Czy HardPlay podoła wyzwaniu?

Newsy ze strony glównej
nawias
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by nawias »

Yhhhh. Taki mecz jak dzisiaj był tym za co naprawdę lubi się tę grę. Rywalizacja na wysokim poziomie w dobrej atmosferze. bez zadnych kurw na czacie itd.

na dwóch pierwszych mapkach xx naprawdę mialo szanse. Szczegolnie na Flaggu gdzie jezdzilismy najrówniej. Fakt faktem ze wygrywalismy runde tylko wtedy gdy ktos z TCW zaprzyjaznil się z banda, ale trzeba przyznac ze zaprezentowalismy się z dobrej strony! :mrgreen: Trzeba pochwalic tego botka który nas do tych zwycieskich rund prowadzil czyli DiabloSa który to trzasnal 50.58 w ktorejs z rund :O.
Szkoda szkoda ze TCW wzmocnilo się ostatnio flaggiem i kamilosem bo gdyby nie oni to mecz pewnie nie rozstrzygnałby się wynikiem 3:0 :)

dzięki za mecz drużyno cioci Wiesi :D i gratulacje zwyciestwa.
gg
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by marrek13 »

Metex, w tym 2 rundy, które grałem na lagach(1 bez inwalida, druga z)...
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

ja uważam... że Gdyby nie Flagg... ^.^ no nie oszukujmy się ale bocił jak opętany ^.^ a bez niego to poszło by lżej ... dużo lżej :-D nawet Jarek się przyjaźnił z bandami bardziej ^^ (albo to wina jego neta ^^)

[ Dodano 25 stycznia 2009, 21:47 ]
btw Nawi thx za słowa uznania :-) Ty też dawałeś radę na Białym ^^ i to taką że bez Ciebie by było tam krucho ;-)
Image
Image
Image
Jarecki
Pirat drogowy

Post by Jarecki »

Ale o to własnie chodzi w teamie, ze jeżeli mi idzie słabiej z jakiegoś tam powodu: neta, bądź nawet niedotrenowania to jest Flagg , Wandal, Kamilos i reszta na których zawsze tez mozna liczyc :)

ostał mi się rep z mapki Wallego, jak ktos chce zobaczyc to macie link (53.82)

http://www.speedyshare.com/834299571.html
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
1X4rd451
Pirat drogowy

Post by 1X4rd451 »

maxer prosił o screeny :D zeby nie było daje wszystkie co mam , i nie mam zamiaru pokazac na nich ze FF to nooby , poprostu nie wiedziałem ze ktoś będzie je chciał a jak wlazł seq to FF ownowało ;] naprawdę fajny meczyk GG Fabryczko

parę rund gdzie przybociłem :D
Image
Image
reakcja FF na przycocenie ;] :D
Image

tutaj moment z gitarą envego ;] buahahaha
Image

i końcowy wynik mapki flag(light)
Image

jeszcze raz gg ;]
Image
Image