RGS - dlaczego tak, a nie inaczej?
Ok wiec tak.
Proponuje powtórzyć jutro kwalifikacje drużyn RGS i RH.
NAR i tak sobie spierdzieliło czasy i powiem wam tyle, że nie wy pierwsi macie problemy z serwerem. -.- Bardzo żałujecie tego i ja również żałuje że prawie nigdy nie może być tak jak się tego życzy.
Pozdrawiam
Proponuje powtórzyć jutro kwalifikacje drużyn RGS i RH.
NAR i tak sobie spierdzieliło czasy i powiem wam tyle, że nie wy pierwsi macie problemy z serwerem. -.- Bardzo żałujecie tego i ja również żałuje że prawie nigdy nie może być tak jak się tego życzy.
Pozdrawiam
Niech każdy sobie to wkleji!

Last edited by Maybe. on 11 January 2009, 23:03, edited 1 time in total.
patrzcie do czego doprowadziliście graczy z RH 
http://www.joemonster.org/filmy/13011/1 ... ych_graczy
http://www.joemonster.org/filmy/13011/1 ... ych_graczy
moja ingerencja w czasie meczu była odruchem bo widze gościa, którego nie pamiętam bym wklepywala.. zazwyczaj takie nicki się pamieta.
Sa osoby, które mnei obwiniaja a sa osoby, ktore obwiniaja gracza RGS.
Jeśli osoby maja problem ze skupieniem się to tak jak Diav3l wylaczaj chata w czasie meczu. Jak chce brac udzial w turnieju to akceptuja i spelniaja warunki.
I ta osoba zle zrobila i ja. w tym tylko roznica ze ja bylam od tego by to sparwdzac i kontrolowac.
Co do decyzji sędziow... Jak znajda się osoby, które zagwarantuja zrobienie turnieju IDEALNIE to chwala im za to. każdy z nas się uczy wszystkiego za każdym razem.
Są jakieś niejasności i pretensje? to proszę oficjalnie pisać a nie ladowac spam. każda drużyna ma lidera. proszę pisać. Mamy 5 dni na wyjasniania
Sa osoby, które mnei obwiniaja a sa osoby, ktore obwiniaja gracza RGS.
Jeśli osoby maja problem ze skupieniem się to tak jak Diav3l wylaczaj chata w czasie meczu. Jak chce brac udzial w turnieju to akceptuja i spelniaja warunki.
I ta osoba zle zrobila i ja. w tym tylko roznica ze ja bylam od tego by to sparwdzac i kontrolowac.
Co do decyzji sędziow... Jak znajda się osoby, które zagwarantuja zrobienie turnieju IDEALNIE to chwala im za to. każdy z nas się uczy wszystkiego za każdym razem.
Są jakieś niejasności i pretensje? to proszę oficjalnie pisać a nie ladowac spam. każda drużyna ma lidera. proszę pisać. Mamy 5 dni na wyjasniania
no ja kurde cały się trzęsę z oburzenia 
I tu się mylisz bo ja miałem niemiłosierne lagi, i ping mi skakał nawet do 3.5k. I nic na to nie moglem poradzić, musiałem grać w takich warunkach. Regulamin każdego obowiązuje każdego tak samo.Bilus wrote: Jakby PGSowi wywaliło serwer, to by kary nie było.
, a gdyby były lagi na PGSu to by mogli sobie znaleźć inny.

A więc Majhalowi za nieprzestrzeganie regulaminu sekundy karne i po sprawie. Jakoś inni nie mieli z tym problemu.
Przypominam!

Przypominam!

Last edited by Maybe. on 11 January 2009, 23:06, edited 1 time in total.
no ok diavel każdy mial jakieś przygody albo ping albo coś innego wiec dlaczego RGS dostalo taki przywilej?;/
Shadow se k**wa zablokował gg i nawet nie mogę mu nic napisać :-P weź że mnie odblokuj małolacie jeden ;d ^^
I przestańcie pisać bo mnie wkurzacie powoli, zaraz coś się wymyśli i wydedukuje. Jakby któryś z adminów łaskawie porozmawiał ze mną bo mam parę dobrych pomysłów.
Ale pewnie d*pa blada i nikogo nie będzie obchodzić moja sugestia -.-.
I przestańcie pisać bo mnie wkurzacie powoli, zaraz coś się wymyśli i wydedukuje. Jakby któryś z adminów łaskawie porozmawiał ze mną bo mam parę dobrych pomysłów.
Ale pewnie d*pa blada i nikogo nie będzie obchodzić moja sugestia -.-.
To nie jego o to pytaj.
Bleh, nuuuudy ;P Ide spac, szkoda, ze nie wiem, czy mam jeździć mapy na pierwsza runde, jak się pojawia, czy będzie jakas niespodzianka ;]
Bleh, nuuuudy ;P Ide spac, szkoda, ze nie wiem, czy mam jeździć mapy na pierwsza runde, jak się pojawia, czy będzie jakas niespodzianka ;]

jako pierwsze majhal zrobil zle nie jezdzac ze swoim nickiem.
jako drugie czy to jest takie trudne domyslec się, ze majhahlal to majhal?
czy trzeba naprawdę tam wchodzic na server i przezkadzac, nie mozna wejsc po 10 minutach?
jazeli majhal mogl powtorzyc przejazd, czemu nie caly team musial go powtorzyc, jeżeli ten incydent, ze yo_oo wszedla na serw az tak przezkadzal?
yo_oo, ty jesteś fajna i wszystko, ale PL nie powinnas prowadzic, tak samo nie unvoid, ziom(choć u nas bez problemu ładnie sedziowal) i scooterfox. nie wiem w ogole w jaki sposob te osoby były wybrane.
kiedy mowilismy o PL na tmpolska nie mowiono, ze także admini będę wybierani przez tmpolska.
tak bardzo jak was lubie, ale na takie zadanie potrzeba trochę doswiadczenia.
powinniscie zaliczyc pierwszy wynik majhala, jednak jechal do konca i jakas kara musi być, jeżeli nie umial nastawic sobie poprawnego nicka.
i mimo, ze RH daje jakieś nie pasujace przyklady, ze PGS traktuja lepiej (ja nawet ci powiem, z etracktuja gorzej), to calkiem rozumie ze RH się zali i robilbym tak samo.
jako drugie czy to jest takie trudne domyslec się, ze majhahlal to majhal?
czy trzeba naprawdę tam wchodzic na server i przezkadzac, nie mozna wejsc po 10 minutach?
jazeli majhal mogl powtorzyc przejazd, czemu nie caly team musial go powtorzyc, jeżeli ten incydent, ze yo_oo wszedla na serw az tak przezkadzal?
yo_oo, ty jesteś fajna i wszystko, ale PL nie powinnas prowadzic, tak samo nie unvoid, ziom(choć u nas bez problemu ładnie sedziowal) i scooterfox. nie wiem w ogole w jaki sposob te osoby były wybrane.
kiedy mowilismy o PL na tmpolska nie mowiono, ze także admini będę wybierani przez tmpolska.
tak bardzo jak was lubie, ale na takie zadanie potrzeba trochę doswiadczenia.
powinniscie zaliczyc pierwszy wynik majhala, jednak jechal do konca i jakas kara musi być, jeżeli nie umial nastawic sobie poprawnego nicka.
i mimo, ze RH daje jakieś nie pasujace przyklady, ze PGS traktuja lepiej (ja nawet ci powiem, z etracktuja gorzej), to calkiem rozumie ze RH się zali i robilbym tak samo.
dzięki Jakub za poparcie ty jesteś ojcem sceny tm wiec może ktos Ciebie poslucha^^
Last edited by izzi on 11 January 2009, 23:10, edited 1 time in total.
spokój spokój. czekamy co łaskawie admini powiedzą. mam tego dość na dzisiaj, ale i tak nie zasnę teraz ;d
Wg. mnie admini teraz opracowuja wspolna wersje wiec już nei spamic proszę...
Jakub ale żeś pwoeidzail uuu
Jakub ale żeś pwoeidzail uuu

melise proponuje albo bilobil-na koncentracje, na pamiecLoxley wrote:spokój spokój. czekamy co łaskawie admini powiedzą. mam tego dość na dzisiaj, ale i tak nie zasnę teraz ;d
lepiej 0,7szopek wrote:melise proponuje albo bilobil-na koncentracje, na pamiecLoxley wrote:spokój spokój. czekamy co łaskawie admini powiedzą. mam tego dość na dzisiaj, ale i tak nie zasnę teraz ;d
*... i wszystko jasne.
ja tu targuje się jeszcze o komp zeby wejsc a tu ZONK!!! ide az się polozyc spac, a adminom zycze podjecia wlasciwej dezycji

jakub ja jechalem sam bo calegho teamu nie było aoni hcieli to zrobicdzisiaj wiec pojechalem sam ale jeżeli to stanowi taki problem to ja spokojnie odfstapie miejsce w ldize bo dla mnie to zabawa a wy placzcie dalej
Kurwy zawsze się zdazają
a ja zycze wszystkim zeby te okno otworzyli i obczaili co z ta tekstura
[ Dodano Nie Sty 11, 2009 11:14 pm ]
[ Dodano Nie Sty 11, 2009 11:14 pm ]
tyle w temacie dziekujemo*majhal wrote: dla mnie to zabawa a wy placzcie dalej
Ale mnie wkurzacie z takim gadaniem!
No i co, że zabawa? W piłkę na podwórku też k**wa gracie dwoma piłkami na 5 bramek?! W każdej zabawie są reguły i każdy ma ich przestrzegać, by wszyscy dobrze się bawili.
No i co, że zabawa? W piłkę na podwórku też k**wa gracie dwoma piłkami na 5 bramek?! W każdej zabawie są reguły i każdy ma ich przestrzegać, by wszyscy dobrze się bawili.
Last edited by Maybe. on 11 January 2009, 23:16, edited 1 time in total.