Ranking teamów by Szynpol v 2.1 :)
No więc. Gdybym mecz z TL liczyl tak samo jak mecz z pierwszej ligi GRC to wtedy pierwszy team z TL (wygrywajac wszstkie mecze), mialby neico wiecej pkt niz ostatni team PL7 (przegrywajac wszystkie mecze). Przy tym nie zmienialbym ilosci za poszczegolne miejsca na koniec. dzięki teamu wciaz GRC gorowalo by nad TL2
Staralem się to napisac jak najbardziej przejrzyscie ale nie wiem czy zrozumiecie ocb ;p
[ Dodano 27 stycznia 2009, 21:31 ]
No wiec poki co zaktualizowalem bez zadnych zmian. Dodalem 2 wykresy. może ktos będzie mial ochote sobie z tego skorzystać.
Staralem się to napisac jak najbardziej przejrzyscie ale nie wiem czy zrozumiecie ocb ;p
[ Dodano 27 stycznia 2009, 21:31 ]
No wiec poki co zaktualizowalem bez zadnych zmian. Dodalem 2 wykresy. może ktos będzie mial ochote sobie z tego skorzystać.
No więc?? mogę tak policzyć czy macie jakieś inne pomysły. Wolę żebyśmy to wczesniej ustalili niż zebym musial liczyc wszystko od poczatku 2 razy ;pSzynpol wrote:No więc. Gdybym mecz z TL liczyl tak samo jak mecz z pierwszej ligi GRC to wtedy pierwszy team z TL (wygrywajac wszstkie mecze), mialby neico wiecej pkt niz ostatni team PL7 (przegrywajac wszystkie mecze). Przy tym nie zmienialbym ilosci za poszczegolne miejsca na koniec. dzięki teamu wciaz GRC gorowalo by nad TL2
Tabelka zaktualizowana.
Btw. Tabelka będzie aktualizowana wponiedziałki lub wotrki (w zaleznosci od mozliwosci dostepu do kompa)
N owięc mecze TL będę liczyl na rowni z pierwsza liga GRC. Ale GRC dalej pozostanie wazniejszym turniejem ze wzgledu na pkt przyznawane pod koniec. Oprocz tego zrobie taki myk (^^) i drużyna która zdobedzie 1 duży pkt w meczu tez będzie dostawala jakieś pkt. Nie będzie to nie wiadomo ile. Ale warto tez nagrodzic taka druzyne za wygranie jednej mapy.
Taka mała uwaga, na początku pierwszego postu napisz kiedy była ostatnia aktualizacja tabelki, łatwiej będzie się połapać
.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
no wlasnie, bo nam doszly 4 punkty, a tcw np 10.
jak to jest mozliwe?
jak to jest mozliwe?
Bo zmieniłem system trochę. Że za wynik 2-1 obydwie druzyny dostaja pkt. oczywiście proporcjonalnie jest wszystko ulozone.
(Dodano 20 lutego 2009, 19:08)
Info o ostatniej aktualizacji jest podane na samym dole postu.
(Dodano 20 lutego 2009, 19:08)
Info o ostatniej aktualizacji jest podane na samym dole postu.
to znaczy , ze za wygrana PL7 my dostalismy 4 punkty, a TCW za 2. miejsce 10?mimo, ze także bezposrednio wygralismy?
Nie o to chodzi ;p. Po prostu TCW uzbieralo trochę pkt za te wyniki 2-1 w przeszlosci (tj. innych turniejach). Liczylem wszystko od początku wiec mi teraz nie narzekajcie ;p.
Poza tym macie jeszcze miliard pkt przewagi wiec was jeszcze nie doganiają ;p. W zaden spsob nie faforyzuje TCW, nie przyznaje punktów za nic.
Poza tym macie jeszcze miliard pkt przewagi wiec was jeszcze nie doganiają ;p. W zaden spsob nie faforyzuje TCW, nie przyznaje punktów za nic.
hehe
h5f bedac ciagle w 2 lidze (nie liczac pl6) ciagle sa przed xx, ktorzy od grc graja w 1 ligach :F
h5f bedac ciagle w 2 lidze (nie liczac pl6) ciagle sa przed xx, ktorzy od grc graja w 1 ligach :F
To są ciągle różnice rzędu setnych sekundy w kwalienvy wrote:hehe
także zauważ że mieliśmy też osiągnięcia indywidualne... (3 HLC, finał PGA, 2 Łódź ^^ )
no i jak Mac wspomniał jest jeszcze OUT
, gdzie zaszliśmy dalej od RH i NN a RH przecież 1 liga? :f
zresztą zauważ że XX przegrało chyba wszystkie mecze w PL7 a my w PL6 wygraliśmy z nimi i z FF, urwaliśmy pkt PGS'owi.
@ordonek - pierw grali a później poszli jak dostawali w dupsko(bo nie trenili) i okłamali do tego :f no ale nie ważne
PS. Szynpol masz może "archiwum"(tzn chodzi mi o wygląd tabelki np. z przed PL7 itd.) ??
no i jak Mac wspomniał jest jeszcze OUT
zresztą zauważ że XX przegrało chyba wszystkie mecze w PL7 a my w PL6 wygraliśmy z nimi i z FF, urwaliśmy pkt PGS'owi.
@ordonek - pierw grali a później poszli jak dostawali w dupsko(bo nie trenili) i okłamali do tego :f no ale nie ważne
PS. Szynpol masz może "archiwum"(tzn chodzi mi o wygląd tabelki np. z przed PL7 itd.) ??
Last edited by Psik on 20 February 2009, 22:35, edited 3 times in total.
- OrdonekQ7
- Moderator
z FF walkowerem Psik. ;d

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Jakim walkowerem, co Ty pieprzysz ;dOrdonekQ7 wrote:z FF walkowerem Psik. ;d
Niestety niePsikuta wrote:PS. Szynpol masz może "archiwum"(tzn chodzi mi o wygląd tabelki np. z przed PL7 itd.) ??
ej szynpol, jeszcze raz dla nie kumatych.
przed PL7:
PGS 135
TCW 64
po PL7
PGS 139
TCW 74
JAK? był tylko PL7 nic innego nie gralismy.
PGS zakonczyl 1. , TCW 2., bezposredni mecz wygral PGS.
wiec jeszcze raz; JAK?
ja wiem, ze PGS zal ch** d*pa, ale sorry, teraz nawet punkty przeciwko nas?
przed PL7:
PGS 135
TCW 64
po PL7
PGS 139
TCW 74
JAK? był tylko PL7 nic innego nie gralismy.
PGS zakonczyl 1. , TCW 2., bezposredni mecz wygral PGS.
wiec jeszcze raz; JAK?
ja wiem, ze PGS zal ch** d*pa, ale sorry, teraz nawet punkty przeciwko nas?
się mowi k**wa argument.Poza tym macie jeszcze miliard pkt przewagi wiec was jeszcze nie doganiają
I ch**, szopek!!
i jak tu nie zwarjowac?
Dlaczego jakub pisze posta pod postem? Pewnie jest pijany, dajcie mu bana.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
DO KLA DNIE !!!SykeS wrote:Dlaczego jakub pisze posta pod postem? Pewnie jest pijany, dajcie mu bana.
to może glupi przyklad, ale logike wylaczymy i se pierdolimy.
ale jak jakub tak zrobi, BANANANANNANANANAA MU!
greets sykes!
tak se mysle i nie widze akurat przezkody, aby nie spamować se trochę.
jeżeli tu se mozna pisać, co się chce, to ja ci, kochany sykesiku, ´powiem, ze od into the wild nie widzialem nastepnego filmu, który by mnie tak ruszyl, a widzialem wiele.
może ip man http://www.imdb.com/title/tt1220719/ był fajny, ale jednak to coś innego niz into the wild.
jeżeli tu se mozna pisać, co się chce, to ja ci, kochany sykesiku, ´powiem, ze od into the wild nie widzialem nastepnego filmu, który by mnie tak ruszyl, a widzialem wiele.
może ip man http://www.imdb.com/title/tt1220719/ był fajny, ale jednak to coś innego niz into the wild.