedzialem ze będziecie mi to wypominac:Fmor_olo wrote:A mogłeś wziąć Mastera do drużyny.... teraz to bez szans jesteścieRaDuS wrote:chyba zostaje na szarym koncu:F
pierwszy news na gamebite napisany

A tak wlasnie manipuluje pan Jakub mowiac za każdym razem ze mam jakiś ukryty podtekst, bo jak sam powiedzial on się zna na takich rzeczach i to czuje....jakub wrote: i zawsze ten sam argument mor_ola: "przeciez to reklama dla sceny".
na i jak mozna coz przeciw tego powiedziec? jak to się zrobi, to będzie wielki scenowy wykrzyk: "o kurde, pfui nie dobry seque, jest przeciw sceny TMN". tak wlasnie mor_olo was manipuluje.